آخرین اخبار
پیروزی برند اپل در نبرد حفظ اسرار تجاری در پرونده ضدانحصار هند

نبرد غول‌ها در هند: برند اپل، تیندر را در مسابقه دسترسی به اطلاعات محرمانه مات کرد

در نمایشی از قدرت حقوقی که می‌تواند الگویی برای پرونده‌های مشابه در سراسر جهان باشد، برند اپل موفق شد از افشای اطلاعات محرمانه و استراتژیک خود به رقبا جلوگیری کند؛ پیروزی‌ای که نشان می‌دهد حتی با وجود اتهامات انحصارطلبی، حفظ اسرار تجاری همچنان اولویت دارد.

به گزارش دنیای برند، یک حکم محرمانه نشان می‌دهد که اپل موفق شده است از دسترسی رقبای خود در هند به اطلاعات حساس تجاری‌اش جلوگیری کند.

تحقیقات کمیسیون رقابت هند (CCI) در سال گذشته نشان داد که اپل از موقعیت مسلط خود در بازار فروشگاه‌های نرم‌افزاری در سیستم عامل iOS به ضرر توسعه‌دهندگان برنامه‌ها، کاربران و سایر پردازشگران پرداخت سوءاستفاده کرده است.

اپل هرگونه تخلف را رد کرده و مدعی است که در هند، جایی که تلفن‌های همراه مجهز به سیستم عامل گوگل غالب هستند، بازیگر کوچکی محسوب می‌شود.

روند تحقیقات به پایان رسیده، اما اعضای ارشد CCI هنوز باید یافته‌ها را بررسی و حکم نهایی را صادر کنند که می‌تواند اپل را مجبور به پرداخت جریمه و حتی تغییر شیوه‌های خود کند.

طرف‌های مقابل اپل در این پرونده – مچ و گروه استارتاپی اتحاد دیجیتال هند (ADIF) – از CCI درخواست کردند تا اجازه دسترسی به برخی اطلاعات محرمانه از جمله پرداخت‌های توسعه‌دهندگان و جزئیات صورتحساب‌های کل را بدهد، اما این اطلاعات در گزارش‌های تحقیقاتی که با طرفین به اشتراک گذاشته شده بود، حذف شده بود.

مچ استدلال کرد که اپل در سراسر جهان “ادعای حذفیات بیش از حد و بی‌مورد در ارائه‌های خود” را مطرح می‌کند تا “بررسی موثر شیوه‌های خود را مختل کند”، اما CCI موافقت نکرد و به نفع اپل رأی داد.

به گزارش رویترز، طبق آمار Counterpoint Research، iOS اپل حدود ۴ درصد از ۷۱۲ میلیون گوشی هوشمند در هند را تا پایان سال ۲۰۲۴ تشکیل می‌داد و بقیه از اندروید گوگل استفاده می‌کردند. پایگاه گوشی‌های هوشمند اپل در این کشور در پنج سال گذشته پنج برابر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *