فناوران یکی از شرکتهای دانشبنیان سامانه ثبت تخلفات ترافیکی را به منظور کاهش تلفات ترافیکی در کشور توسعه دادند که به گفته آنها منجر به کاهش ۶۰ درصدی تلفات ترافیکی شده است.
به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، دکتر امیراحمد سپهری، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان توسعه سامانههای هوشمند حمل و نقل یا ITS را از زمینههای تحقیقاتی این شرکت دانست و اظهار کرد: سیستم مانیتورینگ که از اولین سیستمهای تولید شده شرکت ما بود، در شهر شیراز نصب شد و در سال۱۳۸۴ اولین دستگاه راداری ثبت تخلفات سرعت را که مطابق با استاندارد سازمان بهداشت جهانی بود، ارائه و آن را در شهرهای تهران و شیراز نصب کردیم. در حال حاضر توانستهایم به تولید تعداد انبوه سامانه ثبت تخلفات ترافیکی که مطابق موازین سازمان بهداشت جهانی است، در کشور دست یابیم.
سپهری، کاهش ۶۰ درصدی تلفات ترافیکی در تهران را از مزایای این سامانه ذکر کرد و ادامه داد: تخلفات سرعت از ۱۸۰۰ نفر در سال به زیر ۸۰۰ نفر کاهش پیدا کرد و بر این اساس در سطح شهر تهران ۲۴۰ دستگاه تخلفات سرعت تعبیه شده که از نمونههای تاثیرگذاری این دستگاهها میتوان به کاهش ۶۰ درصدی کاهش تلفات ترافیکی در سطح شهر تهران و درون ترافیکی اشاره کرد. این دستگاهها در تهران در مکانهایی مانند پل صدر، تونل نیایش، تونل توحید و … به کار رفته است.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی از عرضه نسل چهارم دستگاههای ثبت تخلفات قابل حمل و ثابت خبر داد و یادآور شد: این دستگاه علاوه بر خوانش سرعت لحظهای، سرعت متوسط بین دو دستگاه، فاصله طولی خودروها و تمامی پلاکها را هم میخواند. یکی از مشکلات اساسی حوزه سامانه هوشمند حمل و نقل، تشخیص فاصله طولی بین خودروهاست و در حال حاضر با سامانه هوشمند حمل و نقل نسل چهارم این اتفاق افتاده و فاصله طولی بین خودروها خوانده میشود.
سپهری خاطرنشان کرد: در سال جاری هم دستگاه قابل حمل نسل چهارم را ارائه کردیم که مورد توجه خاص راهور ناجا قرار گرفته و قراردادهایی برای خریداری این دستگاهها با ما منعقد کردهاند.
پایان