پایگاه خبری دنیای برند، هنگام پیگیری پرونده های حقوقی تمامی افراد می توانند جهت پیش بردن آن به بهترین نحو ممکن و با سرعت زمان بالا لازم است یک وکیل مجرب و کارآزموده را در کنار خود داشته باشد به خصوص اگر مربوط به پرونده های دیوان عدالت اداری باشد، چرا که این کار دارای قوانین و مقررات مخصوصی بوده و تمامی وکلا نمی توانند به راحتی آن را انجام دهند پس با توجه به این موضوع نیز شما باید به بهترین موسسه جهت مشاوره با وکلای دیوان عدالت اداری مراجعه فرمایید، اما در این میان شاید برای بسیاری از افراد این سوال به وجود آید که خصوصیات وکیل دیوان عدالت اداری چیست. امروز در این مقاله قصد داریم برای شما در رابطه با این موضوع و سایت وکلای دیوان مطالبی را بیان کنیم که می تواند بسیار کارآمد و مفید واقع شود، دعوت می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید.
اهمیت وکیل متخصص دیوان عدالت اداری:
در بسیاری از مواقع پیش آمده که مدیریت و یا حتی افراد کارمند در سازمان ها ادارات مختلف نسبت به انجام کار مراجعه کننده بی توجهی و یا حتی دچار ظلم و ستم نسبت به حقوق کارمندان یا حتی سایر مردم شوند، با توجه به این موارد لازم است جهت تظلم خواهی به دیوان عدالت اداری درخواست شکایت خود را ارائه دهید.
برای انجام تمامی مراحل شکایت لازم است یک وکیل مجرب و کار آزموده را در کنار خود داشته باشید چرا که آن ها با توجه به سابقه ای که دارند به خوبی نسبت به این مسئله آگاهی لازم را به همراه داشته و می دانند ارائه دادخواست باید به چه شکل و چه متنی را برای آن بنویسند، البته این امکان برای شما وجود دارد که در وهله اول جهت انجام مشاوره به وکیل مورد نظر مراجعه کرده و پس از صحبت های لازم پرونده را به او بسپارید و ما به شما پیشنهاد می دهیم که حتماً سایت وکلای دیوان را در اولویت خود قرار دهید.
تمامی وکیل هایی که پرونده های دیوان عدالت اداری را برعهده می گیرند باید فردی آگاه، به روز، کارکرده، با تجربه، دارای سابقه بالا و از ویژگی مدیر و مدبر برخوردار باشد. همچنین موضوع مهم دیگری که به خوبی می توانید در سایت وکلای دیوان و هنگام مشاوره با وکیل این موسسه از آن مطلع شوید فن بیان بسیار بالای وکیل است که همین موضوع می تواند در جلب اعتماد شما نقش بسیار زیادی به همراه داشته باشد.
یک وکیل دیوان عدالت اداری باید چه خصوصیاتی داشته باشد؟
از آنجا که پرونده های حقوقی مربوط به دیوان عدالت اداری، پرونده های پیچیده و سنگینی هستند شما باید برای حل آن ها از یک وکیل دیوان عدالت اداری استفاده کنید. اما باید قبل از هر چیز نسبت ب خصوصیات یک وکیل دیوان عدالت اداری متخصص آگاه باشید تا وکیلی با تجربه انتخاب کنید و مشکلات پرونده خود را به راحتی حل کنید.
در ادامه مطلب ما با ذکر خصوصیات مهم یک وکیل دیوان عدالت اداری به شما در انتخاب یک وکیل کار درست و متخصص دیوان عدالت اداری کمک خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید:
خصوصیات مهم وکیل دیوان عدالت اداری عبارتند از:
- راز دار و امانت دار باشد. یک وکیل دیوان عدالت اداری می بایست فردی امین و قابل اعتماد باشد . هیچگاه راز های مربوط به موکل خود را افشا نکند.
و همچنین مدارک و اسناد محرمانه موکلش را به کسی نمی دهد. پس یکیاز خصوصیا مهم وکیل دیوان عدالت اداری محرم اسرار بودن اوست در نتیجه هنگام انتخاب وکیل حتما به این مسئله دقت فراوان داشته باشید تا راز هایتان برای همیشه مخفی بماند.
- یک وکیل دیوان عدالت اداری باید فردی به روز باشد و به دانش و آگاهی گذشته هایش اکتفا نکند. زیرا امروزه قوانین و مقررات جامعه در حال تغییر و تحول می باشند پس در نتیجه یک وکیل خوب با مطالعه قوانین جدید، آگاهی های لازم را نسبت به آن ها به دست می اورد و پرونده شما را با در پیش گرفتن یک مسیر درست و قانونی، به بهترین شکل ممکن حل می کند. پس حتما دقت داشته باشید که وکیل منتخب شما قوانین و مقررات جدید را از بر باشد یا به اصطلاح فردی آپدیت یا به روز باشد.
- یکی از خصوصیات بسیار مهم وکیل دیوان عدالت اداری این است که قبل از قبول کردن پرونده، ابتدا با شما یک جلسه آشنایی ترتیب می دهد. طی آن جلسه پرونده شما و همچنین مدارک و اسناد مربوط به آن را با دقت تمام و به صورت جز به جز بررسی میکند سپس با پرسیدن سوالات مختلف تمام ابهامات پرونده را برای خود شفاش سازی می کند. و بعد شما را نسبت به مسائل مربوط به پرونده آگاه می کند و شما را در جریان هزینه های پیش رو، مرحله هایی که باید طی شود و راه حل های پرونده قرار می دهد و در آخر به شما وقت می دهد تا فکر کنید و تصمیم بگیرید.
- یک وکیل دیوان عدالت اداری هرگز شما را الکی امیدوار نمی سازد و با دروغ های مختلف شما را به بی راهه نمی کشاند. بلکه با صداقت کامل تمام مسائل مربوط به پرونده را بازگو می کند و اگر امکان برد در دادگاه وجود نداشته باشد حتما شما را نسبت به این مسئله آگاه می کند. پس هرگز به وکیلی که به طور مدام از جملاتی همچون من به شما اطمینان می دهم که پیروز دادگاه هستید و جملاتی شبیه به این استفاده می کند، اعتماد نکنید.
- یک وکیل دیوان عدالت اداری تنها به دانش های خود اکتفا نمی کند بلکه برای حل پرونده با دیگران نیز مشورت می کند تا بتواند تصمیمی درست برای حل پرونده بگیرد. همچنین یکی از خصوصیات وکیل دیوان عدالت اداری ادب و احترام اوست به بیان دیگر یک وکیل خوب با قاضی دادگاه و موکل طرف مقابلش با احترام صحبت می کند.
- یک وکیل دیوان عدالت اداری فردی با سواد است که دارای فن بیان خوبی می باشد و در دادگاه قضایی به بهترین شکل ممکن از موکل خود دفاع می کند و همچنین با ارائه اسناد قانونی و درست و همچنین قدرت کلام خوبش به قاضی دادگاه جهت رفع ابهامات پرونده کمک می کند.
سخن پایانی؛
در مطالب فوق سعی کردیم در رابطه با خصوصیات وکیل دیوان عدالت اداری مواردی را بیان کنیم که می تواند در بسیاری از مواقع جهت آگاهی شما بسیار مفید واقع شود پس لازم است بار دیگر این نکته را بیان کنیم که در هر شرایطی میزان تجربه و مهارت وکیل مورد نظر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد چرا که تمامی وکلا نمی توانند این پرونده ها را به عهده بگیرد و ممکن است در اثر نداشتن اطلاعات لازم پرونده در مسیر کاملاً اشتباهی قرار بگیرد که ضررهای زیادی را به موکل وارد کند، پس با توجه به این موضوع نیز سعی کنید موسسه ای را برای این کار در نظر بگیرید که نسبت به وکلای آن و وکالت هایی که قبلا به عهده آن ها بوده اطمینان لازم را حاصل کرده باشید که این کار می تواند با انجام تحقیقات لازم میسر شود.
منبع : موسسه حقوقی وکلای دیوان