برندسازی

برندسازی محصولات، اشتغالزایی در روستاها را به همراه دارد

پایگاه خبری دنیای برند، مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری قزوین گفت: برندسازی و برگزاری نمایشگاه محصولات کشاورزی موجب توسعه کسب و کار و ایجاد اشتغالزایی در روستاها می شود.

لیلا غریب روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار، برندسازی محصولات خاص باغی و کشاورزی را از الزامات این حوزه در استان دانست و اظهار داشت: امروزه برندسازی محصول علاوه بر معرفی و شهرت یک منطقه می تواند نقش مهمی در رشد و توسعه کسب و کار داشته باشد.

وی، برندسازی را موضوع مهمی در بخش اشتغال روستایی دانست و یادآور شد: ظرفیت هر منطقه از کشور و استان برمبنای موهبت های طبیعی و خدادادی تعیین شده و بر همین اساس، برنامه ریزی در جهت پویا سازی و استفاده بهینه از ظرفیت های یاد شده از سوی مسوولان اجرایی امری بدیهی بوده که متاسفانه این مساله طی سال های گذشته در استان قزوین مورد بی لطفی قرار گرفته است.

غریب، برخی محصولات کشاورزی استان از جمله انگور، ذغال اخته، زیتون، انار انبوه و گیلاس قزوین را قابل برندسازی دانست و افزود: بسیاری از محصولات یاد شده رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص داده اند که اگر با ایجاد صنایع تبدیلی همراه باشند علاوه بر ارزش افزوده مناسب، باعث رونق و اشتغال در بسیاری از مناطق استان نیز می شود.

به گفته این مسوول امور روستایی، با وجود کیفیت و منحصر به فرد بودن بسیاری از محصولات کشاورزی و باغی استان، متاسفانه بسیاری از آنها به صورت خرد و فله ای به بازار عرضه می شود در صورتی که با سروسامان بخشیدن و برند سازی برروی هر یک از این محصولات ، شاهد تحولات شگرفی در منطقه خواهیم بود.

وی، برندسازی محصولات کشاورزی و باغی، توجه به صادرات، بسته بندی استاندارد و در نهایت بازاریابی را از عوامل مهم در حوزه محصولات کشاورزی برشمرد و افزود: با شناسایی راهبردهای شناخته شده این بخش و به دنبال آن لزوم توجه به فرآورده های تبدیلی و صنایع دستی ، روستاها می تواند جایگاه استان را علاوه در توسعه کسب و کار و اشتغالزایی، رونق بخش صادرات منطقه نیز باشد.

غریب اضافه کرد: در این راستا توجه به زیرساخت ها ، بسیار مهم بوده تا جایی که به طور حتم باید تنها به محصولات و کالاهایی توجه کرد که قابلیت برند را داشته باشند و در مرحله بعد نیز موضوع بازاریابی مطرح می شود که در این بخش نیز بایستی اقدام به شناسایی بازار هدف کرد و با برقراری ارتباط مستمر جهت معرفی کالای برندسازی شده، اقدام به فروش آن کرد.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری قزوین تصریح کرد: به همین منظور، جشنواره سراسری نمانام به منظور توسعه فرهنگ برندسازی محصولات کشاورزی و باغی تیرماه جاری و در روز دهیار پیش بینی شده که ۱۰۰ متر مربع این نمایشگاه به معرفی محصولات خاص استان قزوین نیز اختصاص داده شده است.

این مسوول، مهمترین مشکل در حوزه برندسازی محصولات کشاورزی و باغی را فروش آنها دانست و گفت: به عنوان مثال با شناخت حلقه های میانی توسط گروه های جهادی به عنوان تسهیل گران عرصه فروش می توان رسیدن به این هدف را کوتاه کرد.

پایگاه خبری دنیای برند را در اینستاگرام دنبال کنید

غریب یادآور شد: در نهایت اینکه با برندسازی برخی از محصولات کشاورزی و باغی و توجه به صنایع دستی روستایی استان قزوین می توان ضمن توسعه کسب و کار ، شاهد ارتقای سطح کیفی زندگی و معیشت روستاییان بود.

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *