برندسازی صنایع دستی

برند سازی صنایع در استان تهران، تا رسیدن به نقطه مطلوب راه زیادی دارد

تهران- استاندار تهران گفت: گسترش صنایع در استان تهران با مقررات دست و پاگیر به بن بست رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندی عصر دوشنبه در آئین بزرگداشت روز صنعت و معدن استان تهران و تجلیل از صنعتگران و معدن کاران نمونه طی سخنانی اظهار داشت: در شرایط فعلی و در ابعاد بین المللی نتوانستیم از فضای کسب و کار و در بعد داخلی کیفیت کالاها را ارتقا دهیم.

محسنی بندپی با اشاره به اینکه در استان تهران عدم همکاری مؤثر و نتیجه بخش بانک‌ها در ارائه تسهیلات مشکل اصلی بین دولت و صاحبان صنایع است گفت: بسیاری از واحدهای صنعتی کمتر از ظرفیت اسمی خود فعالیت می‌کنند و برای افزایش ظرفیت نیاز به تزریق اعتبارات داریم.

وی در خصوص قانون منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتر استان تهران نیز بیان داشت: در کنار مقررات دست و پاگیر اداری گسترش صنایع در استان را با بن بست روبرو کرده است.

استاندار تهران عنوان داشت: اگر صنعت گری از استان البرز اقدام به تأسیس کارخانه در حوالی ملارد کند برای او محدودیتی وجود ندارد اما صنعتگران تهرانی برای توسعه صنایع خود محدود هستند و این هم از مظلومیت استان تهران است.

محسنی بندپی عنوان داشت: اداره کل محیط زیست استان تهران نامه‌ای را در ۱۵ بند به محیط زیست کشور ارسال کرده اند و با استدلال‌های علمی نوسازی صنایع را نیازمند اصلاح قانون ۱۲۰ کیلومتر است.

وی گفت: در خصوص مالیات بر ارزش افزوده منطق و عدالت حکم می‌کند که این مالیات باید از مصرف کننده اخذ شود.

استاندار تهران با بیان اینکه هنوز در خوشه سازی و برند سازی صنایع در استان تهران تا رسیدن به نقطه مطلوب راه زیادی در پیش داریم افزود: در این بین ارتقای کیفیت در این خصوص مهم‌ترین اصل است.

محسنی بند پی اظهار داشت: وزارت صنعت معدن و تجارت در اختصاص تسهیلات نوسازی صنایع به تهران فکر می‌کند که این استان برخوردار است و در تخصیص اعتبارات ارائه تسهیلات تنها ۶/۴ درصد را در کشور به تهران اختصاص داده شد و با مطالبه گری که داشتیم توانستیم این عدد را در سال ۹۸ اصلاح کنیم.