62979255 660x330 - تاریخ اولین پرواز سرنشین‌دار فضاپیمای استارلاینر اعلام شد

تاریخ اولین پرواز سرنشین‌دار فضاپیمای استارلاینر اعلام شد

ناسا و بوئینگ در حال آماده سازی نهایی برای اولین پرواز سرنشین‌دار فضاپیمای CST-۱۰۰ استارلاینر هستند که مدت‌هاست انتظار پرتاب آن را می‌کشیم و با تاخیر زیادی همراه بوده است.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، پیامی که روز دوشنبه در وبسایت ناسا منتشر شد، می‌گوید که تیم پرتاب روز دوشنبه، ۶ مه(۱۷ اردیبهشت) را برای پرتاب فضاپیمای «استارلاینر» بر فراز موشک اطلس ۵ از مرکز فضایی کندی در فلوریدا در نظر گرفته‌اند.

به نقل از دیجیتال ترنز، «سونی ویلیامز»(Suni Williams) و «بوچ ویلمور»(Butch Wilmore)، فضانوردان ناسا با استارلاینر پرواز خواهند کرد. این زوج به سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی(ISS) می‌روند و حدود ۱۰ روز را در آنجا زندگی و در کنار سایر سرنشینان فعالیت می‌کنند.

در حالی که پروژه استارلاینر از سال ۲۰۱۹ با بسیاری از مشکلات فنی و تاخیرها مواجه شده است، آخرین تاریخ در نظر گرفته شده برای پرتاب تا حد زیادی توسط عملیات ایستگاه فضایی تعیین شده است، اکنون زمانی ویژه برای رفت و آمد فضاپیماها به این ایستگاه است. برای مثال، قبل از پرتاب استارلاینر، خدمه ماموریت کرو-۸ اسپیس‌ایکس فضاپیمای دراگون را به یک درگاه اتصال دیگر در ایستگاه فضایی منتقل می‌کنند تا راه را برای ورود استارلاینر باز کنند.

شرکت بوئینگ که استارلاینر را ساخته است، همچنین در حال انجام کارهای قبل از پرتاب و تکمیل گواهینامه نهایی برای پرواز است.

اولین پرواز آزمایشی پرواز سرنشین‌دار استارلاینر به ناسا کمک می‌کند تا بررسی کند که آیا سیستم فضاپیما برای انجام ماموریت‌های چرخشی منظم سرنشینان به ایستگاه فضایی آماده است یا خیر. تاکنون، یک فضاپیمای استارلاینر در یک پرواز آزمایشی بدون سرنشین شرکت کرده و نتوانسته به ایستگاه فضایی بین‌المللی برسد. یک استارلاینر دیگر نیز موفق شده قبل از بازگشت سالم به خانه، به ایستگاه بین‌المللی متصل شود.

پروژه استارلاینر بخشی از برنامه خدمه تجاری ناسا است و هدف این فضاپیما این است که در کنار سیستم پرواز فضایی اسپیس‌ایکس که از موشک فالکون ۹ و فضاپیمای کرو دراگون برای انتقال فضانوردان به و از ایستگاه فضایی بین‌المللی استفاده می‌کند، برای ناسا یک سیستم حمل‌ونقل سرنشین‌دار دیگر فراهم کند.

پایان

همچنین ببینید

62020059 310x165 - کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب

کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب

در حالی که استفاده از روش‌های ازن‌زنی برای تصفیه آب کارایی پایینی دارند و سبب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *