63156130 660x330 - فروش ۵ میلیارد تومانی و تولید فناوری با TRL۸ شرط حضور شرکت‌ها در نکست ۱۴۰۳

فروش ۵ میلیارد تومانی و تولید فناوری با TRL۸ شرط حضور شرکت‌ها در نکست ۱۴۰۳

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، رویکرد جایزه ملی نکست را شرکت‌های بزرگ عنوان کرد و گفت: شرکت‌های بزرگ دانش‌بنیان و غیر دانش‌بنیان که دارای محصولاتی با سطح آمادگی ۸ و فروش ۵ میلیارد تومانی باشند، می‌توانند در این رویداد شرکت کنند.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، دکتر قاسم مصلحی امروز در نشست خبری دومین جایزه ملی فناوری نکست ۱۴۰۳ که در محل معاونت علمی ریاست‌جمهوری برگزار شد، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را مبدع و بنیانگذار مراکز رشد در کشور دانست و افزود: اولین مرکز رشد کشور در سال ۷۹ در این شهرک پایه‌گذاری شد.

وی با بیان اینکه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور مستقر شده است، اظهار کرد: در این شرکت‌ها بیش از ۹۵۰۰ نفر مشغول به کار هستند و سن ۳۵ درصد آنها کمتر از ۳۵ سال است.

مصلحی با اشاره به فعالیت‌های این شهرک در راستای توسعه و تقویت فناوری، یکی از ماموریت‌های این نهاد را برگزاری رویدادهای فناورانه مانند شیخ بهایی عنوان کرد و یادآور شد: این رویدادها با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان هستند، ولی به دنبال حمایت از شرکت‌های غیر دانش‌بنیانی هستیم که در حوزه‌های فناورانه فعال شده‌اند، از این رو رویداد جایزه ملی فناوری نکست (نوآوری کارآفرینان سرآمد توسعه) را پیشنهاد کردیم.

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان رویکرد برگزاری رویداد نکست را شرکت‌های بزرگ دانش‌بنیان و غیر دانش‌بنیان دانست و ادامه داد: این شرکت‌ها در صورتی که دارای حداقل ۳ محصول با فناوری سطح آمادگی (TRL) ۸ در سبد محصولات خود باشند، فروش حداقل ۵ میلیارد تومان در سال منتهی به این فراخوان و همچنین دارای ساختار سازمانی مدون و حداقل ۵ نفر نیرو در بخش تحقیق و توسعه باشند، می‌توانند در این رویداد مشارکت داشته باشند.

وی اضافه کرد: طرح‌های ارسالی این شرکت‌ها باید دارای شرایطی باشد که از آن جمله می‌توان به دارا بودن فناوری‌هایی با سطح آمادگی ۴، ایده‌های با عمق فناوری بالا، استفاده از فناوری‌های نوظهور در تولید محصولات شرکت‌ها و همچنین بازار برای محصولات تولیدی شرکت‌ها اشاره کرد.

مصلحی، فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، فناوری‌های اپتیک، کوانتوم و میکروالکترونیک، زیست فناوری و پزشکی دقیق را ۳ حوزه مطرح در مسابقه نکست دانست و خاطر نشان کرد: طرح اول حائز جایزه ۵ میلیارد تومانی و ۱۵ میلیون تومان تسهیلات، رتبه دوم حائز جایزه ۳ میلیارد تومانی و تسهیلات ۹ میلیارد تومانی و رتبه سوم حائز جایزه ۲ میلیارد تومانی و ۶ میلیارد تومان تسهیلات خواهند شد.

وی افزود: این رویداد در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه ۲۸ و ۲۹ آذر برگزار خواهد شد و تیم‌های ثبت‌نام کننده در این مسابقه می‌توانند تا ۱۰ مهر سال جاری طرح‌های خود را ارسال کنند.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *