آخرین اخبار
سالار اسکندری، مدیر ارشد بازاریابی شرکت سیلانه سبز

سالار اسکندری: هویت بصری جدید همراه اول، نشانه پیشروی در صنعت ارتباطات

سالار اسکندری ری‌برندینگ همراه اول را راهی برای تقویت جایگاه این برند در بازار دانست و تأکید کرد که این تغییرات، با برنامه‌ریزی صحیح، می‌تواند به جذب دوباره مشتریان منجر شود.

به گزارش دنیای برند، سالار اسکندری، مدیر ارشد بازاریابی شرکت سیلانه سبز، در گفت‌وگویی اختصاصی نظرات خود را درباره ری‌برندینگ و تغییر هویت بصری همراه اول بیان کرد. وی ری‌برندینگ همراه اول را یک تغییر بزرگ اما با حفظ اصالت دانست که نشان‌دهنده همگامی این برند با تغییرات و فناوری‌های روز است.

اسکندری اظهار داشت:
«اولین چیزی که در لوگوی جدید توجه من را جلب کرد، حفظ سادگی و هویت در کنار یک نوگرایی چشمگیر بود. این تغییر نشان می‌دهد که همراه اول با وجود رقابت شدید و تعدد خدمات در این صنعت، جایگاه و اصالت خود را فراموش نکرده است. این ری‌برندینگ به‌خوبی نشان می‌دهد که این برند، همراه با پیشرفت‌های تکنولوژی حرکت می‌کند.»

وی در ادامه به تأثیر این تغییر بر جایگاه همراه اول در بازار اشاره کرد و افزود:
«اگر فرآیند تثبیت هویت بصری جدید به‌درستی ادامه یابد، همراه اول می‌تواند بخشی از بازار که به دلیل نوآوری‌های برخی رقبا از دست داده بود، دوباره به سمت خود جذب کند. با توجه به اعتبار و اصالتی که این برند در این سال‌ها به دست آورده، شاهد رقابتی جذاب‌تر در این صنعت خواهیم بود.»

اسکندری ضمن تأکید بر اهمیت تغییر هویت بصری برای برندها، این موضوع را به تحولات تکنولوژی و صنعت وابسته دانست و گفت:
«لزوم تغییر هویت بصری ربطی به طول دوره فعالیت یک برند ندارد، بلکه به تحولات تکنولوژی و تغییرات صنعت وابسته است. ممکن است حتی یک سال پس از یک ری‌برندینگ، نیاز به تغییر جدیدی احساس شود. در مقابل، برای برخی برندها در صنایع متفاوت، مانند فولاد، شاید در طول یک دهه یا بیشتر، هیچ ضرورتی برای تغییر برندینگ وجود نداشته باشد، چرا که این تغییر می‌تواند به جایگاه ثابت و مستحکم آنها آسیب بزند.»

وی همچنین بر اهمیت همراهی مخاطب با تغییرات هویت بصری اشاره کرد و بیان داشت:
«برای برقراری ارتباط کامل و صحیح مخاطب با هویت بصری جدید، لازم است که کمپین‌های خلاقانه و آگاهی‌بخش برگزار شود تا مخاطب با دلایل این تغییر و نتایج مورد انتظار آشنا گردد.»

در پایان، سالار اسکندری تأکید کرد که لوگو و هویت بصری جدید همراه اول، رویکرد درستی برای این برند است و همخوانی آن با تکنولوژی‌های جدید، نشان‌دهنده همگامی همراه اول با نیازهای بازار و نسل جدید خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

ویدئوها:

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *