برند یوتیوب

معرفی برند یوتیوب (you tube)

پایگاه خبری دنیای برند،یوتیوب توسط چاد هرلی، استیو چن و جاوید کریم به وجود آمد که هر سه از کارمندان شرکت پی پال بودند.هرلی در دانشگاه ایندیانا در پنسیلوانیا درس طراحی می خواند در حالی که چن و کریم در دانشگاه ایلینوی در اوربانا دانش کامپیوتر را مورد مطالعه قرار داده بودند.

آن ها پس از موفقیت وب گاه فلیکر برای اشتراک گذاری عکس، تصمیم گرفتند وب گاهی برای اشتراک گذاری ویدئو ایجاد کنند و به همین منظور، در آپارتمان چن در سانفرانسیسکو میهمانی شام برگزار شد و در این باره بحث کردند.سرمایهٔ گذاری آن ها برای راه اندازی این شرکت ۱۱٬۵۰۰٬۰۰۰ دلار بود. دفتر فنی اول یوتیوب بالاتر از یک رستوران پیتزا فروشی ژاپنی در سان ماتئو، کالیفرنیا بود. سرانجام دامنهٔ وب گاه یوتیوب در تاریخ ۱۴ فوریه ۲۰۰۵ فعال شد و در طول چند ماه توسعهٔ فراوانی یافت.
ویدئوهای یوتیوب برای اولین بار در باغ وحش سن دیگو توسط جاوید کریم، از بنیانگذاران این شرکت عنوان شد. از این صحنه ها فیلمبرداری شد و در تاریخ ۲۳ آوریل ۲۰۰۵ به وب گاه یوتیوب ارسال شد و هنوز هم می توان آن را تماشا کرد.
یوتیوب عمومی در ماه مه سال ۲۰۰۵، شش ماه قبل از راه اندازی رسمی در نوامبر ۲۰۰۵ ارائه شد. این وب گاه به سرعت رشد کرد و در ماه ژوئیه سال ۲۰۰۶، اعلام شد که در هر روز در یوتیوب بیش از ۶۵٬۰۰۰ ویدئو بارگذاری می شود و ۱۰۰ میلیون بار مورد بازدید قرار می گیرد. با توجه به آمار ارائه شده توسط شرکت تحقیقات بازار comScore، یوتیوب بهترین وب گاه به اشتراک گذاری ویدئو در ایالات متحده آمریکا است و ۴۳٪ مردم این کشور، ویدئوهای خود را در این وب گاه بارگذاری می کنند و در ماه مه سال ۲۰۱۰، ۱۴ میلیارد فیلم در یوتیوب بارگذاری شده است. در هر دقیقه، حدود ۶۰ ساعت ویدئو در یوتیوب بارگذاری می شود که حدود سه چهارم این ویدئوها را مردم ایالات متحده آمریکا بارگذاری می کنند. وب گاه یوتیوب در ماه ۸۰۰ میلیون کاربر منحصربه فرد دارد.بر اساس رتبه بندی سایت الکسا، یوتیوب پیش از گوگل و فیس بوک و پس از یاهو، سومین وب گاه پربازدید اینترنت است.
به علت شباهت زیاد وب گاه لولهٔ جهانی و تجهیزات (www.utube.com) به وب گاه یوتیوب (www.youtube.com)، وب گاه utube از یوتیوب شکایت کرد و قرار بر این شد که www.utube.com به www.utubeonline.com تغییر نام دهد.با توجه به آمار خیرهٔ کننده یوتیوب، شرکت گوگل در اکتبر سال ۲۰۰۶ پیشنهاد داد که قصد دارد یوتیوب را به قیمت ۱٫۶۵ میلیارد دلار بخرد تا این که این قرارداد در ۱۳ نوامبر ۲۰۰۶ قطعی شد و یوتیوب با ۱٫۶۵ میلیارد دلار به گوگل فروخته شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *