برندسازی طلای استحصال شده از معدن طلای زرشوران تکاب در جنوب آذربایجان غربی باید در اولویت برنامه های توسعه ای این واحد بزرگ صنعتی و معدنی قرار گیرد.
پایگاه خبری دنیای برند، علیرضا رزم حسینی روز جمعه در بازدید از مجتمع معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران تکاب گفت: معدن طلای زرشوران از بزرگترین معادن کشور است و پتانسیل بسیار مناسبی برای توسعه دارد، از این رو مدیران این مجتمع معدنی و صنعتی باید برند سازی طلای استحصال شده را در دستور کار قرار دهند.
اجرای طرح توسعه معدن زرشوران بسیار ضروری است
وی افزود: تولید طلا در مجتمع معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران باید با استاندارهای جهانی و برندسازی انجام شود از این رو اجرای طرح توسعه این معدن بسیار ضروری است.
استفاده از ظرفیت مجتمع معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران برای توسعه منطقه ای پیرامون معدن
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ظرفیت مجتمع معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران می تواند بسترهای توسعه منطقه ای پیرامون معدن طلا را فراهم کند، اظهار داشت: براساس سیاست های وزارت صمت، معادن در راستای توسعه متوازن منطقه ای فعالبت خواهند کرد و نباید به گونه ای باشد که طلا در معادن مناطق مختلف کشور تولید شود و اقدامات برندسازی و صنایع جانبی آن در سایر شهرها از جمله قم و تهران صورت گیرد.
معادن باید در خدمت توسعه مناطق محروم قرار گیرد
استاندار آذربایجان غربی نیز در این بازدید با بیان اینکه مجتمع معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران باید با مدیریت جامع و متمرکز به سودهی بیشتر و ظرفیت تولید بالاتر دست یابد گفت: تکاب با داشتن معادن بزرگ و غنی همچنان از محرومیت و فقر رنج می برد در حالی که معادن باید در خدمت توسعه این مناطق باشد.
محمد مهدی شهریاری افزود: طلای تولید شده در این معدن باید در داخل شهرستان فرآوری و در ساخت زیورآلات استفاده شود تا زمینه ساز اشتغال پایدار جوانان منطقه و افزایش ارزش افزوده برای تکاب شود.
پایگاه خبری دنیای برند را در اینستاگرام دنبال کنید |
ماهانه ۱۲۰ کیلوگرم طلا در معدن طلای زرشوران تولید می شود
سرپرست مجتمع معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران تکاب نیز در این بازدید گفت: درحال حاضر این کارخانه با ظرفیت ۳۵ هزار تُن مواد معدنی و تولید ماهانه ۱۲۰ کیلوگرم شمش طلا فعالیت می کند که با اجرای طرح توسعه این میزان به ۶۰ هزار تن کانسگ طلا و تولید ۱۵۰ کیلوگرم شمش طلا در ماه افزایش خواهد یافت.
سالار باوند با بیان اینکه فاز توسعه کارخانه طلای زرشوران به زودی اجرا خواهد شد افزود: زیرساخت های توسعه کارخانه زرشوران از جمله احداث فیلترپرس و سد باطله اجرا خواهدشد که با بهره برداری از آنها ظرفیت این مجتمع معدنی تا پایان ۶ ماهه دوم امسال به ظرفیت اسمی ۶۰ هزار تن مواد معدنی در ماه خواهد رسید.
کارخانه طلای زرشوران تکاب در کنار معدنی به همین نام با ظرفیت اسمی تولید سه میلیون تُن شمش طلا در سال ۱۳۹۳ با حضور معاون اول رئیس جمهور به بهره برداری رسید و هم اکنون ۹۹۰ نفر در مجموعه معادن و واحدهای صنعتی این مجتمع مشغول به کار هستند.
دیگر برنامه های امروز سفر وزیر
علیرضا رزمحسینی، وزیر صنعت، معدن و تجارت شامگاه پنجشنبه در آغاز سفری ۳ روزه وارد آذربایجانغربی شد.
بازدید از پایانه مرزی تمرچین، جلسه با کولبران، بازدید از معدن زرشوران تکاب و افتتاح چندین واحد صنعتی در شهرستانهای نقده، مهاباد، میاندوآب و بوکان از دیگر برنامههای سفر وزیر صنعت، معدن وتجارت به آذربایجانغربی است.
تکاب از شهرهای جنوبی آذربایجانغربی است که ۸۱ هزار نفر جمعیت دارد.
منبع: شاتا
لینک کوتاه: https://plink.ir