میدجرنی(Midjourney)، یک تولیدکننده تصویر محبوب مبتنی بر هوش مصنوعی است و به رغم اینکه میگوید به کاربران اجازه درخواست تصویر رئیس جمهور قبل از انتخابات ریاستجمهوری آتی آمریکا را نمیدهد اما تصاویری از دونالد ترامپ و جو بایدن ایجاد کرده است.
به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، زمانی که انگجت از این سرویس هوش مصنوعی خواست تا تصویری از «رئیس جمهور ایالات متحده» ایجاد کند، میدجرنی چهار تصویر به سبکهای مختلف از دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا تولید کرد.
به نقل از انگجت، وقتی از این ابزار خواسته شد تا تصویری از «رئیس جمهور بعدی ایالات متحده» ایجاد کند، این ابزار مجدد چهار تصویر از ترامپ ایجاد کرد.
هنگامی که از میدجرنی خواسته شد تا تصویری از «رئیس جمهور فعلی ایالات متحده» بسازد، این سرویس سه تصویر از ترامپ و یک تصویر از باراک اوباما، رئیس جمهور سابق ایجاد کرد.
تنها زمانی میدجرنی از ایجاد تصویری از ترامپ یا بایدن امتناع کرد که به صراحت از او خواسته شد تا این کار را انجام دهد. این سرویس در آن نمونه گفت: جامعه میدجرنی در طول دوره انتخابات تصاویری از «دونالد ترامپ» و «جو بایدن» ایجاد نمیکند.
آزمایشها نشان میدهد که سیستم محافظ میدجرنی برای جلوگیری از ایجاد تصاویری از ترامپ و بایدن در آستانه انتخابات ریاستجمهوری آتی آمریکا توسط کاربران کافی نیست و در واقع، دور زدن آنها برای مردم بسیار آسان است. چتباتهای دیگر مانند چت جیپیتی، کوپایلوت، جمنای و متا ایآی به رغم درخواستهای متعدد، تصاویری از ترامپ یا بایدن ایجاد نکردند.
میدجرنی یکی از اولین تولیدکنندگان تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی بود که به صراحت کاربران را از تولید تصاویر ترامپ و بایدن منع کرد. مدیر عامل این شرکت، دیوید هولز، در یک جلسه، در اوایل سال جاری، به کاربران گفت: میدانم که ساختن عکسهای ترامپ سرگرمکننده است. من نیز تصاویری از ترامپ را میسازم. با این حال، احتمالا بهتر است که در طول این انتخابات کمی کنار بکشیم. یک ماه بعد، طبق گزارشها، هولز به کاربران گفت که زمان آن رسیده است که «کمی روی چیزهای مربوط به انتخابات دست بگذارند» و اعتراف کرد که «در این موارد اعتدال به نوعی سخت است». قوانین محتوای موجود این شرکت، ایجاد «شخصیتهای عمومی گمراهکننده» و «تصویر رویدادها» را با «پتانسیل گمراهکردن» ممنوع میکند.
سال گذشته، از میدجرنی برای ایجاد تصویری جعلی از پاپ استفاده شد که یک کت سفید پفدار پوشیده بود که در فضای مجازی منتشر شد. مدت کوتاهی پس از آن، این شرکت استفاده رایگان آزمایشی از این سرویس را متوقف کرد و در عوض، افراد را ملزم به پرداخت حداقل ۱۰ دلار در ماه برای استفاده از آن کرد.
ماه گذشته، مرکز مقابله با نفرتپراکنی دیجیتال، یک سازمان غیرانتفاعی که هدف آن جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست و سخنان نفرتآمیز آنلاین است، دریافت که حفاظهای میدجرنی در برابر تولید تصاویر گمراه کننده از سیاستمداران محبوب از جمله ترامپ و بایدن در ۴۰ درصد از آزمونهای خود شکست خورده است.
در اوایل سال جاری، ائتلافی از ۲۰ شرکت فناوری از جمله اُپنایآی، گوگل، متا، آمازون، ادوبی و ایکس توافقنامهای امضا کردند تا از این طریق از تولید تصاویری که میتوانند رای دهندگان را تحت تاثیر قرار دهند، جلوگیری کنند. میدجرنی در آن لیست غایب بود.
پایان