Img20241008144624666 650x330 - اعضای هیأت مدیره انجمن صنایع تولیدکنندگان سموم ایران انتخاب شدند

اعضای هیأت مدیره انجمن صنایع تولیدکنندگان سموم ایران انتخاب شدند

به دنبال برگزاری جلسه مجموع عمومی سالیانه انجمن صنایع تولیدکنندگان سموم ایران، اعضای جدید هیات مدیره این انجمن انتخاب شدند.

در پی برگزاری جلسه مجموع عمومی سالیانه انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان سموم دفع آفات نباتی در روز سه‌شنبه ۱۷ مهر در محل دفتر مرکزی این انجمن، مسعود گیل‌آبادی، فریبرز فیروز جهان‌تیغی، علی‌محمد عرب، سید علی وزیری و امیرحسین خصوصی به‌عنوان اعضای اصلی هیات مدیره و مریم ایرجی، به‌عنوان بازرس انجمن صنایع تولیدکنندگان سموم ایران در دوره جدید انتخاب شدند.

انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان سموم دفع آفات نباتی متشکل از کارفرمایان و صاحبان صنایع تولیدکننده انواع آفت‌کش در کشور در سال ۱۳۸۰ به‌منظور تشکل و سازماندهی فعالیت تولیدکنندگان سموم و همچنین حفظ منافع قانونی و حمایت از تولید داخلی تأسیس شد و

انجمن صنایع تولیدکنندگان سموم متشکل از کارفرمایان و صاحبان صنایع تولیدکننده انواع آفت‌کش در کشور است که در سال ۱۳۸۰ به‌منظور تشکل و سازماندهی به فعالیت تولیدکنندگان سموم و درعین‌حال حفظ منافع قانونی و شروع آنان که خود متضمن حفظ منافع کشاورزان نیز خواهد بود تأسیس شد.

این انجمن در سال ۱۳۹۲ تحت عنوان انجمن صنایع تولیدکنندگان سموم ایران در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به ثبت رسید و در حال حاضر ۶۵ عضو دارد.

مسعود گیل‌آبادی، رئیس انجمن صنایع تولیدکنندگان سموم ایران در حاشیه مجمع عمومی این انجمن، گفت: در طول مدت تشکیل و فعالیت انجمن، تلاش شده تا از منافع کلان تولیدکنندگان و تقویت تولید داخلی کشور حمایت و صیانت شود و در این مدت مشکلات و چالش‌های زیادی را پیش رو داشته‌ایم که با هم‌افزایی اعضا و حمایت نهادهای حاکمیتی، امروز انجمن نقش بسزایی را در نظام حکمرانی و تصمیم‌سازی دارد.

وی افزود: اعضای انجمن تولیدکنندگان همگی تلاش دارند با تولید محصولات باکیفیت و موردنیاز کشاورزان به‌عنوان ذی‌نفعان اصلی این صنعت، گامی بلند در مسیر اشتغال‌زایی و جلوگیری از خروج ارز و تولید در کشور بردارند و دراین‌بین که تولیدکنندگان با مشکلات زیادی درگیر هستند.

به گفته وی، حمایت و پشتیبانی نهادهای حاکمیتی و قانون‌گذاری اعم از وزارت جهاد کشاورزی و صمت و مجلس شورای اسلامی برای تحقق اهداف این انجمن ضروری است.

گیل‌آبادی ادامه داد: هم‌اکنون مجموع ظرفیت تولیدکنندگان داخلی ۴۰۰ هزار تن است درحالی‌که نیاز بازار به حدود ۴۰ هزار تن می‌رسد.

 وی گفت: تولیدکنندگان داخلی سموم و کود در کشور، توانمندی، ظرفیت و پتانسیل‌های فراوانی را برای تأمین نیاز کشاورزان در اختیار دارند و حتی می‌توانند نیازمندی‌های بازار مصرف منطقه‌ای را نیز پوشش دهند، اما باوجود این ظرفیت مناسب داخلی و توان تولید بخش زیادی از آفت‌کش‌ها در کشور، باید در خصوص واردات سموم مشابه تولید در داخل کشور، سیاست‌های منطقی و عادلانه با محوریت حمایت و صیانت از تولید داخلی اخذ شود.

رییس انجمن تولیدکنندگان سموم اظهار کرد: تمامی سموم و آفت‌کش‌های داخل کشور بر اساس استانداردهای سازمان فائو تولید و کیفیت تولیدات داخلی با نمونه‌های خارجی کاملاً قابل‌رقابت است و انتظار می‌رود دولت و قانون‌گذار برای حمایت از تولید داخلی در خصوص تخصیص ارز، تعرفه‌های گمرکی و مالیات و عوارض، سیاست حمایتی را در پیش گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد: در دوره جدید هیات مدیره انجمن که با آغاز فعالیت‌های دولت جدید تلاقی داشته است با تعامل و هم‌افزایی بتوانیم شرایط بهتری را در فضای صنعت تولید سموم و کود فراهم کنیم تا کشاورزان با خیالی آسوده به فعالیت‌های زراعی خود بپردازند.

منبع: اتاق ایران آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *