چهارشنبه , ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
آخرین اخبار
63369763 660x330 - معاونان «هماهنگی و امور مجلس» و «پشتیبانی و مدیریت منایع» این نهاد در سمت خود ابقا شدند

معاونان «هماهنگی و امور مجلس» و «پشتیبانی و مدیریت منایع» این نهاد در سمت خود ابقا شدند

رئیس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه، دکتر حسن فارسی، معاون هماهنگی و امور مجلس و سید رضی آقاسیدی، معاون پشتیبانی و مدیریت منایع این نهاد را برای مدت ۲ سال دیگر در این سمت ابقا کرد.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، دکتر حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی در احکامی جداگانه دکتر حسن فارسی، معاون هماهنگی و امور مجلس و سید رضی آقاسیدی، معاون پشتیبانی و مدیریت منایع این نهاد را برای مدت دو سال دیگر در این سمت ابقا کرد.

در بخشی از این احکام آمده است:

امید است با توکل به خداوند متعال، اعتقاد راسخ و عمل به آموزه‌ها و ارزش‌های اسلام ناب محمدی (ص) و پیروی از سیره شهدای راه اسلام همراه با برنامه‌ریزی و بهره‌گیری از توان همکاران جهادگر و مشاوران دلسوز، متعهد و متخصص در راستای بیانیه «گام دوم انقلاب» تلاش جهادی نموده و در اجرای منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(مدظله العالی) و در راستای ارتقاء همکاری و هماهنگی شبکه جهاددانشگاهی، گسترس تعامل بهینه با مجلس شورای اسلامی، توجه ویژه به برنامه هفتم توسعه، سند تحول و تحقق اهداف عالیه جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف موفق باشید.

همچنین در این احکام تاکید شده است تا برنامه های این معاونت ها به نحو شایسته تقویت شده، ادامه یافته و اجرایی شود.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *