61854359 660x330 - وجود ۱۶۳۰ عضو حقیقی و حقوقی در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

وجود ۱۶۳۰ عضو حقیقی و حقوقی در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی از عضویت هزار و ۶۳۰ شرکت یا فرد حقیقی در شبکه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند، پایه و اساس پیشرفت و دستیابی به فناوری‌های جدید، انجام پژوهش‌های کاربردی، منظم و دارای برنامه است که دسترسی محققان به تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و استاندارد را طلب می‌کند. در کشور ما با وجود سرمایه‌گذاری زیاد در خرید تجهیزات پیشرفته و ایجاد آزمایشگاه‌های مختلف، همواره به دلیل ناکارآمدی سیستم خدمات‌دهی این آزمایشگاه‌ها، محققان با مشکل دسترسی به سرویس آزمایشگاهی مناسب مواجه بوده‌اند و تقاضا برای خرید تجهیزات جدید همیشه وجود داشته است.

یکی از راهکارهای اجرایی مدیریت این موضوع، ایجاد شبکه‌ای جامع از توانمندی‌های آزمایشگاهی کشور در حوزه فناوری‌های پیشرفته و راهبردی است. به همین منظور، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ایران با هدف هم‌افزایی توانمندی‌های آزمایشگاهی کشور در حوزه‌های مختلف فناوری‌های پیشرفته و راهبردی، از ابتدای تیرماه سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرد.

رضا اسدی‌فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ضمن اعلام وجود هزار و ۶۳۰ عضو حقیقی و حقوقی در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی گفت: در نتیجه اقدامات انجام شده و به منظور گسترش پوشش اعضای شبکه آزمایشگاهی، تعداد مراکز عضو این شبکه تا ۳۰ آبان ماه سال جاری به هزار و ۶۳۰ عضو در ۱۶۰ شهر رسیده است و اطلاعات ۳۱ هزار و ۹۳۹ تجهیز و ۱۴۶ هزار و  ۱۵ آزمون آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی به اشتراک گذاشته شده است.

وی همچنین ادامه داد: در این مدت بیش از ۹ هزار عضو جدید به باشگاه مشتریان افزوده شد و تعداد اعضای باشگاه به ۱۶۲ هزار عضو (فرد یا شرکت) رسید که از این تعداد ۱۵۵ هزار و ۳۳۳ عضو حقیقی و ۷ هزار و ۳۱ عضو حقوقی هستند.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، به گفته اسدی‌فرد، طی این مدت، تعداد دو هزار و ۱۵۲ مورد درخواست اعتبار برای پایان‌نامه‌های مرتبط با اولویت پژوهشی اعلام شده از سوی ستادهای توسعه فناوری دریافت شد که از این تعداد ۴۶۷ مورد با اعتباری معادل ۱۴ میلیارد ریال از سوی ستادهای مربوطه تائید شده است.

پایان


منبع

همچنین ببینید

63115282 310x165 - احتمال وجود حیات باستانی در مریخ/رونمایی از یک موتور جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی

احتمال وجود حیات باستانی در مریخ/رونمایی از یک موتور جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی

دنیای علم و فناوری امروز جمعه ۵ مرداد ۱۴۰۳ شاهد اخبار متفاوتی بود که در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *