تشکل های تولیدکننده، تولیدکنندگان و تعاونی ها، شالی کوبی هایشان را توسعه دهند و برندسازی کنند و جلوی اختلاط برنج داخلی و خارجی را بگیرند و خودشان عرضه کنند تا ورود واسطه ها و دلالان کمتر شود.
به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اقای علی اکبر مهرفرد در ارتباط تلفنی با تحریریه بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما افزود: اما پیش از آن، در یک فرآیند، حدود ۹۰۰ هزار تن برنج وارد کشور شد و رویه وزارت جهاد کشاورزی در ۴ سال گذشته بر این بود که از حدود ۳ میلیون تن مصرف برنج کشور حدود ۲ میلیون تن در داخل تولید و بقیه وارد شود.
وی ادامه داد: رویه این بوده است که در ۴ ماه فصل برداشت برنج داخلی، برنج خارجی وارد نشود و در ۸ ماه دیگر وارد شود.
مهرفرد اضافه کرد: امسال کارگروه تنظیم بازار تصویب کرد که این محدودیت به علت نگرانی های ناشی از شرایط تحریم، برداشته شود و از آن موقع، محدودیت برداشته شد.
وی افزود: از آن موقع ، هیچ محدودیتی در تائید و تامین ارز نداشتیم و همه را تائید کردیم و مسول تامین ارز، بانک مرکزی است.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی درباره نحوه عرضه برنج و حذف واسطه ها گفت: نظر کارشناسی ما این بودکه تشکل های تولیدکننده، تولیدکنندگان و تعاونی ها، شالی کوبی هایشان را توسعه دهند و برندسازی کنند و جلوی اختلاط برنج داخلی و خارجی را بگیرند و خودشان عرضه کنند تا ورود واسطه ها و دلالان کمتر شود.
وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه سیاست هایی داشت و صنایع تبدیلی را گسترش داد و برندهایی را ایجاد کرد اما هنوز سوداگران بازار برنج، وجود دارند.
اقای مهرفرد اضافه کرد: فروشگاه های عرضه محصولات کشاورزی در سراسر کشور، سازمان تعاونی روستایی است که تشکل و اتحادیه کشاورزان است و عرضه مستقیم دارند و حدود ۲ تا ۳ هزار فروشگاه در سطح کشور دارند و برخی از فروشگاه های زنجیره ای هم مستقیم از کشاورزان می خرند و عرضه می کنند.