این هفته گالریهای تهران میزبان مجموعهای از نمایشگاههای متنوع هستند که از مقاومت تا سورئالیسم، آثار هنرمندان معاصر ایرانی را به نمایش میگذارند. بازدیدکنندگان میتوانند در فضایی سرشار از ایدهها و روایتهای نو، از هنرهای تجسمی در قالبهایی متفاوت همچون حجم، نقاشی و ویدئو لذت ببرند.
به گزارش دنیای برند به نقل از برنا؛ در این آخر هفته، گالریهای پایتخت باز هم میزبان مجموعهای از نمایشگاههای متنوع هنری هستند که هر یک با زبان خاص خود، دنیایی از خلاقیت و احساس را به مخاطبان هدیه میکنند. نمایشگاههای گروهی و انفرادی با موضوعات متفاوت و آثار از هنرمندان جوان و شناختهشده، فرصتی عالی برای آشنایی با آخرین دستاوردهای هنری در حوزههای مختلف مانند نقاشی، مجسمهسازی، فیلم، ویدئو و حجم فراهم آوردهاند.
در این گزارش، مروری خواهیم داشت بر نمایشگاههای دیدنی این هفته، از نمایشگاه «ققنوس قدس» که با موضوع مقاومت و ایثار در گالری ابوالفضل عالی برگزار شده، تا نمایشگاههایی چون «بیسکون» و «سورئالیسم ایرانی» که در گالریهای شیرین و گویا به نمایش درآمدهاند.
گالریگردی این هفته نه تنها برای علاقهمندان به هنرهای تجسمی، بلکه برای تمامی کسانی که به دنبال نگاهی تازه به هنر معاصر ایران هستند، تجربهای الهامبخش خواهد بود.
«ققنوس قدس»
«ققنوس قدس» نام نمایشگاهی است که از دوشنبه ۲۱ آبان ماه آغاز شده است. این نمایشگاه گروهی به مناسبت چهلمین روز شهادت سید مقاومت حسن نصرالله در گالری ابوالفضل عالی واقع در تهران، خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ، حوزه هنری، طبقه همکف برپا میشود.
بازدید از این نمایشگاه از روز دو شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ تا سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ امکانپذیر خواهد بود.
بیانیه نمایشگاه به شرح زیر است:
جبهه مقاومت، قرنهاست که از قیام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تا کنون، میدان تکلیف و جهاد مستمر تا نابودی ظالمان و مستکبران عالم را ترسیم کرده و تعمیم داده است. در عصر روحالله، ما شاهد باز شدن افقهای گسترده در عرصه جهاد فراگیر با شیطان زمان هستیم. میدان مقاومت، نمایشگاه باشکوهی گردیده از ایمان، جهاد و شهادت؛ سه مولفه قدرت که در دل و جان و اندیشه موحدان عالم نهادینه شده است. در این عرصه، پیر و جوان، زن و مرد، عزم خود را جزم کردهاند تا اولیاء طاغوت را از مرزهای نور و توحید بیرون کنند و برای این امر مهم، همه هستی و دار و ندار خود را به میدان آوردهاند. کشتن کودکان و نوزادان، خود گواه خشم و کینه فرزندان نژادپرست شیطان از مکتب فطری و کهن جهاد و مقاومت و طلیعههای نوظهور آن در جبهههای گسترده امروز است. به امر و اراده الهی پیروزی و رستگاری از آن موحدان و مستضعفان عالم خواهد بود. به نام خداوند سّر و علن/ صف بندگانش به جان ممتحن خداوند خاک، آتش و آب و باد/ ز رحمت گشوده است باب جهاد یکی روح الله در جان و تن / قیامش فراتر ز مرز و وطن به فیض ولایت سپاسی سزا/ که بودیم در عصر سید حسن به لب گر در این عرصهها جان رسد / مبادا که فرصت به شیطان رسد
«بیسکون»
«بیسکون» نام نمایشگاهی گروهی (حجم، فیلم، ویدئو) است که از روز جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ آغاز شده و تا چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ در گالری شیرین ادامه خواهد داشت.
در این نمایشگاه گروهی که کیوریتور آن وحید آرین است آثاری از حسین آزادی، سهیلا باجلان، افشین باقری، فرهنگ بقایی، پریسا خضایی، پیمان شفاعی، شکیبا پرورش، اشکان بهجو، امیرمهدی زاهدی، مریم طاهریراد، قدرتالله عاقلی، مهروز بلادی، اعظم راد، آناهیتا قاسمخانی، حسین کهفی، فروزان فرهادی، مسعود گلپریان، مسعود سهیلینژاد، مجید فرهمند و کوشا موسوی به نمایش گذاشته میشود.
برای بازدید از این نمایشگاه باید به تهران، خیابان کریمخانزند، خیابان سنایی، کوچهی سیزدهم، پلاک ۵ مراجعه کرد.
«دکمه»
«دکمه» با آثاری از کتایون معادلیان به گالری آتبین رفته است. این گالری در تهران، خیابان ولی عصر قبل از چهارراه پارک وی کوچه خاکزاد پلاک ۴۲ واقع شده است.
این نمایشگاه جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ آغاز شده و تا سهشنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ ادامه دارد.
