برند فرهنگی

جشنواره بین المللی دف نوای رحمت یک برند فرهنگی برای شهر سنندج

پایگاه خبری دنیای برند، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: جشنواره بین المللی دف نوای رحمت به یک برند فرهنگی برای شهر سنندج و استان کردستان تبدیل شده است و باید مورد توجه ویژه باشد.

مهدی رمضانی روز سه شنبه در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره دف نوای رحمت در سنندج اظهار کرد: جشنواره‌هایی از این دست قطعاً به تعالی فرهنگی جامعه کمک می‌کند و به جهت دمیدن روح و معنویت به جامعه، مورد تأکید بیشتر است.

وی افزود: فرهنگ، زیربنای توسعه در هر شکل آن است و باید فرمایشات رهبر معظم انقلاب در باب فرهنگی بودن استان کردستان در قالب چنین جشنواره‌هایی عملیاتی شود.

رمضانی خاطرنشان کرد: دف نوای رحمت فقط یک جشنواره چند روزه از جنس همه جشنواره‌ها و همایش‌های معمول نباشد که تمام شود بلکه باید بعد پایان، یک حس خوب در مخاطب باقی بگذارد و این رسالت مهم این جشنواره است.

پایگاه خبری دنیای برند را در اینستاگرام دنبال کنید

دهمین جشنواره دف نوای رحمت از ۲۲ لغایت ۲۵ تیرماه در سنندج برگزار می‌شود.

منبع: مهر

همچنین ببینید

Tractor collection as a national brand 310x165 - مجموعه تراکتورسازی به عنوان یک برند ملی

مجموعه تراکتورسازی به عنوان یک برند ملی

پایگاه خبری دنیای برند، سرکنسول جدید ایران در جمهوری خودمختار نخجوان با اشاره به شرایط …

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x