دومین نمایشگاه ملی ایران ایتکس «iranitex»
علی روزی‌طلب دبیر اجرایی نمایشگاه

دومین نمایشگاه ملی ایران ایتکس «iranitex» افتتاح شد

پایگاه خبری دنیای برند، دومین نمایشگاه ملی ایران ایتکس «iranitex» در دانشگاه صنعتی شریف با حضور مدیران و فعالان کسب و کار های مبتنی بر فناوری اطلاعات کشور افتتاح شد.

علی روزی‌طلب دبیر اجرایی نمایشگاه، در گفتگو با خبرنگاران گفت: شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات از شرکت‌های زنده و مهم کشور هستند و می‌توانند در حوزه جذب و استخدام کمک کنند. به عنوان مجری و برگزار کننده نمایشگاه همه تلاشمان کم کردن فاصله بین صنعت و دانشگاه است.

وی درباره رویکردهای نمایشگاه، تاثیر فناوری اطلاعات بر کسب و کارها و وجه تمایز این دوره نسبت به دوره قبل اظهار داشت: در این سه روز برنامه‌های مختلف و سخنرانی افراد موفق در حوزه فناوری اطلاعات را داریم تا فرایند انتقال تجربه انجام شود. هر روز چهار استارتاپ فعال در این حوزه به نمایشگاه می‌آیند تا چالش‌هایشان را طی فعالیت از ابتدا تاکنون برای مخاطبان بیان کنند.

روزی طلب درخصوص تفاوت دومین دوره با دوره قبلی نیز گفت: دوره قبلی در زمان کرونا بود و به صورت کاملا مجازی برگزار شد. در سال‌های بعدی و اوج گرفتن کرونا و اتفاقات سال گذشته نتوانستیم نمایشگاه را مجدد برگزار کنیم. نمایشگاه امسال به صورت مجازی و حضوری برگزار می‌شود و ارائه دستاوردهای شرکت‌های فعال در فناوری اطلاعات و کمک به فرایند جذب و استخدام از اهداف این نمایشگاه است. جذب سرمایه‌گذار در بخش‌های مختلف از دیگر چشم‌اندازهای نمایشگاه است.

وی افزود: استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌های مختلف از جمله شتاب دهنده دانشگاه شریف در این نمایشگاه غرفه دارند و تعدادی دیگر از شتاب‌دهنده‌ها به عنوان بازدیدکننده حضور دارند.

روزی طلب با ابراز خوشبینی نسبت به جذب سرمایه گذار، گفت: امید است این اتفاق برای استارتاپ‌ها هرچه بیشتر رخ دهد. کاری که می‌کنیم وصل کردن استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها به یکدیگر است، اما اینکه هر کدام از اینها چه برنامه‌هایی برای یکدیگر دارند جزو دستور کار ما نیست.

وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت بالای دانشگاه شریف تصمیم گرفتیم دومین دوره نمایشگاه هم به صورت حضوری و هم مجازی برگزار شود. امسال حدود ۷۰ غرفه داریم و حدود ۳۵ شرکت حضور دارند.

دبیر اجرایی نمایشگاه درباره علت انتخاب دانشگاه شریف گفت: ما گروه فناوری و اطلاعات دانشگاه شریف هستیم و در طول سال رویدادهای مختلفی علاوه بر این نمایشگاه برگزار می‌کنیم. ۱۲ ماه سال فعال هستیم و بلافاصله بعد از این نمایشگاه سراغ رویدادهای بعدی خواهیم رفت. شروع فعالیت ما با دانشگاه شریف و حمایت‌های دکتر ربیعی بوده است. با این حمایت‌ها توانستیم در این سال‌ها حدود ۱۵۰ رویداد در حوزه فناوری اطلاعات برگزار کنیم و برند دانشگاه شریف قطعا می تواند به جذب بیشتر مخاطبان کمک کند.

 

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *