1403120615461416132245404 660x330 - 10 میلیون نفر برای خرید بلیت قطار وارد سیستم شدند

۱۰ میلیون نفر برای خرید بلیت قطار وارد سیستم شدند

به گزار خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، میرحسن موسوی، قائم‌مقام راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به آغاز پیش‌فروش بلیط‌های قطار ابان ۱۴۰۴ از امروز ۲۶ مهرماه اظهار کرد: برای امروز که روز پیش‌فروش است، معمولاً حدود ۶۰۰ هزار بلیط توسط متقاضیان سفر با قطار خریداری می‌شود.

وی ادامه داد: در همین روز پیش‌فروش که تقاضای اصلی از طریق اینترنت و وب‌سرویس‌ها اعلام می‌شود، حدود ۱۰ میلیون نفر جستجوگر وارد سیستم می‌شوند که اگر فرض کنیم حدود ۵۰ درصد از این افراد دو تا سه بار جستجو کنند، نشان می‌دهد برای حدود ۵ میلیون تقاضای سفر حدود ۶۵۰ هزار بلیط عرضه می‌کنیم.

وی با بیان این‌که پیش‌بینی ما برای روز اول پیش‌فروش، ۶۰۰ هزار بلیط است، افزود: برای آبان ماه، روزانه حدود ۸۰ هزار نفر مسافر پیش‌بینی شده  که از این تعداد، حدود ۵۶ هزار نفر مربوط به قطارهای بین‌شهری هستند. بنابراین برای هر روز سفر، چه در مسیر رفت و چه در مسیر برگشت، جمع صندلی‌هایی که برای مسافران پیش‌بینی شده است، حدود ۵۶ هزار نفر است.

وی بیان کرد: تمام واگن‌های مسافری شرکت‌های حمل‌ونقل و لکوموتیوهای اختصاص داده‌شده را در همین روز در پیش‌فروش عرضه می‌کنیم.

قائم مقام راه‌آهن در ادامه گفت: سیستم یکپارچه فروش بلیط طوری طراحی شده که هیچ شخصی اجازه خرید بیش از یک کوپه بلیط را ندارد. بنابراین هیچ آژانسی و هیچ سرویس اینترنتی نمی‌تواند تعداد زیادی بلیط خریداری و سپس واگذار کند. همچنین امکان اصلاح نام و نام خانوادگی بلیط پس از خرید برای هیچ‌کس وجود ندارد.

موسوی تأکید کرد: از هموطنان  می‌خواهیم در زمان برای خرید بلیط، صرفاً از طریق مراکز مجاز اقدام کنند. سیستم ما یکپارچه است و امکان فروش بلیط با قیمتی بالاتر از نرخ مصوب، حتی یک ریال، برای هیچ شخصی وجود ندارد.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *