آخرین اخبار
امرسان الکتریک Emerson Electric - «بهترین و آخرین» پیشنهاد 265 دلاری امرسان برای خرید آسپن: آیا برند آسپن تغییر می‌کند؟

«بهترین و آخرین» پیشنهاد ۲۶۵ دلاری امرسان برای خرید آسپن: آیا برند آسپن تغییر می‌کند؟

امرسان الکتریک (Emerson Electric) اعلام کرد پیشنهاد ۲۶۵ دلاری به ازای هر سهم برای تصاحب آسپن تکنولوژی (Aspen Technology)، «بهترین و آخرین» پیشنهاد این شرکت است. این پیشنهاد در حالی مطرح می‌شود که سرمایه‌گذار فعال، الیوت منیجمنت (Elliott Management)، با سرمایه‌گذاری بیش از ۱.۵ میلیارد دلار در آسپن، با تصمیم این شرکت برای پذیرش پیشنهاد ۷.۲ میلیارد دلاری امرسان مخالفت کرده است. این رقابت بر سر تصاحب آسپن، چه آینده‌ای را برای برند این شرکت رقم خواهد زد؟

به گزارش دنیای برند؛ امرسان الکتریک (EMR.N) روز دوشنبه اعلام کرد که پیشنهاد ۲۶۵ دلاری به ازای هر سهم برای خرید آسپن تکنولوژی (AZPN.O)، «بهترین و آخرین» قیمت پیشنهادی این شرکت است.

این اعلامیه چند روز پس از آن منتشر شد که سرمایه‌گذار فعال، الیوت منیجمنت، اعلام کرد بیش از ۱.۵ میلیارد دلار در آسپن سرمایه‌گذاری کرده و با تصمیم این شرکت برای پذیرش پیشنهاد ۷.۲ میلیارد دلاری امرسان مخالفت می‌کند.

تحلیلگران UBS در یادداشتی اعلام کردند: «قیمت شکست ما حدود ۲۰۲ دلار است (اگرچه تعیین دقیق آن دشواری بالایی دارد)، و این موضوع باعث می‌شود احتمال افزایش قیمت پیشنهادی کمتر باشد و نشان می‌دهد که امرسان نمی‌خواهد ریسک شکست پیشنهاد را بپذیرد.»

امرسان که ۵۷% سهام آسپن را در اختیار دارد، ماه گذشته برای خرید مابقی سهام این تامین‌کننده نرم‌افزارهای صنعتی به توافق رسید.

مهلت پیشنهاد نقدی برای خرید سهام، در صورت ارائه حداقل تعداد سهام مورد نیاز، در ۱۰ مارس به پایان می‌رسد.

منبع: رویترز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *