خلق برند «سامسنس»

خلق برند «سامسنس» SamSense برای محصولات آرایشی و بهداشتی

پایگاه خبری دنیای برند، پژوهشگران دانشگاه رازی کرمانشاه موفق به تولید یک فرمولاسیون جدید محصولات آرایشی و بهداشتی ارگانیک و تولید نمونه اولیه این محصولات شدند.

«محمدنبی احمدی» رییس دانشگاه رازی به اتفاق جمعی از مدیران این دانشگاه از دستاوردهای پژوهشی و محصولات تولیدی شرکت «فناوران دارویی سام» مستقر در آزمایشگاه مرکزی بازدید به عمل آورد.

رییس دانشگاه رازی در این بازدید بر ضرورت حمایت هرچه بیشتر از واحدهای فناور تأکید کرد و گفت: اعضای هیات علمی دانشگاه می‌توانند با حرکت به سمت تولید دانش‌بنیان، زمینه رشد بیشتر دانشگاه و جامعه را از طریق تبدیل علم به ثروت فراهم نمایند و واحدهای فناوری مانند این شرکت می‌تواند پیشرو و سدشکن عرصه تولید باشند و یک الگوی کارآمد و موفق را خلق نمایند که زمینه‌ساز حرکت دیگر اعضای هیات علمی در عرصه فناوری و تولید در دانشگاه باشند.

در این بازدید، دکتر کاشانیان از موسسان و پژوهشگران شرکت دارویی سام با بیانان مشکلات و چالش‌های پیش‌روی این شرکت، بر ضرورت حمایت مالی و تامین فضای کارگاهی برای راه اندازی خط تولید نیمه صنعتی این محصولات تاکید کرد.

وی افزود: ایده اولیه این فعالیت‌ها توسط دکتر نسیم بتویی در زمینه تولید مواد اولیه داروهای «وارفارین و داساتینیب» در سال ۱۴۰۰ در مرکز نوآوری شیمی و پتروشیمی پذیرش شد و مورد حمایت این مرکز از طریق اختصاص فضا و تجهیزات آزمایشگاهی قرار گرفت. در کنار این فعالیت، پژوهشگران این واحد فناور موفق به تولید نمونه اولیه یکسری محصولات آرایشی و بهداشتی ارگانیک شدند که پتانسیل بسیار بالایی برای تجاری‌سازی دارند.

کاشانیان گفت: در این راستا به منظور حرکت به سوی تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان، واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه رازی پذیرش و استقرار یافت و با حمایت‌های این مرکز موفق به ثبت شرکت فناوران دارویی سام و خلق برند «سامسنس» SamSense برای محصولات آرایشی و بهداشتی شدند.

پژوهشگر شرکت دارویی سام عنوان کرد: نمونه اولیه محصولات ارایه شده توسط این شرکت فناور عبارتند از کرم آبرسان و ضدلک، کرم‌های جوان‌ساز و روشن کننده پوست، ماسک‌های صورت، تونیک احیاکننده و ترمیم کننده مو، سرم‌های آبرسان و تقویت مو، شامپو گیاهی ضد ریزش و تقویت مو، تونیک ضد ریزش و محرک رشد مو، تونیک محرک رشد ابرو، صابون‌های ضد لک و روشن کننده پوست و میان وعده‌های غذایی دارویی (با خواص آرامبخش، ضد دیابت، کاهش استرس و کاهش وزن).

وی اضافه کرد: هم اکنون محصولات ارایه شده توسط این شرکت در مسیر اخذ مجوزهای غذا و دارو و سیب سلامت هستند که برای تسریع در این فرآیند نیازمند حمایت‌های بیشتر مسوولین دانشگاهی است.

کاشانیان همچنین گفت: یکی از دستاوردهای شاخص این شرکت؛ تولید یک فرمولاسیون جدید توسط دکتر درخشان و دکتر بتویی برای حل مشکل ریزش مو است که تحت عنوان تونیک محرک رشد و ضدریزش مو سامسنس ارایه شده است.

وی افزود: پایه این محصول صد درصد گیاهی و خواصی شبیه به داروی ماینوکسیدیل دارد که البته مضرات این داروی شیمیایی را ندارد. این محصول به صورت موضعی بر روی پوست و موی سر استفاده می‌شود و بدون ایجاد حساسیت و عوارض جانبی باعث توقف ریزش و تحریک رشد مو می‌شود.

پژوهشگر شرکت دارویی سام در پایان گفت: تونیک محرک رشد مو حاوی ترکیبات مغذی برای رشد و تقویت مو است و از طریق مهار هورمون DHT و آنزیم‌های مربوطه ریزش مو را متوقف می‌نماید. هورمون DHT از عوامل ریزش موی ارثی در افراد می‌باشد.آزمایشات اولیه این محصول موفقیت‌آمیز بوده و برای تجاری‌سازی در مرحله اخذ مجوزهای غذا و دارو است.

در این بازدید، دکتر «سهیلا کاشانیان»، دکتر «نسیم بتویی» و دکتر «علی اشرف درخشان» از مؤسسان و پژوهشگران شرکت دارویی سام به تشریح فعالیت‌های انجام گرفته و محصولات تولیدی پرداختند.

شرکت فناوران دارویی سام متشکل از اعضای هیات علمی و دانش آموخته‌گان دانشکده شیمی دانشگاه رازی است که مدیرعامل این شرکت دکتر نسیم بتویی و دیگر اعضای مؤسس آن دکتر خدایی، دکتر کاشانیان، دکتر درخشان و دکتر هومن رضایی هستند که مسوولیت‌های اجرایی و پژوهشی شرکت را بر عهده دارند.

دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.

با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکده‌ها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.

دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *