پاناسونیک

پاناسونیک شناخته‌ شده‌ترین برند تولیدکننده محصولات مخابراتی

تلفن‌ها یکی از مهم‌ترین دستگاه‌های ارتباط از راه دور هستند که مکانیسم کار آن‌ها انتقال صوت است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ایده‌ال گستر، اگر از آن دسته افرادی هستید که به دنبال خرید تلفن هستید و انتخاب بین مدل‌های مختلف تلفن رومیزی و تلفن بی‌سیم برایتان سخت است در ادامه همراه ما باشید تا با عملکردها و امکانات مدل تلفن رومیزی و تلفن بی‌سیم آشنا شوید:

تلفن می‌تواند موجب ارتباطات شخصی و تجاری افرادی شود که شاید فاصله زیادی از هم داشته باشند. علاوه بر این تلفن می‌تواند از مراجعات حضوری و وقت‌گیر جلوگیری کند و هماهنگی کارها را راحت‌تر کند. فرستنده امواج صوتی را به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌کند، این سیگنال‌ها از طریق کابل‌ها و دیگر کانال‌های ارتباطی به یک تلفن دیگر منتقل می‌شود و در طرف مقابل مکالمه، سیگنال‌ها به صدای شنیداری تبدیل می‌کند.

در سال ۱۸۷۶، الکساندر گراهام بل، تلفن را اختراع کرد که بعدازآن، بسیاری افراد دیگر سبب توسعه آن شدند. تلفن اولین دستگاه در تاریخ بود که مردم را قادر ساخت با وجود فاصله‌های زیاد به‌طور مستقیم با یکدیگر صحبت کنند.

بعد از اختراع کامل تلفن خطوط تلفن در شهرها و کشورها گسترش یافت و استفاده از تلفن‌ها به‌نوعی برای کسب‌وکارها و خانواده‌ها ضروری شد تا بتوانند بدون اتلاف وقت و هزینه‌های زیاد باهم ارتباط برقرار کنند. عناصر ضروری تلفن، یک میکروفون (فرستنده) و یک بلندگو (گیرنده) است که صدا را پخش می‌کند. گیرنده و فرستنده معمولاً درون یک گوشی قرار می‌گیرند که در طی مکالمه نزدیک گوش و دهان افراد دو طرف مکالمه قرار می‌گیرند. علاوه بر این، اکثر تلفن‌ها دارای یک بلندگوی خارجی برای اعلام تماس تلفنی ورودی و یک صفحه شماره‌گیری یا صفحه‌کلید برای واردکردن شماره تلفن هنگام شروع تماس با یک خط تلفن دیگر است. تلفن‌ها دستگاه‌های دوبلکس هستند، به این معنی که آنها به‌طور همزمان اجازه انتقال صوت را در هر دو جهت می‌دهند. علاوه بر عناصر ضروری که عنوان شد، تلفن‌های مدرن امروزی امکانات بی‌شماری دارند.

تلفن رومیزی

گوشی‌های رومیزی ساده‌ترین و مرسوم‌ترین نوع گوشی تلفن برای استفاده‌های خانگی و اداری هستند که مستقیماً به خط تلفن وصل شده و به‌طور دائم روی یک میز قرار می‌گیرند، هر چند امکان جابجایی پایه به همراه دهنی به هر مکان وجود دارد اما در واقع طول سیم فنری که ارتباط بین پایه و گوشی را برقرار می‌کند، یکی از محدودیت‌های این نوع گوشی‌ها است.

تلفن‌های بی‌سیم

گوشی‌های بی‌سیم از دو بخش اصلی تشکیل شده‌اند که بخش اول یک پایه یا بیس است و بخش دوم شامل یک یا چند گوشی بی‌سیم است. امکانات واحد پایه بستگی به مدل تلفن دارد و در بعضی مدل‌ها بیس می‌تواند به عنوان یک تلفن مجزا مورد استفاده قرار گیرد. تلفن‌های بی‌سیم علاوه بر تعداد گوشی‌های بی‌سیم موجود در جعبه، اکثراً می‌توانند با تک گوشی‌های سازگار لینک شوند.

تلفن‌های رومیزی- بی‌سیم

برخی از تلفن‌ها هم دارای گوشی رومیزی و هم گوشی بی‌سیم هستند که برای کاربران بسیار کارآمد است. این نوع تلفن‌ها علاوه بر اینکه می‌توانند محدودیت سیم فنری تلفن رومیزی را با استفاده از به‌کارگیری گوشی بی‌سیم دور بزند، در مواقع قطعی برق که اکثر تلفن‌های بی‌سیم کار نمی‌کنند، می‌تواند به کاربر کمک کند تا با استفاده از تلفن رومیزی بتواند ارتباط تلفنی خود را حفظ کند.

پاناسونیک شناخته‌شده‌ترین برند تولیدکننده محصولات مخابراتی به ویژه تلفن است. محصولات با کیفیت این برند، با قابلیت‌های مدرن و کارآیی بالا نسبت به برندهای دیگر موجود در بازار، از قیمت مناسب‌تری نیز برخوردار است. تلفن‌های پاناسونیک در دو نوع تلفن‌های رومیزی و تلفن‌های بی‌سیم تولید و عرضه می‌شوند.

انتهای رپرتاژ خبری