63278437 660x330 - از حراج خطرناک‌ترین اسباب‌بازی جهان تا امکان مهار آلودگی هوای تهران با فناوری‌های نوین

از حراج خطرناک‌ترین اسباب‌بازی جهان تا امکان مهار آلودگی هوای تهران با فناوری‌های نوین

دنیای علم و فناوری امروز دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ حاوی اخبار مختلفی بود که در این بسته خبری به طور خلاصه آنها را از نظر می‌گذرانیم.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، جهان علم و فناوری در روزی که گذشت، خبرهای گوناگونی برای ما داشت که در این بسته خبری به گزارش خلاصه‌ای از آنها خواهیم پرداخت.

از حراج خطرناک‌ترین اسباب بازی جهان و تولید آهن از سنگ آهن ظرف ۳ تا ۶ ثانیه توسط چینی‌ها تا استاد دانشگاه شدن هوش مصنوعی و امکان مهار آلودگی هوای تهران با فناوری‌های نوین، همگی از جمله اخبار مهم امروز بودند.

گفتنی است که شما مخاطبان ارجمند می‌توانید با کلیک بر روی هر یک از تیترها که به رنگ آبی درآمده‌اند، به محتوای خبر مورد نظر خود دسترسی داشته باشید.

خطرناک‌ترین اسباب بازی جهان به فروش می‌رسد!

خطرناک‌ترین اسباب بازی جهان با اورانیوم واقعی و مواد رادیواکتیو برای فروش در حراجی RR مستقر در بوستون آمریکا به حراج گذاشته می‌شود.

چینی‌ها در ۳ تا ۶ ثانیه آهن می‌سازند!

دانشمندان چینی روش جدیدی برای ساخت آهن ابداع کرده‌اند که بهره‌وری ساخت آن را تا ۳۶۰۰ برابر افزایش می‌دهد. آنها ادعا می‌کنند که این روش می‌تواند فرآیند ساخت آهن را تنها در ۳ تا ۶ ثانیه تکمیل کند، در حالی که این کار در کوره‌های سنتی به ۵ تا ۶ ساعت زمان نیاز دارد.

هوش مصنوعی استاد دانشگاه می‌شود!

«دانشگاه کالیفرنیا لس‌آنجلس» قصد دارد در سال آینده میلادی یک کلاس را با حضور هوش مصنوعی برای آموزش دانشجویان و پاسخ دادن به پرسش‌های آنها برگزار کند.

چین رایانه کوانتومی رکوردشکن ساخت

چین با رونمایی از یک رایانه کوانتومی ابررسانا موسوم به تیان‌یان-۵۰۴(Tianyan-۵۰۴) که دارای تراشه ۵۰۴ کیوبیتی شیائوهونگ(Xiaohong) است، به جهش قابل توجهی در محاسبات کوانتومی رسید و نقطه عطف جدیدی را رقم زد.

رکوردزنی دانشمندان در بازدهی تولید انرژی با پنل‌های خورشیدی پروسکایت

پروسکایت به‌دلیل پایداری خوب و پتانسیلی که در زمینه بازدهی تبدیل انرژی دارد، مورد توجه سازندگان سلول‌های خورشیدی قرار گرفته است.

رونمایی از ۱۱ محصول فناورانه و گسترش بازار در نمایشگاه ایران‌ساخت

رئیس دوازدهمین نمایشگاه ایران‌ساخت با اشاره به برگزاری این نمایشگاه از ۲۳ تا ۲۶ آذر ماه جاری از رونمایی از ۱۱ محصول فناورانه و گسترش بازار صادراتی دانش‌بنیان‌ها در این نمایشگاه خبر داد.

جذب ۵۲ هزار کاربر فعال در بازی فوتبال موبایلی

یکی از شرکت‌های مستقر در منطقه بین‌المللی نوآوری ایران با تولید بازی موبایلی فوتبال توانست بیش از ۵۲ هزار کاربر فعال را جذب کند.

نشست تخصصی «اعتبار مالیاتی در حوزه علوم شناختی» برگزار می‌شود

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی ریاست‌جمهوری با هدف چگونگی استفاده از حمایت‌های مالی و سرمایه‌گذاری قانون جهش تولید دانش‌بنیان نشست تخصصی‌ای را برگزار می کند.

ارتقاء بهره‌وری فرآیند معدنکاری با سامانه هوشمند فناوران کشور

یک شرکت فناور سامانه هوشمندی را برای توسعه فرآیندهای اکتشاف، تأمین مالی و خرید و فروش مواد معدنی عرضه کرد.

پایش علایم حیاتی قلب با دستگاه قابل حمل دانش‌بنیان

ثبت علایم قلبی قابل حمل دستاورد جدید شرکت‌های دانش‌بنیان است که به متخصصان در ارائه درمان‌های بهینه کمک می‌کند.

موشک «فالکون ۹» برای صدوبیست‌وسومین بار پرتاب شد

موشک «فالکون ۹» با پرتاب گروه جدیدی از ماهواره‌های «استارلینک»، صدوبیست‌وسومین پرتاب خود را انجام داد.

هوش مصنوعی می‌تواند موارد بیشتری از سرطان پستان را شناسایی کند

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد زنانی که از ماموگرافی تقویت‌شده با هوش مصنوعی استفاده کرده‌اند، بیشتر از کسانی که این فناوری را انتخاب نکرده‌اند، شانس تشخیص ابتلا به سرطان را داشته‌اند.

هوش مصنوعی تصویرگر جدید «ایکس» نیامده رفت!

هوش مصنوعی مولد تصویر جدید شبکه اجتماعی ایکس موسوم به آرورا(Aurora) ارائه و سپس به سرعت حذف شد.

آلودگی هوای تهران مهمان ناخوانده‌ای که با فناوری‌های نوین مهار می‌شود

آلودگی هوا امروزه از یک پدیده گذرا عبور کرده و به یک مهمان ناخوانده تبدیل شده است که با آگاهی بخشی و توسعه فناوری‌های پاک می‌توان آن را مهار کرد و شرکت‌های دانش‌بنیان با دستاوردهای خود از تولید خودروهای برقی تا توسعه سیستم‌های تصفیه هوا و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، سعی دارند تا نقش مهمی در مقابله با بحران آلودگی هوا ایفا کنند.

ارتقای عملکرد سازمان‌ها از روی لحن مشتریان با پلتفرم هوش مصنوعی

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان پلتفرمی را توسعه داده است که از روی لحن مشتریان، عملکرد سازمان‌ها را بر اساس نیازهای آنها ارتقاء می‌دهد.

پیش‌بینی داروهای تأثیرگذار مبتنی بر یادگیری عمیق

«پیش‌بینی تعامل پروتئین-ترکیب با دخالت اطلاعات شباهت ترکیبات دارویی و دنباله‌های پروتئینی در شبکه‌های مبتنی بر یادگیری عمیق» عنوان طرح پسادکتری کریم عباسی و گرنت پژوهشی حمیدرضا ربیعی است که بنیاد ملی علم ایران از این طرح حمایت کرده است.

ابداع یک جایگزین زیست‌سازگار برای ریزپلاستیک‌ها

پژوهشگران دانشگاه «ام‌آی‌تی» یک جایگزین سازگار با محیط زیست را برای ریزدانه‌های مورد استفاده در برخی از محصولات بهداشتی و زیبایی طراحی کرده‌اند.

نقاط کوانتومی به کمک خودروهای خودران می‌آیند

با تولید آشکارسازهای مادون قرمز با نقاط کوانتومی، خودروهای خودران از عملکرد بهتری نسبت به سیستم‌های آشکارساز فعلی برخوردار می‌شوند.

تولید ۱۵۰ نوع قطعه صنعتی از وزن ۰.۰۹ تا ۸۰۰ گرم/ نقدینگی؛ چالش بزرگ قطعه‌سازان کشور

یکی از شرکت‌های فناور تولیدی در کنار تولید ۱۵۰ نوع قطعه صنعتی، نیروگاهی و خودروسازی پودرهای آلیاژی را با روش مدرنی به تولید رسانده که تاکنون وارداتی بوده و با تولید این محصول وابستگی تولید روی و سرب به این ماده کاهش یافته است.

تاثیر هوش مصنوعی در ایجاد و مقابله با آلودگی هوا

هوش مصنوعی یک فناوری پیشرفته و پرکاربرد است که در حوزه آلودگی هوا و آب می‌تواند هم مزایا و هم معایب گوناگونی را به همراه داشته باشد.

چرا افراد بعضی چیزها را به خاطر می‌آورند و بعضی چیزها را از یاد می‌برند؟

به تازگی مقاله‌ای توسط محققان دانشگاه رایس منتشر شده است که یک سؤال اساسی مطرح و رابطه بین عوامل مؤثر بر حافظه انسان را روشن می‌کند.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *