فراخوان حمایت از طرحهای پژوهشی استادان دانشگاهها در حوزههای مرتبط با شبکه، مخابرات، اینترنت اشیا و …، با حمایت «ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات» و یکی از اپراتورهای کشور تا ۱۶ خرداد تمدید شد.
به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا به دنبال توافق سه جانبه با موضوع «توسعه زیستبوم نوآوری و بومیسازی زیرساختهای راهبردی و گلوگاهی حوزه ارتباطات و هوشمندسازی صنایع»، بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۲، بازوی تحقیق و توسعه یکی از اپراتورهای کشور، با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و بهرهمندی از ظرفیت استادان دانشگاههای برتر، از طرحهای پژوهشی و متناسب با نیازمندیهای اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، حمایت میکند.
این حمایت در قالب انتشار فراخوان مشترک ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات معاونت علمی و بازوی تحقیق و توسعه یکی از اپراتورهای کشور است که این فراخوان تا ۱۶ خرداد تمدید شد.
استادان و دانشگاهها میتوانند با ارسال طرحهای پژوهشی خود در زمینههای مرتبط با سطوح هوشمند قابل پیکربندی مجددReconfigurable Intelligence Surface (RIS))، اینترنت اشیا ماهواره محور(Satellite based IOT)، شکلدهی پرتو با استفاده از مواد پلاسما، سیستمهای Cell-free massive MIMO، مکانیابی بیسیم(Wireless Location Tracking)، مخابرات V۲X، شبکه مبتنی برORAN (NFV, SDN,…) و … تا ۲ خرداد ۱۴۰۳، در این فراخوان شرکت کنند.
پس از پایان مهلت ثبتنام و اعلام آمادگی از سوی استادان و دانشگاهها، مراحل اولیه ارزیابی انجام شده و طرحهای برتر انتخاب میشوند. در مرحله پایانی نیز قرارداد تولیدی یا توافقنامه تحقیقاتی، در قالب طرحهای حمایتی و اعطای تسهیلات منعقد میشود.
توسعه اشتغال دانشبنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوریاطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیستبوم نوآوری و افزایش عمق بومیسازی فناوریهای کلیدی در این صنعت و نیز تجاریسازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکتهای دانشبنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف در حمایت از زیستبوم فناوری و نوآوری کشور است.
پایان