پایگاه خبری دنیای برند، طراحان وبسایت و کسانیکه قصد دارند برای کسب و کار خود، یک وبسایت با کیفیت راه اندازی کنند، باید سه قدم بردارند تا مطمئن شوند که همه چیز در کمترین زمان و با بهترین قیمت تمام خواهد شد. وبسایتهای فروشگاهی که با استفاده از وردپرس ایجاد میشوند، قابلیت این را دارند که به سرعت به لینکهای اول گوگل آماده و روزانه میزبان چند صد کلیک باشند. اما بهتر است که مطمئن باشیم همه چیز را درست انجام دادهایم. از آنجاییکه خرید دامنه نیاز به تحقیق و جستجو نداشته و هرجا که ارزانتر باشد (هم زمان خرید و هم زمان تمدید)، میتوان از همان سایت خریداری کرد، در قدم اول باید به سراغ یک هاستینگ قابل اعتماد و معتبر برویم.
انتخاب هاست مناسب برای وبسایت فروشگاهی
در انتخاب هاست باید به چند نکته دقت کرد، که قطعا قیمت آن بسیار مهم است. اما بهتر است که قیمت را فدای کیفیت نکنید و همه چیز را در کنار یکدیگر بررسی کنید تا نهایتا از انتخاب خود مطمئن باشید. در مقاله بهترین هاست به پارامترهای مهم در انتخاب هاستینگ پرداختیم و نهایتا دو هاست آی آر پاور و ایران سرور را به عنوان بهترین گزینههای داخلی و Bluehost را به عنوان بهترین هاستینگ خارجی معرفی کردیم. در بسیاری از هاستهای ایرانی کم قیمت، پارامترهای محدود کنندهی خندهداری برای وبسایت در نظر گرفته شده است. از ذکر نام این هاستینگها معذوریم، اما بدانید که بعضی از هاستینگها برای تعداد کلیک در روز، حجم و تعداد دیتابیسها و … محدودیتهایی را اعمال کردهاند که در سطح جهانی، به هیچ عنوان پارامتر انتخاب هاست نخواهد بود.
بسیاری از هاستینگها، فضایی کمتر از ۱۰۰ مگابایت را به عنوان یکی از انتخابها در اختیار مشتریان خود قرار داده و با تبلیغات فراوان، خود را ارائه دهندهی هاستهای ارزان معرفی میکنند. دقت داشته باشید که حداقل حجم مورد نیاز برای یک وبسایت وردپرسی معمولی، چیزی بیش از ۴۰۰ مگابایت بوده که به مرور زمان (اضافه کردن مقاله، عکس، محصول و …) حجم آن به بیش از ۱ گیگابایت افزایش خواهد یافت. جالب است بدانید که هاستینگی همانند Bluehost، حداقل ۵۰ گیگابایت فضا در اختیار مشتریان خود قرار داده و علاوه بر آن، یک دامنه و CDN رایگان نیز در اختیار مشتریان خود قرار میدهد. اگر سرویس هاست اشتراکی بلوهاست را برای دورهی سه ساله خریداری کنید، قیمت آن تقریبا ۱۰۰ دلار خواهد بود. این در حالی است که اگر چنین هاستی را از میان ارائه دهندگان ایرانی انتخاب نمایید، قیمت آن حداقل سه برابر خواهد شد! اگر قصد خرید بلوهاست دارید، به مقالهی خرید بلوهاست در وبسایت Behtarinhast.ir مراجعه کنید.
نتیجتا، اگر به کسب و کار خود اطمینان دارید و میخواهید از هاستینگ درجه یک جهانی استفاده کنید، قطعا اولین انتخاب Bluehost بوده، اما اگر به دنبال هاستینگ ایرانی هستید، گزینههای آی آر پاور (برای قیمت کم) و ایران سرور (برای کیفیت بالا)، هر دو گزینههای مناسبی هستند. پیشنهاد میکنیم که برروی لینک قبلی (بهترین هاست) کلیک نموده و مقالهی جامع آن را مطالعه کنید تا بهتر بتوانید در خصوص انتخاب هاست تصمیم بگیرید.
بهترین پنل پیامکی
با یک جستجوی ساده متوجه میشوید که صدها پنل پیامکی، خود را به عنوان بهترین پنل معرفی کردهاند. اما در مقاله بررسی ده ارائهدهندهی اصلی پنل پیامکی مشخص گردید که همهی آنها کیفیت لازم را نداشته و تنها چند گزینه وجود دارد که تمامی خدمات مورد نیاز وبسایتهای فروشگاهی را با بهترین قیمت ارائه کردهاند. در انتخاب پنل پیامکی، باید به چند پارامتر توجه کرد. اول اینکه قیمت خرید پنل چقدر است، دوم اینکه تعرفه ارسال هر پیامک چقدر است، سوم اینکه تیم پشتیبانی با چه کیفیتی و در چه زمانی نیازهای شمار را برطرف میکنند و نهایتا هم باید به این نکته دقت کرد که آیا پنل پیامکی ارائه شده، با افزونههای مهم وردپرس همانند ووکامرس و بوکلی، سازگار بوده یا خیر.
در مقالهای که لینک آن در بالاتر ارائه شده است، مشخص گردید که فراز پیامک و همچنین کاوه نگار، جزو بهترین پنلهای پیامکی هستند که تمامی خدمات مورد نیاز (ارسال کد یکبار مصرف، ارسال زیر ۵ ثانیه، پنل تبلیغات پیامکی، ارسال به تمامی خطوط، سازگاری با افزونههای وردپرس و …) را ارائه کرده و هم قیمت خرید و هم تعرفهی ارسال پیامک در آنها بسیار مناسب است. همچنین در این مقاله، یک پنل پیامکی با سابقه معرفی گردید که کیفیت خدمات آن در سطح معمول (حتی پایینتر از دیگران) بوده اما قیمت آن بسیار بالا است. هنگامیکه با تیم پشتیبانی صحبت کردیم، دلیل این قیمتگذاری را بخاطر سابقهی حضور و ارائهی خدمات اعلام کردند! قطعا انتخاب چنین پنل پیامکیای نمیتواند انتخاب خوبی برای کسب و کار شما باشد.
سایت آماده چیست؟
اگرچه راهاندازی وبسایت وردپرسی رایگان بوده، اما استفاده از قالب و پلاگینهای رایگان، قطعا نمیتواند به راهاندازی سایت با کیفیت کمک نماید. بنابراین، طراحان سایت چارهای جز استفاده از پلاگینهای پرمیوم یا همان پرو ندارند. قیمت این قالب و پلاگینها در بازارهای خارجی از حداقل ۱۰ دلار شروع شده و خرید آن میتواند هزینهی سنگینی را به همراه داشته باشد. خوشبختانه، متخصصان و کدنویسان داخلی، توانستهاند این قالب و پلاگینها را بومی سازی کرده و نسخههای فارسی آن را با قیمت بسیار کمتر در اختیار کاربران ایرانی قرار دهند. با این حال، خرید یک قالب و چند پلاگین میتواند هزینهای بیش از ۱ میلیون تومان را به همراه داشته باشد.
اما برای کاهش این هزینهها، میتوان از پکیجهای سایت آماده استفاده کرد. این پکیجها شامل یک قالب پرکاربرد و چندین افزونه کاربردی هستند که برای وبسایتهای مختلف ارائه شدهاند. برای مثال، اگر فرد به دنبال یک وبسایت فروشگاهی باشد، میتواند از سایت آماده فروشگاهی استفاده کند. اگر به دنبال سایت رزرو نوبت آنلاین باشد، یک پکیج برای آن وجود دارد، همینطور برای بلاگ و وبسایتهای شرکتی. با استفاده از پکیج سایت آماده تقریبا بیش از ۵۰ درصد در هزینههای کلی راه اندازی وبسایت صرفه جویی خواهد شد. دقت داشته باشید که این قالب و پلاگینها همگی اصلی و اورجینال هستند و هیچ کدام جزو پلاگینهای نالد (هک شده، خطرناک) نیستند.
در این مقاله، سه قدم برای راه اندازی یک وبسایت کامل و عملیاتی را با کم ترین هزینه و بالاترین راندمان به شما معرفی کردیم. امیدواریم که این مقاله توانسته باشد که به شما در راه اندازی وبسایتتان کمک کند. اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، میتوانید به وبسایت بهترین هست Behtarinhast.ir مراجعه نمایید و درخواست خود را از طریق قسمت تماس با ما ارسال کنید.