62635373 660x330 - قرارداد ۱۰ میلیون یورویی هیاتی از آفریقای جنوبی با شرکت‌های ایرانی

قرارداد ۱۰ میلیون یورویی هیاتی از آفریقای جنوبی با شرکت‌های ایرانی

مدیرکل ترویج و توسعه خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس با اشاره به برگزاری اینوتکس ۲۰۲۵ از ۹ اردیبهشت سال آینده، گفت: در اینوتکس سال گذشته هیاتی از آفریقای جنوبی قرارداد ۱۰ میلیون یورویی با یکی از شرکت‌ها منعقد کرد و در بخش ریورس پیچ قراردادهایی با حجم ۲ همت در راستای رفع نیازها و انتقال فناوری میان شرکت‌ها و صنایع منعقد شد، همچنین در بخش کافه سرمایه ۲۵ میلیارد تومان قراردادهایی به امضا رسید.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، سجاد عباسی فشمی در نشست خبری چهاردهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۵)، که در محل کارخانه نوآوری «های وی» برگزار شد،  به تشریح اهداف و برنامه‌های این رویداد پرداخت و با تاکید بر اینکه نمایشگاه اینوتکس طی سال‌های اخیر به بزرگ‌ترین گردهمایی نوآوری و فناوری کشور تبدیل شده است، افزود: در ابتدای سال جاری، مصوبه هیات وزیران مبنی بر مکلف شدن دستگاه‌های اجرایی به هم‌افزایی در برگزاری این رویداد صادر شد. این مصوبه، زمینه‌ساز ارتقای کمی و کیفی نمایشگاه در چهاردهمین دوره خود شده است.

عباسی فشمی با اشاره به آمار سال گذشته اینوتکس، افزود: سال گذشته، میزبان ۴۵۰ مشارکت‌کننده شامل شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها بودیم و بیش از ۱۰۰ هزار نفر از این رویداد بازدید کردند.

وی با بیان اینکه نمایشگاه اینوتکس بستری مناسب برای تمام افرادی است که مایلند نقشی در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور ایفا کنند، خاطر نشان کرد: این نمایشگاه، فرصت مناسبی برای صنایع، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان است تا ضمن آشنایی با فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری، شرکای تجاری خود را انتخاب کنند.

وی برگزاری چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری(اینوتکس ۲۰۲۵) را از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ عنوان کرد و یادآور شد: این رویداد در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد، در حالی که نمایشگاه ۲۰۲۵ همزمان با رویداد بین‌المللی ایران‌اکسپو است. در تعامل با سازمان توسعه تجارت، این هم‌زمانی باعث حضور بیش از ۲ هزار تاجر داخلی و بین‌المللی در نمایشگاه خواهد شد.

مدیرکل ترویج نوآوری پارک فناوری پردیس تأکید کرد: نمایشگاه اینوتکس در سه بخش برگزار می‌شود که بخش اول آن بخش نمایشگاهی با تمرکز بر اقتصاد نوآوری است و همه شرکت‌ها و صنایع علاقه‌مند به ورود به این حوزه، میزبان آنها در اینوتکس هستیم. امسال شرکت‌ها برای حضور در اینوتکس ۲۰۲۵ باید از طریق سایت نمایشگاه ثبت‌نام کنند و پس از ارزیابی اولیه، بر اساس ارزش افزوده‌ای که به اکوسیستم فناوری می‌آورند، تأیید می‌شوند.

عباسی فشمی بخش رویدادی را دومین بخش این نمایشگاه دانست و ادامه داد: در کنار فضای نمایشگاهی، بیش از ۲۵ رویداد تجاری و ترویجی متنوع برگزار می‌شود که از جمله آنها می‌توان به رویداد اینوتکس ریسرچ پیچ برای ارائه نیازهای فناورانه صنایع بزرگ، رقابت‌های استارت‌آپی و استیج‌های مختلف اشاره کرد.

وی کافه سرمایه را از دیگر بخش‌های رویدادی این نمایشگاه ذکر کرد و یادآور شد: یکی از برنامه‌های ویژه امسال، ارائه استارت‌آپ‌های برتر کشور در مقابل سرمایه‌گذاران خارجی است که در تلاشیم آن را به بهترین نحو برگزار کنیم. در بخش رویداد برگزاری ۲۵ رویداد برنامه‌ریزی شده است.

وی به امکانات آنلاین نمایشگاه اشاره کرد و گفت: از سال ۲۰۲۰ و با شیوع کرونا، پلتفرم آنلاین نمایشگاه فعال شده است. افراد از سراسر جهان می‌توانند غرفه‌ها و محتوای نمایشگاه را به صورت آنلاین مشاهده کرده و از طریق اپلیکیشن نمایشگاه شبکه‌سازی کنند. امیدواریم این اقدامات به رشد و توسعه اکوسیستم نوآوری کشور کمک کرده و فضایی برای ترویج بیشتر نوآوری فراهم کند.

وی با اشاره به حضور ۱۵ هیات خارجی در اینوتکس سال قبل، گفت: در سال گذشته هیاتی از آفریقای جنوبی قرارداد ۱۰ میلیون یورویی با یکی از شرکت‌ها منعقد کرد.

عباسی فشمی اضافه کرد: در بخش ریورس پیچ قراردادهایی با حجم ۲ همت در راستای رفع نیازها و انتقال فناوری میان شرکت‌ها و صنایع منعقد شده است. همچنین در بخش کافه سرمایه، به میزان ۲۵ میلیارد تومان قراردادهایی به امضا رسید.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *