12517126 877 660x330 - گزارش وزیر ارشاد از دستاوردهای دولت سیزدهم/ از ملی شدن صنعت نشر تا سند ملی موسیقی

گزارش وزیر ارشاد از دستاوردهای دولت سیزدهم/ از ملی شدن صنعت نشر تا سند ملی موسیقی

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آخرین جلسه هیات دولت سیزدهم درخصوص دستاوردهای فرهنگی دولت توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش دنیای برند به نقل از برنا؛ محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آخرین جلسه هیات دولت سیزدهم گفت: به این مسئله اذعان می‌کنم که بزرگترین افتخار دوره کاری ما همکاری با شهید رئیسی بوده است و انشاالله همه ما در مسیرخدمتگذاری به درجه شهادت برسیم.

وی ادامه داد: حوزه فرهنگ و هنر و رسانه یکی از حوزه‌های مهمی است که از ابتدای حضور شهید رئیسی در عرصه مدیریت تلاش می‌کرد آزادی بیان، اندیشه و نشاط اجتماعی مردم را با نگاه دینی تلفیق کند. مهمترین دستاورد دولت شهید جمهوردر این بود که بدون اینکه از اصول و موازین دینی عقب نشینی کند؛ آزادی و نشاط را در تاریخ ایران خلق کرد و این مهم به واسطه شخصیت منحصر به فرد شهید رئیسی که مجتهد و مورد وثوق همه جریانات دینی و مذهبی و سیاسی بود حاصل شد.

اسماعیلی در ادامه عنوان کرد: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد با دو مسأله و عارضه رو به رو بودیم که اولین آن کرونا بود و کرونا این حوزه را تعطیل کرده بود و تمام فعالیت‌های ما تعلیق یا تعطیل شده بود. سال ۱۴۰۰ بودجه ما ۱۲۰۰ میلیارد بود و در همان مرحله اول رئیس جمهور ما ۵۰۰ میلیارد تومان به صندوق اعتباری هنر اختصاص دادند و ما توانستیم به اعضای این صندوق کنیم. در سال ۱۴۰۱ کشور دچارفتنه فرهنگی شد و تلاش همه اربابان تزویر براین بود که فرهنگ و هنر تعطیل شود و چهره‌های اصلی که سردمداران این جریان بودند جلوی نظام اسلامی ایستادند، اما ما به دنبال عادی سازی بودیم و جشنواره‌ها را برگزار کردیم و یکی از کارهای دشوار ما در دولت سیزدهم  همین بود.

وی در ادامه افزود: ارتقای نظام حکمرانی فرهنگی را داشتیم و بودجه ۱۲۰۰ میلیاردی را به بیش از بیست هزار میلیارد رساندیم. هیچ برنامه‌ای نبود که ما شهید رئیسی را دعوت کنیم و ایشان شرکت نکنند. توجه و گفتگو چهره به چهره با رئیس جمهور بابی را باز کرد که باعث گشایش‌های فرهنگی در کشور شد و ما توانستیم صد هزارهنرجو را  پرورش بدهیم.

وی با اشاره به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه کتاب بیان کرد: ما در حوزه کتاب امکان بهره‌مندی همه مردم را فراهم کردیم. اگر در مصلی امام خمینی(ره) نمایشگاه کتاب برگزار می‌شد همزمان در دورترین شهر ایران هم امکان خریداری کتاب در سامانه وجود داشت و  ما مردمی سازی فرهنگ و هنر در رسانه را تکمیل کردیم.

وی ادامه داد: تصدی گری بر عهده مردم است و ما این را اجرا کردیم و امسال نزدیک به ۳ هزار میلیارد تومان برای حوزه کتاب تزریق شد و ما تنها وزارتخانه‌ای هستیم که مسئول انجام رسالت‌های دینی هستیم و در حوزه مساجد، حج و قرآن و عترت و اوقاف کار‌های اساسی را انجام دادیم.

اسماعیلی در پایاین گفت: خوشبختانه در حوزه اقتصادی هم اتفاقات مهمی رخ داد و در سال گذشته نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان کمک به مطبوعات کردیم. رئیس جمهوری می‌فرمودند: آزادی مطبوعات داریم. مدیریت امور چاپ و نشر و کتاب در بهترین حالت بود و ما به دنبال ملی شدن صنعت نشر بودیم. سال گذشته در مدیریت امور هنری۳۰ میلیون نفر به سینما رفتند و در حوزه موسیقی برای اولین بار سند موسیقی توسط یک فقید ابلاغ شد و مسائل آن حل شد. همچنین ما رایزنی خانم به پاریس فرستادیم که فارغ التحصیل فرانسه بود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *