سامسونگ

برند سامسونگ از وضعیت صنعت نیمه رسانا نگران است

پایگاه خبری دنیای برند، شرکت کره ای سامسونگ الکترونیکس هشدار داد صنعت نیمه رسانا ممکن است سال ۲۰۲۲ را در وضعیت دشواری به پایان برساند.

کی‌یونگ کای‌هیون، مدیر واحد راه‌کارهای دستگاه سامسونگ که مسئولیت نظارت بر فعالیتهای نیمه‌رسانای این شرکت را دارد، گفت: دورنما برای نیمه دوم سال، تیره است و سامسونگ هنوز نشانی از بهبود در سال آینده نمی‌بیند. تراشه سازان رقیب مانند اس کی هاینیکس و میکرون تکنولوژی، طی هفته‌های اخیر درباره کندی تقاضا برای تراشه هشدار داده‌اند. وی در ادامه افزود: دیدگاه عمومی در ابتدای امسال این بود که نیمه دوم سال، بهتر از نیمه اول خواهد بود اما از آوریل تا مه، این دیدگاه تغییر چشمگیری پیدا کرد.

اظهارات این مدیر ارشد سامسونگ در مراسمی در کارخانه تراشه جدید این شرکت در پیونگ‌تاک مطرح شد. وی گفت: استراتژی سامسونگ، واکنش سریعتر به تغییرات بازار به جای چسبیدن به برنامه سرمایه‌گذاری از پیش طراحی شده، بوده است. این شرکت هر آنچه در توان دارد، برای حفظ هزینه سرمایه، انجام خواهد داد.

سامسونگ همواره سرمایه‌گذاری بالایی در ابتکارهای جدید مربوط به تراشه داشته است. این شرکت در رقابت برای ساخت پیشرفته ترین تراشه‌ها در جهان، تولید انبوه تراشه سه نانومتری را در ژوئن آغاز کرد. به گفته کی‌یونگ، سامسونگ برای بهبود عملکرد و کاهش هزینه تراشه‌ها تلاش می کند زیرا قصد دارد نسل جدید تراشه سه نانومتری را در سال ۲۰۲۴ بسازد.

علاوه بر رکود بازار تراشه، اختلافات میان چین و آمریکا، سامسونگ را دچار چالش کرده است. اگرچه کره جنوبی از نظر تاریخی همواره مواضع همسو با واشنگتن داشته است اما این غول فناوری روی امکان فروش تراشه‌ها، تلفنهای هوشمند و محصولات دیگر به بازار بزرگ چین حساب می‌کند. سامسونگ در چین، مشتریان و کارخانه‌هایی دارد.

دولت آمریکا دسترسی چین به فناوریهای پیشرفته را محدود کرده و اخیرا، فروش تراشه‌های هوش مصنوعی و تجهیزات پیشرفته تولید تراشه را به شرکتهای فناوری چینی ممنوع کرده است. همچنین در حال بررسی اقداماتی برای محدود کردن سرمایه‌گذاری آمریکایی در شرکتهای فناوری چین است و همزمان، میلیاردها دلار کمک مالی برای تقویت تولید نیمه رسانا در خاک آمریکا، فراهم کرده است. واشنگتن از هر تراشه سازی که بخشی از کمک فدرال را دریافت می کند، می خواهد از تولید تراشه‌های پیشرفته در چین به مدت ۱۰ سال خودداری کند. دولت کره جنوبی درصدد است در این باره با مقامات آمریکایی مذاکره کند.

پایگاه خبری دنیای برند را در اینستاگرام دنبال کنید

همزمان با مضاعف شدن تلاشهای آمریکا برای تحکیم زنجیره تامین تراشه در داخل کشور، سامسونگ برنامه‌هایی را برای ساخت یک کارخانه تراشه سازی به ارزش ۱۷ میلیارد دلار در شهر تیلور تگزاس اعلام کرده که ساخت آن قرار است اواخر امسال آغاز شود.

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *