محدث درباره ایده برگزاری نمایشگاه «چند تکه آینه» گفت: برخی سینماگران به دلیل محدودیتهای کاری به هنرهای تجسمی روی آوردهاند و این نمایشگاه فرصتی است تا حرفهای ناگفته آنها در قاب تصاویر دیده شود.
به گزارش دنیای برند به نقل از برنا؛ نمایشگاه «چند تکه آینه» از هشتم آذرماه در گالری تابستان خانه هنرمندان ایران افتتاح شده و تا نوزدهم آذر میزبان علاقهمندان فرهنگ و هنر خواهد بود.
این نمایشگاه یک تجربه هنری متفاوت است که آثار ۲۰ سینماگر برجسته از جمله عباس کیارستمی، نیکی کریمی، کتایون ریاحی، پانتهآ بهرام، نازنین بیاتی، حمید جبلی، مهدی پاکدل، رضا کیانیان، فرهاد آئیش، تهمینه میلانی، مسعود کیمیایی، محمود کلاری، هومن بهمنش و دیگر هنرمندان برجسته را به نمایش گذاشته است.
کیوریتوری این رویداد را مهتا محدث بر عهده داشته است؛ هنرمندی که پیش از این کارگردانی نمایشهای موفقی چون «در انتهای زمستان ابتدای بهار»، «یرما»، «باغ آلبالو» و «لباسی برای مهمانی» را انجام داده و سابقه همکاری با سینماگرانی چون فریدون جیرانی، کیانوش عیاری، نرگس آبیار و محمد کارت را در کارنامه دارد.
محدث درخصوص ایده برگزاری این نمایشگاه به خبرنگار برنا؛ گفت: من از سال ۹۷ در حوزه سینما فعالیت دارم به واسطه پروژهای که اخیرا روی آن کار میکردم، متوجه شدم که برخی از سینماگران، به دلیل محدودیتها یا ممنوعیت کاری به هنرهای تجسمی روی آوردهاند بنابراین اولین جرقه برای شروع کار از همینجا زده شد.
این کیوریتور ادامه داد: هدف من از برپایی این نمایشگاه این بود که فرصتی برای دیده شدن آثار فراهم شود و به نوعی فاصلهای که به دلایل مختلف میان مخاطبان و سینما ایجاد شده را بتوانم از این طریق نشان بدهم. حس زن، زمان و زندگی به شکلی عجیب در کارهای همه هنرمندان این نمایشگاه جاری است.
وی با اشاره به بازخورد مخاطبان در مواجهه با این آثار بیان کرد: بازخوردها از ابتدای افتتاحیه تا امروز فوقالعاده بوده است حتی ما بازدیدکنندههایی از شهرهایی چون کرمان و مشهد داشتهایم. روی صحبتم با مردم این است که اگر به دنبال این هستند که مفهوم زبان یک سینماگر را خارج از آثار سینماییاش بشناسند، این نمایشگاه میتواند نقطه شروعی برای کشف آن باشد. حرفهایی که شاید سینماگر به هر دلیلی نتوانسته در فیلمهایش بگوید، اینجا در قالب تصاویری که خلق کرده است، نمود پیدا کردهاند.
محدث در پایان درباره قیمتگذاری و فروش آثار این نمایشگاه خاطر نشان کرد: قیمتگذاری کاملاً بر عهده خود هنرمندان بوده است. برای مثال، قیمت آثار از ۲۰ میلیون تومان آغاز شده و گرانترین آنها ۵۵۰ میلیون تومان است که خوشبختانه تاکنون چندین تابلو به فروش رفته است.
انتهای پیام/