Img20250102151255611 650x330 - دولت به جذب سرمایه‌گذار در استان خراسان شمالی کمک کند

دولت به جذب سرمایه‌گذار در استان خراسان شمالی کمک کند

فعالان اقتصادی استان خراسان شمالی با اشاره به توانمندی‌های اقتصادی و موقعیت جغرافیایی این استان مرز، از دولت خواستند با رفع مشکلات موجود، به جذب سرمایه‌گذاری در این استان کمک کند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بجنورد، گفت: با اینکه زیرساخت‌های مناسب ریلی، هوایی و زمینی استان خراسان شمالی وجود ندارد، سرمایه‌گذاران بزرگی در حوزه‌های مختلف صنعت، کشاورزی، معدن استان در حال فعالیت هستند.

عباس کاظمی در نشست اعضای هیات نمایندگان با مشاور سرمایه‌گذاری معاون هماهنگی و پیگیری نهاد ریاست جمهوری، افزود: استان خراسان شمالی ظرفیت‌های قابل‌توجه اقتصادی و تجاری دارد و بر این اساس خواستار حمایت ویژه دولت برای جذب سرمایه‌گذار هستیم.

علی‌محمد جاجرمی، نایب‌رئیس اول اتاق بجنورد نیز در این نشست با انتقاد از موانع عدیده صادرکنندگان و فعالان اقتصادی استان، حل چالش‌های حوزه تولید و صادرات ا خواستار شد و افزود: از دولت می‌خواهیم برای رفع مشکلاتی نظیر پراکندگی شهرک‌های صنعتی استان بدون وجود زیرساخت‌های لازم، شیوه اشتباه در رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان که روند صادرات را مختل کرده است و مشکلات حوزه مجوزها، حمل‌ونقل کالاهای صادراتی، بروکراسی سیستم مالیاتی و چالش‌های واردات ماشین‌آلات و مواد اولیه وارد عمل شود.

وی همچنین ارتقای فعالیت‌های صنعتی، جذب سرمایه‌گذاری، ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه صنعتی در مناطق مختلف استان خراسان شمالی را خواستار شد.

سعید کریمی، عضو هیات رئیسه اتاق بجنورد نیز گفت: از مسئولان دولتی انتظار می‌رود نسبت به توسعه زیرساخت‌های تجاری و زیرساخت‌های حمل‌ونقلی و لجستیکی استان که نقش مهمی در توسعه و رونق اقتصادی دارد اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

وی بهره‌مندی تجار از تخفیف تعرفه‌های گمرکی را خواستار شد و افزود: این مهم در تسهیل گری و روان‌سازی واردات کالا برای فعالیت‌های اقتصادی استان خواهد شد.

کریمی همچنین با اشاره به طرح ایجاد بندر خشک در استان خراسان شمالی، این طرح را عامل مهم رشد سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در استان در راستای توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل زمینی، هوایی و ریلی برشمرد.

علیرضا محمدی، مشاور سرمایه‌گذاری معاون هماهنگی و پیگیری نهاد ریاست جمهوری در این نشست، گفت: بزرگ‌ترین داشته‌های ما در کشور در حوزه نفت و گاز است بر این اساس سرمایه‌گذار در این خصوص عامل رشد و توسعه اقتصادی خواهد شد.

وی افزود: زمینه‌های موتور محرک رشد اقتصادی در صنایع خرد و کوچک است چراکه به تولید بهتر و بهره‌وری بیشتر کمک کرده و رشد و پیشرفت کشور را تسریع می‌بخشد.

محمدی اظهار کرد: در شرایط اقتصادی حاضر ریسک‌های سرمایه‌گذاری را باید در نظر بگیریم و هر فعال اقتصادی باوجود شرایط پیش رو بر اساس سرمایه خودش ورود پیدا کند.

مشاور سرمایه‌گذاری معاون هماهنگی و پیگیری نهاد ریاست جمهوری گفت: بحث تأمین سرمایه موضوع گسترده‌ای است و نباید خود را وابسته به بانک‌ها کنیم در دنیا کار بانک‌ها فقط وام دادن نیست.

وی تأکید کرد: سیاست دولت ضربه زدن به تولیدکننده نیست امروز اولویت اصلی کشور در رشد و توسعه اقتصادی حمایت از بخش خصوصی است و این مهم در دستور کار دولت است.

منبع: اتاق ایران آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *