رویداد بینالمللی فارِس اواردز با حضور نمایندگانی از کشورهای مختلف در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا در چارچوب همکاری راهبردی میان سازمان جهانی تبلیغات(IAA) و پارک فناوری پردیس، رویداد بینالمللی فارِس اواردز با حضور نمایندگانی از کشورهای مختلف در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار شد.
جایزه فارِس اواردز به مناسبت ۵۰ سالگی حضور ایران در سازمان جهانی تبلیغات بوده است.
«محمد ماجد» کمیسر سازمان جهانی تبلیغات در ایران گفت: این رویداد با نام «فارِس ابراهیم ابوحمد» به عنوان یکی از بزرگترین نسل آفرینان رسانه و تبلیغات در قرن بیستم، نام گذاری شده است.
او ادامه داد: جایزه «فارِس» در حوزه مسئولیت اجتماعی و پرورش ستارگان آینده، بر معرفی افرادی تمرکز دارد که برای تعالی نسل بعدی و تمهید شرایط رشد استعدادهای جوان نقش ویژهای ایفا کردهاند.
به گفته کمیسر IAA در ایران، این رویداد روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۱۴ تا ۱۸ در استیج اینوتکس و با حضور و سخنرانی اساتید برجسته و چهرههای شاخصی از کشورهای هلند، استرالیا، روسیه، چین، ترکیه، مالزی، لبنان و شماری از اعضای هیئت مدیره سازمان جهانی تبلیغات (IAA) برگزار میشود.
ماجد در ادامه با اشاره به سایر برنامههای سازمان جهانی تبلیغات در نمایشگاه اینوتکس گفت: به مناسبت ۵۰ سالگی حضور ایران در سازمان جهانی تبلیغات، اعضا و فعالان حوزه رسانه و ارتباطات بازار در سومین روز از برگزاری نمایشگاه اینوتکس گردهم میآیند تا به بررسی آخرین وضعیت فعالیتهای این سازمان بپردازند.
او تصریح کرد: نشست پنجاه سالگی سازمان جهانی تبلیغات (IAA) در ایران، علاوه بر استفاده از تجربیات اساتید و خبرگان بینالمللی این حوزه، به بررسی شرایط و زمینههای رشد و پیشرفت نسل آینده از منظر اندیشمندان ایرانی میپردازد.
سازمان جهانی تبلیغات به عنوان نهاد بین المللی حوزه ارتباطات و بازار (MARCOM) از سال ۱۹۳۸ (۷ سال قبل از شکل گیری سازمان ملل متحد) به استانداردگذاری، نظم گدهی، طراحی رگولاتوری و سلف رگولاتوریها، آموزش، انتقال فناوری و تکثیر و انتقال دانش در عرصه بینالمللی میپردازد و امروز با بیش از ۸۶ عضو جهانی، از بالاترین سطح تأثیرگذاری در بین متخصصان و جوانان حوزه رسانه، مارکتینگ، تبلیغات و توسعه بازار برخوردار است.
«فارس ابوحمد» نیز که طی پنج دهه فعالیت حرفهای در سازمان جهانی تبلیغات (IAA)، چهار دوره قائممقام و سه دوره پرزیدنت و دبیرکل این سازمان بوده است، به عنوان موثرترین حامی رشد و تعالی جوانان کشورهای کم گبرخوردار شناخته شده و بسیاری از بزرگان تبلیغات و رسانه در کشورهای آسیایی و اروپایی در زمره شاگردان او هستند.
پایان