«تنها، درخت»
«تنها، درخت» نمایشگاهی انفرادی از آثار کوروش قاضیمراد است. این نمایشگاه در نگارخانه سهراب واقع در تهران، خیابان سمیه، قبل از رامسر، شماره ۱۴۲ به نمایش گذاشته شده است.
افتتاحیه این نمایشگاه روز جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ بوده و تا دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
«روایت ماده»
«روایت ماده» نام نمایشگاه گروهی حجم از آثار مسعود اخوان جم، میترا ارباب سلجوقی، علیرضا آستانه، نجمه پاشایی، پرویز تناولی، محمد پیریایی، سارا توانا، سیمین جلالی، رامین جمشیدی، محمدرضا خلجی، سارا راه انجام، ایرج زند، مهدی سحابی، حسین شناور، هادی روشن ضمیر، مجتبی رمزی، نیلوفر صالحی، قدرتالله عاقلی، محمدحسین عماد، محسن غلامی، جمشید مرادیان، بیتا فیاضی، محمد فاسونکی، پریدخت مشکزاد، کوشا موسوی، بهناز محمدهادی، سپیده نوری، محمد مردی و سولماز ویلکچی است.
این نمایشگاه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ آغاز شده و بازدید از آن تا دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ در گالری آرتیبیشن امکانپذیر است.
برای مراجعه به گالری آرتیبیشن باید به تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارکوی، روبه روی بانک صنعت و معدن، پلاک ۲۷۹۸ رفت.
بیانیه این نمایشگاه به شرح زیر است:
این نمایشگاه با حضور هنرمندان مطرح معاصر و نمایش بیش از ۳۰ اثر و ۳۰ روایت شکل گرفته است. متن، آغاز شکلگیری هر هنر است و از این روی در نمایشگاه پیش رو بیانیهای کوتاه در کنار هر اثر با توصیف و تحلیل هر اثر قرار گرفته و بخشی از خوانش دوباره و بازگشت به متن اولیهی تولد اثر را برعهده دارد.
«سورئالیسم ایرانی»
«سورئالیسم ایرانی» نمایشگاهی گروهی در نگارخانه گویا است که با حضور هنرمندان مطرح معاصر از ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۳ برپا شده و تا چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
گردآوری این نمایشگاه بر عهده شادی داوری است و آثاری از سعید امکانی، ناصر اویسی، کامبیز برنجی، ماهیار چرمچی، یلدا خواجهزاده، نسیم داوری، حکمت رحمانی، یزدان سعدی، حامد صدر ارحامی، طاهره صمدی طاری، علی اکبر صادقی، فیروزه گلمحمدی، الهیار نجفی، حجت شکیبا و مهدی طالعینیا قابل بازدید است.
برای بازدید از این نمایشگاه باید به نگارخانه گویا واقع در تهران، کریمخان زند، روبروی ایرانشهر، پلاک ۸۹ سر زد.
«طبیعت بیجان»
«طبیعت بیجان» نمایشگاه گروهی از آثار آیدین آغداشلو، فرح ابوالقاسم، سرژ آواکیان، رضا الحسینی، حجت امانی، واحد خاکدان، علی اصغر پتگر، گارنیک درهاکوپیان، ایرج زند، شهرام کریمی، حسین محجوبی، فرهاد مشیری، احمد مرشدلو، بهمن محصص، حسینعلی ذابحی، مهتا معینی، احمد مرشدلو و منوچهر معتبر است.
این نمایشگاه که جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ در گالری کاما افتتاح شده تا سهشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
کیریتورهای نمایشگاه «طبیعت بیجان» مونا خوشاقبال و احمد نشان هستند. برای بازدید از این نمایشگاه باید به تهران، جردن، خیابان دیدار شمالی کوچه کیش شرقی پلاک ۲۰، طبقه اول سر زد.
«میان گذشته و امروز»
«میان گذشته و امروز» نیز عنوان نمایشگاه انفرادی دیگری از آثار شکوفا متقی است که در گالری ایده بر پا شده است.
این گالری در تهران، میدان هفتتیر، خیابان قائم مقام، میدان شعاع، خیابان هجدهم، پلاک۲۶ واقع است.
این نمایشگاه ازجمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ افتتاح شده و تا چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
بیانیه این نمایشگاه به شرح زیر است:
آثار نقاشی و مجسمه سازی قرن ۲۰ به من آموخت که یک بار دیگر فرهنگ و هنر کشورمان را با نگاه دیگری ارزیابی کنم این آثار حاصل جستجو و مطالعه و پژوهش گذشته و هماهنگی آن با هنر امروز است.
«سیاه زخم»
«سیاه زخم» نمایشگاهی انفرادی از آثار توحید صادقی است. این نمایشگاه جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ آغاز شد و تا چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ ادامه دارد.
برای بازدید از این نمایشگاه باید به گالری آداپا واقع در تهران، میدان ولیعصر، کوچهی سازش، کوچهی پنجم، کوچهی صومعهسرا، پلاک ۵ مراجعه کرد.
«پوست»
«پوست» نام نمایشگاهی انفرادی در گالری باوان است که جمعه این هفته ۱۸ آبان ۱۴۰۳ آغاز شده و تا دوشنبه ۵ آذر ادامه دارد.
«پوست» نمایشگاهی انفرادی از آثار سمانه مطلبی است که در تهران، خیابان مطهری، خیابان لارستان، خیابان عبده، پلاک ۷ برپا شده است.
انتهای پیام/