62947947 640x330 - ۳ حوزه اولویت‌دار صنایع دریایی/فناوری سطح ۱۰ نیاز صنعت دفاعی کشور

۳ حوزه اولویت‌دار صنایع دریایی/فناوری سطح ۱۰ نیاز صنعت دفاعی کشور

معاون علوم، تحقیقات، فناوری و نوآوری سازمان صنایع دریایی، گفت: ما در وزارت دفاع ۳ حوزه «برق، کامپیوتر و ICT»، «کنترل، مانیتورینگ، هوشمندسازی و ناوبری» و «شبیه‌سازی و نرم‌افزار”» را جزء حوزه‌های محوری تعریف کردیم. این حوزه‌ها هر چند ۵ درصد حوزه‌های ما را شکل می‌دهند، ولی دستیابی به آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، علی جبار رشیدی در رویداد تبادل فناوری صنعت دریایی که صبح امروز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، برگزاری این رویداد را گام نخست هوشمندسازی صنایع دریایی توصیف کرد و افزود: از ۸ ماه قبل برای همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان اقداماتی صورت گرفت و گردهمایی امروز حاصل تلاش‌های ۸ ماهه شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه دریایی است.

وی با اشاره به حضور ۳۷ شرکت دانش‌بنیان و فناور در این رویداد، یادآور شد: در کنار هم قرار گرفتن این شرکت‌ها و صنایع دریایی بزرگترین دستاورد این رویداد به شمار می‌رود و صندوق نوآوری و شکوفایی در این زمینه نقش محوری داشته است.

جبار رشیدی با بیان اینکه برای ایجاد این ارتباط با ۷۰ شرکت مذاکره انجام شده است، اظهار کرد: نیمی از این شرکت‌ها که دارای محصول بوده‌اند، در این رویداد حاضر شده‌اند.

معاون علوم، تحقیقات، فناوری و نوآوری سازمان صنایع دریایی، گفت: ما در وزارت دفاع ۳ حوزه «برق، کامپیوتر و ICT»، «کنترل، مانیتورینگ، هوشمند سازی و ناوبری» و «شبیه‌سازی و نرم‌افزار» را جزء حوزه‌های محوری تعریف کردیم. این حوزه‌ها هر چند ۵ درصد حوزه‌های ما را شکل می‌دهند، ولی دستیابی به آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان در این رویداد را گام اول همکاری صنایع دریایی با بخش‌های خصوصی عنوان کرد و یادآور شد: در گذشته رویدادها تنها نیازمحور بود، ولی رویدادهایی که در حال حاضر برگزار می‌شود، علاوه بر نیاز محوری، قابلیت محور نیز هست.

جبار رشیدی شاه بیت فعالیت در صنایع دریایی را سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری دانست و افزود: در فناوری‌های صنایع دریایی، رقابت در سطح بین‌المللی مطرح است و تحقق آن نمی‌تواند بدون حضور دانش‌بنیان‌ها باشد.

معاون علوم، تحقیقات، فناوری و نوآوری سازمان صنایع دریایی، با تاکید بر اینکه نسل چهارم فناوری را برای صنعت دریایی کشور هدف‌گذاری کرده‌ایم، گفت: بدون شبکه دانش‌بنیانی دستیابی به این هدف دشوار است، ضمن آنکه برای کاربردی شدن فناوری در صنعت دریایی نیاز به TRLهای ۱۰ داریم و باید فناوری‌های این حوزه عمر ۴۰ سال و بیشتر داشته باشند.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *