63047860 660x330 - در دنیای امروز «هوش مصنوعی» چه گذشت؟

در دنیای امروز «هوش مصنوعی» چه گذشت؟

سرویس علم و فناوری پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا امروز یکشنبه ۶ خرداد به اخبار گوناگونی از علوم و فناوری‌های داخلی و خارجی پرداخته است که با هم مروری بر گزیده‌ آنها خواهیم داشت.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، سرویس علم وفناوری پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا امروز در بخش هوش مصنوعی میزبان اخبار متنوعی بود، از تصمیم رئیس‌جمهور شهید برای ایجاد مرکز ملی هوش مصنوعی در سطح سازمان انرژی اتمی و اختصاص ۵ همت به «مرکز ملی هوش مصنوعی» و پردازش اطلاعات چالش کشور در بهره‌گیری از هوش‌مصنوعی در بخش اخبار داخلی، تا ساخت یک ابررایانه برای هوش مصنوعی توسط ایلان ماسک در بخش اخبار خارجی.

از دیگر اخبار جالب توجه امروز می‌توان به احتمال برخورد یک خودروی تسلای مریخی به زمین، ثبت حق اختراع صفحه نمایش خود ترمیم شونده توسط شرکت اپل، ساخت شیشه‌ای بدون نیاز به تمیز کردن و تبدیل دی اکسید کربن به سوخت پاک با بازده ۱۰۰ درصد اشاره کرد.

همچنین در گزارشی به معرفی مردی که در قرن نوزدهم کسوف‌ها و خسوف‌های گذشته و آینده را پیش‌بینی کرد، پرداختیم و شاهد تقویم‌نگاری عملکرد ۱۰۰۰ روزه دولت رئیس‌جمهور شهید در صنعت فضایی بودیم.

در ادامه نگاهی می‌اندازیم به خلاصه‌ای از اخبار امروز سرویس علم و فناوری پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا که برای مطالعه کامل هر یک از آنها می‌توانید روی قسمت آبی رنگ کلیک کنید.

تصمیم رئیس‌جمهور شهید برای ایجاد مرکز ملی هوش مصنوعی در سطح سازمان انرژی اتمی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری اعلام کرد: با تصویب رئیس‌جمهور شهید قرار بود مرکز ملی هوش مصنوعی در قالب سازمانی در حد سازمان انرژی اتمی ایجاد شود.

تقویم‌نگاری عملکرد ۱۰۰۰ روزه دولت رئیس‌جمهور شهید در صنعت فضایی

اقدامات دولت سیزدهم به ریاست آیت‌الله ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور شهید در حوزه توسعه صنعت فضا، با از سرگیری برگزاری جلسات شورای عالی فضایی یعنی جایی که اهداف دولت در صنعت فضایی ترسیم می‌شود، آغاز شد و توانست با دو ماهواره «پارس-۱» و «خیام»، اجرای پرتاب‌های بین‌المللی را عملیاتی و با «ثریا» تا مدار ۷۵۰ کیلومتری، رکوردشکنی کند.

اپل در حال کار روی آیفون تاشو با صفحه خود ترمیم شونده است

اپل پتنتی(حق اختراع) را برای یک دستگاه الکترونیکی تاشو ثبت کرده که دارای صفحه محافظ «خود ترمیم شونده» است.

تسلای مریخی ایلان ماسک شاید به زمین برخورد کند!

خودروی تسلایی که متعلق به ایلان ماسک بود و ۶ سال پیش همراه با یک مانکن که لباس فضایی پوشیده بود و فرمان آن را در دست داشت، به سمت مریخ پرتاب شد، اکنون گفته می‌شود احتمالا در سال ۲۰۴۷ به نزدیک‌ترین فاصله به زمین می‌رسد و احتمال برخورد آن با زمین در چند میلیون سال آینده نیز وجود دارد.

این شیشه نیازی به تمیز کردن ندارد

یک ماده شفاف و خود تمیز شونده می‌تواند جایگزین شیشه‌های مرسوم شود و هزینه برای انرژی را کاهش دهد.

تولید داروی ترکیبی خوراکی دیابت در کشور

متخصصان یک شرکت داروسازی موفق به تولید یک داروی خوراکی ترکیبی دیابت شدند که برای کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ قابل استفاده است.

من یک «آدم فضایی» هستم ولی هیچکس حرفم را باور نمی‌کند!

ایلان ماسک به تازگی در جریان حضورش در رویداد ویوا تک(Viva Tech) در پاریس گفت که یک «بیگانه» (Alien) است و «کسی او را باور نمی‌کند».

تبدیل دی اکسید کربن به سوخت پاک با بازده ۱۰۰ درصد

دانشمندان دانشکده مهندسی مولکولی پریتزکر یوشیکاگو(UChicago) روشی را برای تبدیل دی اکسید کربن (CO۲) به سوخت‌های پاک و مواد شیمیایی مفید با بازدهی نزدیک به ۱۰۰ درصد توسعه داده‌اند. این پیشرفت می‌تواند با ایجاد یک حلقه انرژی پاک که انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش می‌دهد، مبارزه با تغییرات آب و هوایی را متحول کند.

ایلان ماسک برای هوش مصنوعی خود ابررایانه می‌سازد

طبق گزارش‌ها، ایلان ماسک در حال برنامه‌ریزی ساخت یک ابررایانه برای شرکت هوش مصنوعی xAI است تا نسخه بهتری از هوش مصنوعی موسوم به گروک(Grok) را تامین کند. وی به تازگی برنامه‌هایی را برای یک «ابرکارخانه محاسباتی» به سرمایه‌گذاران ارائه کرده است.

با آقای کسوف و خسوف آشنا شوید!

در اواخر قرن نوزدهم، مردی وجود داشت که در زمان خود می‌توانست به عنوان «آقای کسوف و خسوف» نیز شناخته شود. نام او تئودور ریتر فون اوپولزر(Theodor Ritter von Oppolzer) بود. او به تهیه بولتن‌های کسوف و خسوف برای ناسا پرداخت و امروز نویسنده بسیاری از آثار مورد توجه در مورد این پدیده‌هاست.

اختصاص ۵ همت به «مرکز ملی هوش مصنوعی» / ارائه پردازنده‌های قوی هوش مصنوعی به دانشگاه‌ها و اساتید

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری از اختصاص اعتبارات ۵ همتی به مرکز ملی هوش مصنوعی خبر داد و گفت: قرار است پردازنده گرافیکی و تراشه‌های با قدرت پردازش بالا، وارد کرده و در اختیار شرکت‌های بخش خصوصی و دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و مراکز و اساتید تحقیقاتی هوش مصنوعی با قیمت نازل قرار دهیم.

اولین ماهواره کشف اسرار قطب‌های زمین پرتاب شد

یکی از ماهواره‌های ماموریت «پریفایر» ناسا که برای رصد زمین طراحی شده است، با موشک «الکترون» شرکت «راکت لب» به مدار زمین پرتاب شد.

پردازش اطلاعات چالش کشور در بهره‌گیری از هوش‌مصنوعی /۵۰ درصد نیروگاه‌ها ساخت داخل است

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی با بیان اینکه ۵۰ درصد نیروگاه‌ها ساخت داخل است، گفت: استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌تواند ما را در افزایش بهره‌وری و مدیریت زنجیره تامین یاری کند که در این زمینه نیازمند پردازش اطلاعات هستیم.

اجرای پروژه طرح تحول مخاطرات در گیلان و دلتای سفیدرود

کارشناس دفتر مخاطرات زیست‌محیطی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با بیان اینکه ۸۰ درصد آب مصرفی استان گیلان از طریق سفیدرود تامین می‌شود، گفت: ورود انواع ترکیبات آلاینده در منابع آبی تهدیدی برای محیط‌زیست است و با توجه به ارتباط سفیدرود با دریای خزر و تاثیر تغییرات کیفی آب این رودخانه بر خزر، انجام مطالعات زمین‌شناسی زیست‌محیطی در این حوضه آبریز ضروری است.

سرمایه‌گذاری، پیش‌نیاز توسعه هوش مصنوعی در صنعت نیرو

رئیس پژوهشگاه نیرو با تاکید بر توسعه زیست بوم هوش مصنوعی در صنعت برق، اجرای آن را نیازمند زیر ساخت‌هایی دانست که با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری میسر می‌شود و ادامه داد: ما بدون این زیر ساخت‌ها نمی‌توانیم انقلاب صنعتی را همراهی کنیم و برای آن نیاز به سرمایه‌گذاری است.

به کمک این نانوذرات با حساسیت‌های غذایی خداحافظی کنید

محصور کردن آلرژن‌ها در نانوذرات، به برنامه‌ریزی دوباره سیستم ایمنی می‌پردازد و واکنش‌های شدید بدن را به حساسیت‌های غذایی سرکوب می‌کند.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *