Img20241128150951198 650x330 - تولیدکنندگان از قیمت‌گذاری‌های دستوری گله‌مند هستند؛ تلاش می‌کنیم دخالت‌ها را به حداقل برسانیم

تولیدکنندگان از قیمت‌گذاری‌های دستوری گله‌مند هستند؛ تلاش می‌کنیم دخالت‌ها را به حداقل برسانیم

معاون وزیر جهادکشاورزی در امور تولیدات دامی با اشاره به نارضایتی تولیدکنندگان بخش کشاورزی از قیمت‌گذاری‌ دستوری، گفت: تلاش می‌کنیم دخالت‌ها را به حداقل برسانیم.

معاون وزیر جهادکشاورزی در امور تولیدات دامی گفت: تولیدکنندگان از قیمت‌گذاری‌های دستوری گله‌مند هستند و به اعتقاد ما هم در این بستر، تولید قادر به ادامه حیات نیست و نابود می‌شود. تلاش می‌کنیم این دخالت‌ها را به حداقل ممکن برسانیم.

به گزارش اتاق ایران آنلاین، محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهادکشاورزی در امور تولیدات دامی در نشست مشترک معاون وزیر جهادکشاورزی در امور تولیدات دامی با تشکل‌های بخش کشاورزی استان مرکزی که با هدف تبادل نظر در خصوص موانع و مشکلات دامداران، آبزی‌پروران، مرغداران گوشتی و زنبورداران استان مرکزی برگزار شد، گفت: تولید در کشور با موانع زیادی مواجه است.

معاون وزیر جهادکشاورزی، تولید در بخش کشاورزی به ویژه دامپروری را یک فرصت مغتنم برشمرد و افزود: تولید مواد پروتئینی در کشور با توجه به اهمیت آن و همچنین حجم مصرف بالا، جایگاه ممتازی دارد و در حال حاضر مواد پروتئینی در کشور ما با قیمت بسیار مناسبی در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

حسن‌نژاد اظهار کرد: تولید گوشت مرغ در کشور امروزه به لحاظ حجم حدود سالیانه ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن (ماهانه حدود ۲۴۰ هزار تن) است و به ندرت از لحاظ تولید در این حوزه دچار نقصان می‌شویم.
او ابراز داشت: استقبال از مصرف تولیدات پروتئینی در کشور آنچنان بالاست که یک تغییر کوچک چند درصدی، به راحتی آثار خود را در جامعه نشان می‌دهد و این حکایت از تلاش‌هایی دارد که در این حوزه انجام می‌شود و شاید از دید مردم پنهان مانده باشد.

معاون وزیر جهادکشاورزی در امور تولیدات دامی، سیاست‌گذاری در این حوزه را بسیار مهم برشمرد که باید با دقت نظر بالایی صورت پذیرد.

او افزود: بیش از ۱۱.۵ میلیون تن شیر در کشور تولید می‌شود و در سال گذشته میزان تولید و صادرات شیر بالای ۲ میلیون تن بود و صادرات فراورده‌های دامی و پروتئینی هم قابل توجه بود که این موضوع را اثبات می‌کند که علاوه بر تأمین نیاز داخل، قادر به صادرات این محصولات هم هستیم.
حسن‌نژاد افزود: اگر امروز به لحاظ تولید و صادرات این محصولات شرایط مطلوبی داریم، به دلیل تلاش‌های دلسوزانه تولیدکنندگان این حوزه است که آثار آن در بهره‌وری بخش، مشهود است.
او افزود: خوشبختانه در این بخش به لحاظ تکنولوژی روز از دنیا عقب نیستیم و دامپروران ما با کوشش فراوان باعث شده‌اند در ضرایب تبدیل و علم و دانش آن، قابل مقایسه با کشورهای دیگر باشیم.

این مقام مسئول گفت: در بسیاری از محصولات همچون تخم‌مرغ نیز از وضعیت رضایت‌بخشی برخورداریم و حتی نیازهای کشورهای همسایه را هم پاسخ می‌دهیم.

او تأکید کرد: این ظرفیت در بخش دامپروری باید هم توسط دولتمردان و سیاست‌گذاران این حوزه قدر شناخته شود و هم تولیدکنندگان به خود ببالند که با وجود تلخی‌های مسیر فعالیت، شیرینی و حلاوت تولید را به کام خود و جامعه می‌نشانند.
حسن‌نژاد گفت: تولیدکنندگان از قیمت‌گذاری‌های دستوری گله‌مند هستند و به اعتقاد ما هم در این بستر، تولید قادر به ادامه حیات نیست و نابود می‌شود.

معاون وزیر جهادکشاورزی در امور تولیدات دامی خاطرنشان ساخت: تلاش می‌کنیم این دخالت‌ها را به حداقل ممکن برسانیم.

او با اشاره به سخنان رئیس اتاق اراک گفت: سیاست‌گذاری در حوزه اقتصاد آزاد، گاهی در تضاد با منافع مردم و مصرف‌کنندگان است. البته اعتقاد داریم که یارانه‌هایی که به حوزه دامپروری و نهاده‌ها تعلق می‌گیرد؛ در این چرخه به مصرف‌کننده منتقل می‌شود و منتی بر سر کشاورز و دامدار نیست.

او افزود: به جهت بُعدهای اجتماعی و تنظیم بازار در حال حاضر ناچار به ادامه این روند هستیم.

منبع: اتاق ایران آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *