62910363 660x330 - چین اولین ماهواره برای آزمایش شبکه 6G را پرتاب کرد

چین اولین ماهواره برای آزمایش شبکه ۶G را پرتاب کرد

بزرگترین شرکت مخابراتی چین روز شنبه اولین ماهواره جهان برای آزمایش شبکه ۶G را به مدار زمین پرتاب کرد.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند، شرکت مخابرات «چاینا موبایل»(China Mobile) که بزرگترین اپراتور مخابراتی چین برای مشترکین تلفن همراه محسوب می‌شود، اولین ماهواره جهان را برای آزمایش کردن «نسل ششم شبکه تلفن همراه»(۶G) با موفقیت پرتاب کرد. این یک نقطه عطف در تلاش‌های چاینا موبایل برای بررسی کردن فناوری ارتباطات یکپارچه فضایی و زمینی است.

به نقل از چاینا دیلی، ماهواره آزمایشی پرتاب‌ شده به مدار پایین زمین، اولین ماهواره‌ای است که از ارتباطات ۶G استفاده می‌کند. این ماهواره روز شنبه به همراه ماهواره دیگری پرتاب شد که با فناوری ۵G شرکت چاینا موبایل کار می‌کند.

این ماهواره آزمایشی میزبان یک ساختار مستقل برای ارتباطات ۶G است که به طور مشترک توسط شرکت چاینا موبایل و «آکادمی نوآوری ریزماهواره‌ها»(IAMC) وابسته به «آکادمی علوم چین»(CAS) ساخته شد. چاینا موبایل گفت که این سیستم با استفاده از نرم‌افزار و سخت‌افزار داخلی، از فعالیت‌هایی مانند بازسازی نرم‌افزار در مدار، استقرار انعطاف‌پذیر عملکردهای شبکه اصلی، مدیریت خودکار، افزایش کارآیی و قابلیت اطمینان عملیات درون مداری شبکه هسته ماهواره‌ای پشتیبانی می‌کند.

این ماهواره‌های آزمایشی که در ارتفاع مداری تقریبا ۵۰۰ کیلومتری قرار دارند، مزایایی مانند تأخیر کم و سرعت بالای انتقال داده را در مقایسه با ماهواره‌های مدار بالای زمین ارائه می‌دهند که در ارتفاع ۳۶ هزار کیلومتری حرکت می‌کنند.

براساس گزارش چاینا موبایل، ماهواره‌های مدار پایین زمین که به عنوان یک پلتفرم حیاتی برای شبکه‌های فضایی و زمینی یکپارچه آینده عمل می‌کنند، می‌توانند شکاف‌های پوشش سیگنال مخابراتی را در شبکه‌های زمینی تلفن همراه برطرف سازند و خدمات اینترنت ماهواره‌ای با پهنای باند بالاتر را در سطح جهانی ارائه دهند.

چاینا موبایل گفت که قصد دارد آزمایش‌های مداری را با استفاده از این ماهواره‌های آزمایشی انجام دهد تا توسعه فناوری‌های فضایی را روی زمین سرعت ببخشد.

پایان


منبع

همچنین ببینید

57441517 310x165 - بهبود کیفیت تصاویر MRI با غباری از الماس

بهبود کیفیت تصاویر MRI با غباری از الماس

کشف غیر منتظره یک دانشمند در مؤسسه سیستم‌های هوشمند ماکس پلانک در اشتوتگارت، ممکن است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *