63061272 660x330 - وضعیت نگران‌کننده اقیانوس‌ها، ساخت قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان و دیگر اخبار مهم امروز

وضعیت نگران‌کننده اقیانوس‌ها، ساخت قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان و دیگر اخبار مهم امروز

جهان علم و فناوری در روزی که گذشت، شاهد اخبار گوناگون و متفاوتی بود که در این بسته خبری به صورت خلاصه به مرور مهم‌ترین آنها می‌پردازیم.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، دنیای علم و فناوری امروز شنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ با مخابره اخبار مختلفی دنبال شد که در بسته خبری امروز علم و فناوری پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا مهم‌ترین آنها را با هم مرور می‌کنیم.

در این گزارش درباره وضعیت نگران‌کننده اقیانوس‌ها و ناکافی بودن تلاش‌ بشر برای نجات آنها خواهیم خواند و از آخرین رویدادهای علم و فناوری نظیر مرگ عکاس عکس مشهور «طلوع زمین» بر اثر سانحه هوایی و ساخت قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان باخبر می‌شویم.

شما مخاطبان ارجمند با کلیک بر روی هر یک از تیترهای مد نظر خود که به رنگ آبی درآمده است، می‌توانید به صورت مستقیم به خبر دلخواه خود هدایت شوید و اطلاعات بیشتری کسب کنید.

مرگ عکاس «طلوع زمین» در یک سانحه هوایی

ویلیام آندرس، فضانورد بازنشسته ناسا که در ماموریت «آپولو ۸» عکس مشهور «طلوع زمین» را به ثبت رساند، در ۹۰ سالگی در یک سانحه هوایی کشته شد.

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد

مزیت اصلی آهنرباهای ابررسانا این است که می‌توانند میدان‌های مغناطیسی بسیار قوی و پایداری را بدون نیاز به انرژی زیاد تولید کنند.

به جای تزریق انسولین این قطره را زیر زبانتان بچکانید!

قطره انسولین خوراکی که باید زیر زبان چکانده شود، می‌تواند جایگزین تزریق انسولین برای مدیریت بیماری دیابت شود.

ناسا ایده‌های جدید را برای آوردن نمونه مریخ می‌پذیرد

ناسا ۱۰ پژوهش جدید را انتخاب کرده است تا راه جدیدی را برای آوردن نمونه مریخ به زمین پیدا کند.

این چاپگر سه‌بُعدی در کف دست جا می‌شود

محققان مؤسسه فناوری ماساچوست و دانشگاه تگزاس در آستین(UT Austin) اولین چاپگر سه‌بُعدی مبتنی بر تراشه را نشان داده‌اند که می‌توان آن را در کف دست جا داد.

موشک «فالکون ۹» برای سیصدمین بار فرود آمد

با پرتاب ۲۲ ماهواره «استارلینک»، مرحله اول موشک «فالکون ۹» سیصدمین فرود خود را انجام داد.

افراد مبتلا به اوتیسم برای دریافت توصیه کاری از ChatGPT کمک می‌گیرند

با ظهور چت‌بات‌های هوشمند مانند ChatGPT، افراد مبتلا به اوتیسم تمایل زیادی را به استفاده از آن برای برطرف کردن مشکلات محل کار خود نشان داده‌اند.

وضعیت نگران‌کننده اقیانوس‌ها و ناکافی بودن تلاش‌ بشر برای نجات آنها

رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی، گفت: دانش بشر حکایت از وضعیت نگران‌کننده اقیانوس‌ها و دریاها دارد و با این حال، تلاش‌های انجام شده برای نجات اقیانوس و زمین همچنان کافی نیست.

فناوران دانشگاه امیرکبیر در مسیر ساخت خودروهای خودران هدایت شونده

یک گروه فناور دانشگاهی خودروی خودران هدایت شونده کوچک از نوع خودروهای متصل را ساختند.

ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان در نمایشگاه آگروفود؛ از خالص‌ترین کروسین تا سامانه‌های هوشمند کشاورزی و دامپروری

سیستم‌های خشک کن و فریز، سامانه‌های هوشمند سازی کشاوررزی و دامپروری، مقاوم سازی قطعات صنعتی، تولید کروسین خالص از زعفران و نرم افزارهای مدیریتی آخرین دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان است که در نمایشگاه آگروفود به نمایش گذاشته شده است.

اختصاص ۸ همتی درآمدهای مالیاتی دولت به بخش تحقیق و توسعه

معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اختصاص یک درصد درآمدهای مالیاتی دولت به بخش تحقیق و توسعه، گفت: برآورد ما حکایت از اختصاص ۸ هزار میلیارد تومان از این منابع مالی به بخش تحقیق و توسعه است که این میزان بیشتر از میزان حجم قراردادهای ارتباط با صنعت می‌شود.

شرایط بهره‌برداری از اعتبار مالیاتی اعلام شد

مدیر شبکه سیاست‌پژوهی مرکز تحقیقات سیاست‌های علمی کشور با اشاره به جزئیات نحوه بهره‌برداری از اعتبار مالیاتی، گفت: طرح‌ها و پروژه‌هایی که دارای ۳ شاخص «نظام‌مند»، «نوآورانه» و «فناورانه» باشند، مشمول اعتبار مالیاتی خواهند شد.

امکان رهگیری محصول از خط تولید تا فروش

یک استارتاپ ایرانی موفق به طراحی و راه‌اندازی سیستم‌های مدیریت و هوشمندسازی در حوزه فروشگاه، انبار و خط تولید با استفاده از تکنولوژی RFID شده که امکان رهگیری محصول از ابتدای خط تولید تا مرحله فروش را فراهم می‌کند.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *