محمد خاکی، رئیس اتاق خرمآباد با اشاره به مهاجرت سالانه ۶ هزار نیروی جویای کار از استان لرستان به سایر استانها، گفت: راهاندازی کارخانه نوآوری در لرستان یکی از اقدامات شاخص به دنبال اصلاح این رویه است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمآباد با بیان اینکه نیروی انسانی با استفاده از ابزار میتواند خلق ثروت و خلق ارزش کند، گفت: امروزه هر کشوری که ازنظر نیروی انسانی توانمند است، میتوان به آن کشور ثروتمند گفت.
محمد خاکی در آیین افتتاحیه کارخانه نوآوری استان لرستان با حضور دبیر کل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بینالملل (ICC)، با تأکید بر توجه ویژه به فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال، تصریح کرد: متأسفانه از لرستان سالانه حدود ۶ هزار نیروی جویای کار به دیگر استانهای کشور مهاجرت میکنند که برگشت این افراد به لرستان سخت است.
خاکی اظهار کرد: حتی اگر در مسیر توسعه قرار بگیریم، با مشکل نیروی انسانی موجه خواهیم شد.
وی با اشاره به تأسیس صندوق نوآوری و پژوهش و همچنین راهاندازی کارخانه نوآوری در لرستان، این اقدامات را ازجمله فعالیتهای انجام شده در راستای حفظ نیروی انسانی و کمک به توسعه اقتصادی استان عنوان کرد.
رئیس اتاق خرمآباد گفت: امید میرود با فراهمسازی زیرساختها در آینده و اتصال به کشورهای بازارهای هدف، نگهداشت نیروی انسانی با ارزش را در استان داشته باشیم.
خاکی، شرکت در پروژههای بینالمللی را گام دیگر مسیر توسعه خواند و افزود: پروژههای بینالمللی در حوزه آیتی نیازمند حضور فرد نیست و میتوان از لرستان در مناقصههای واگذاری پروژهها شرکت کرد و در صورت برنده شدن، فعالیت را در استان ادامه داد.
زمینه برای فعالیت در حوزه اقتصاد دیجیتال وجود دارد
محمد خزائی؛ دبیر کل کمیته ایرانی بینالملل در آئین افتتاحیه کارخانه نوآوری لرستان اظهار کرد: اتاق بازرگانی بینالملل ICC به مرکزیت پاریس، صدسال سابقه دارد و بخشهای خصوصی ۱۷۰ کشور عضو اتاق هستند.
وی خاطرنشان کرد: تفاوت ICC با سازمان ملل یا بانک جهانی و …. در این است که ICC خاص بخش خصوصی است و هیچ نهاد دولتی در این مجموعه قرار ندارد.
دبیر کل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بینالملل با بیان اینکه بیش از ۴۵ میلیون عضو خصوصی در ICC هستند، گفت: ICC
در حوزه آموزش با حضور اساتید برجسته بینالمللی، تدوین قوانین و مقررات در حوزه تجارت بینالملل، حل اختلافات حقوقی فعالیت دارد.
خزائی تصریح کرد: یکی از محورهای اساسی که اتاق بازرگانی بینالملل روی آن متمرکز شده، بحث نوآوری و استارتاپهاست.
وی، فعالیت در بخشهای حکمرانی دادهها، حکمرانی سازمانی، توسعه و اقدامات اقلیمی پایدار، اقتصاد دیجیتال را ازجمله کارهای اتاق بازرگانی بینالملل عنوان کرد.
دبیر کل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بینالملل ادامه داد: امروزه هوش مصنوعی نظام ارتباطی، درکی، تصمیمگیری و دادههای دنیا را متحول کرده است، ضمن اینکه نظام اقتصادی دنیا نیز به سمت اقتصاد دیجیتال میرود.
خزائی با بیان اینکه اقتصاد دیجیتال کل مبانی مبادلاتی و سرمایهگذاری را دگرگون خواهد کرد، افزود: مفاهیمی مانند نقل و انتقال پول، بانک، ذخیرهسازی و درصد سود در طی سالهای آینده دچار تحولات عظیمی خواهد شد.
وی تصریح کرد: در صورتی میتوان در حوزه اقتصاد دیجیتال موفق شد که به چند جنبه توجه کرد، اینکه باید نسبت به آنچه در دنیای بیرون در حال رخ دادن است همچون مدیریت دیتا، حکمرانی سازمانی و استانداردهای جدید حاکم بر کارآفرینی، مطلع و آگاه شد.
دبیر کل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بینالملل خاطرنشان کرد: در حال حاضر زمینه برای فعالیت در حوزه اقتصاد دیجیتال در منطقه وجود دارد و بنابراین با تقویت ظرفیتهای سازمانی برای کار کردن در فضای جدید باید آماده شد.
منبع: اتاق ایران آنلاین