62893495 660x330 - ویدئویی از بررسی محموله‌ها در ایستگاه فضایی چین

ویدئویی از بررسی محموله‌ها در ایستگاه فضایی چین

ویدئوی منتشر شده توسط «دفتر مهندسی فضایی سرنشین‌دار چین»، فضانوردان این کشور را در حالی نشان می‌دهد که تجهیزات تازه رسیده به ایستگاه فضایی «تیانگونگ» را بررسی می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند، فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی چین به یک فضاپیمای باری جدید وارد شده‌اند تا مرتب‌سازی و بررسی محموله‌ها را آغاز کنند.

به نقل از اسپیس، این فضاپیمای باری موسوم به «تیانژو ۷»(Tianzhou 7) روز ۱۷ ژانویه با موشک «لانگ مارچ ۷»(Long March 7) از مرکز پرتاب ماهواره «ون‌چانگ»(Wenchang) پرتاب شد و کمی بیش از سه ساعت بعد به ایستگاه فضایی «تیانگونگ»(Tiangong) رسید.

ویدئویی که روز سه‌شنبه ۲۳ ژانویه توسط «دفتر مهندسی فضایی سرنشین‌دار چین»(CMSA) منتشر شد، فضانوردان ماموریت «شنژو ۱۷»(Shenzhou 17) را نشان می‌دهد که دریچه تیانژو ۷ را باز می‌کنند و کار مرتب‌سازی محموله آن را انجام می‌دهند.

حدود ۲۵۰ بسته محموله به وزن کل حدود ۵۶۰۰ کیلوگرم در کابین تحت فشار تیانژو ۷ وجود دارند. این محموله‌ها شامل وسایل روزانه مورد نیاز فضانوردان، کیت‌های نگهداری، قطعات یدکی تجهیزات ایستگاه فضایی، نمونه‌هایی برای آزمایش‌ها و سوخت ایستگاه هستند.

این محموله‌ها، منابع مورد نیاز «تانگ هونگبو»(Tang Hongbo) فرمانده ماموریت شنژو ۱۷، «تانگ شنجی»(Tang Shengjie) و «جیانگ شینلین»(Jiang Xinlin) دو خدمه دیگر ماموریت را برای مدت باقی‌مانده از ماموریت شش‌ماهه آنها در مدار زمین تامین می‌کنند. آنها بخشی از نیازهای ماموریت آینده «شنژو ۱۸» را نیز تامین خواهند کرد.

همچنین تیانژو ۷، بسته‌های هدیه سال نو چینی را برای فضانوردان ماموریت شنژو ۱۷ و هدایایی را نیز برای خدمه بعدی دارد که قرار است به ایستگاه فضایی تیانگونگ برسند.

تیانگونگ که حدود ۲۰ درصد اندازه «ایستگاه فضایی بین‌المللی»(ISS) را دارد، ساختاری به شکل T است که سه ماژول را شامل می‌شود. تیانژو ۷، ششمین ماموریت محموله است که از زمان آغاز راه‌اندازی تیانگونگ در سال ۲۰۲۱ به پایگاه مداری می‌رسد.

پایان


منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *