دبیر رویداد سکوی پرتاب طلوع گفت: با گذشت ۲۰ روز از آغاز فراخوان رویداد تاکنون حدود ۷۰ تولیدکننده بازی و اسباببازی طرحهای خود را به دبیرخانه رویداد ارسال کردهاند که پیشبینی میشود این تعداد تا ۱۰۰ طرح افزایش یابد.
به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، حسام نوربخش اظهار کرد: رویداد سکوی پرتاب طلوع با هدف حمایت و سرمایهگذاری در زمینه هستهای دانشبنیان و خلاق فعال در حوزه بازی و اسباببازی برنامهریزی شده است. صنعت بازی و اسباببازی یکی از پر ظرفیتترین صنایع خلاق و فرهنگی محسوب میشود که گردش مالی جهانی حدود ١٠٠ میلیارد دلار دارد، اما متاسفانه تنها ۱۰۰ میلیون دلار از این گردش، سهم تولیدات داخلی در کشور ما است؛ لذا رشد بومی این صنعت علاوه بر تاثیرات فرهنگی فراوان میتواند تاثیر بسزایی در رشد اقتصادی کشور داشته باشد. از طرفی شرکتهای خلاق و دانشبنیان یکی از ارکان اصلی در توسعه این صنعت خواهند بود که در صورت حمایت و سرمایهگذاری بر این گونه شرکتها میتوان آینده روشنی را در این حوزه متصور بود.
نوربخش گفت: کودکان و نوجوانان ارزشمندترین سرمایه ملی هر جامعهای محسوب میشوند و بعد از بنیان خانواده، نهادهای فرهنگی جامعه وظیفه توانمندسازی و پرورش این قشر از جامعه را بر عهده دارند؛ لذا با این نگاه، تمام دستگاههای متولی موضوعات فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و تربیتی به نوعی نیازمند تعامل با یکدیگر جهت ارائه محصولات و خدمات مرتبط به این قشر از جامعه هستند. از طرفی با توجه به تبدیل این حوزه به یک صنعت پر بازده در دنیا، نهادهای اقتصادی نیز نباید از این حوزه غفلت کنند. لذا حوزه سرگرمی، بازی و اسباببازی کاملا یک موضوع میان بخشی است که توسعه آن مستلزم تعامل بین دستگاهی است.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، دبیر رویداد سکوی پرتاب طلوع خاطر نشان کرد: ستاد فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری علاوه بر حمایت و همراهی معنوی به عنوان سرمایهگذار نیز از گروههای برگزیده حمایت خواهد کرد.
پایان