رئیس اتاق ایران از هجدهمین نمایشگاه بینالمللی معدن (ایران کانماین ۲۰۲۴) بازدید کرد و با حضور در غرفههای مختلف فعالان صنعت معدن از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این صنعت قرار گرفت.
امروز افتتاحیه «هجدهمین نمایشگاه بینالمللی معدن، صنایع معدنی، ماشینآلات، تجهیزات و صنایع وابسته تهران (ایران کانماین ۲۰۲۴)» با حضور صمد حسنزاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، محمدرضا بهرامن، نایبرئیس اتاق ایران و رئیس خانه معدن، پیام باقری نایبرئیس اتاق ایران، بهرام شکوری رئیس کمیسیون معدن اتاق ایران، علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس، برخی از مدیران دولتی از وزارت صمت، نمایندگانی از سفارتخانههای عربستان و قطر و جمعی از فعالان اقتصادی، برگزار شد.
رئیس اتاق ایران در بازدید از این نمایشگاه ابتدا در غرفه کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران حاضر شد.
او سپس با همراهی پیام باقری، نایبرئیس اتاق ایران و بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران در غرفه خانه معدن حاضر شد و در جریان فعالیتهای این تشکل بخش خصوصی قرار گرفت.
رئیس اتاق ایران به همراه محمدرضا بهرامن و پیام باقری نواب رئیس اتاق ایران و ساسان شاه ویسی دبیر کل اتاق ایران، در غرفه صمتا (مرکز داوری معدن و صنعت) حاضر شد. جایی که حسین مدرس خیابانی، مدیرعامل شرکت ملی مس ایران نیز در آنجا حضور داشت. مدرس خیابانی در این دیدار گفت: اگر دولت اجازه دهد بخش خصوصی بزرگ شود وضعیت اقتصاد کشور بهبود خواهد یافت. صمد حسن زاده، رئیس اتاق ایران نیز با استقبال از این اظهارنظر گفت: اگر اقتصاد به دست بخش خصوصی سپرده شود بسیاری از مسائل امروز کشور حل خواهد شد. در واقع دولت باید شرایط حضور بخش خصوصی در اقتصاد را تسهیل کند.
ادامه بازدید رئیس اتاق ایران از این نمایشگاه، به رونمایی از بزرگترین دستگاه سنگشکن مخروطی سوپر ۶۶ در دو مدل سوپریور و ریزشکن، گذشت. این دستگاه تولید داخل، در مدل ریزشکن ۶۰۰ تن در ساعت و در مدل بزرگ شکن ۱۲۰۰ تن در ساعت قابلیت خردایش دارد.
غرفه اتاق بیرجند، مقصد بعدی رئیس اتاق ایران در بازدید از این نمایشگاه بود. در جریان دیدار هیات رئیسه اتاق ایران از غرفه اتاق بیرجند، محمدرضا بهرامن، گفت: بیرجند ظرفیت بالایی برای سرمایهگذاری در بخش معدن دارد اما این ظرفیت شناختهشده نیست. علیرضا خامه زر، رئیس اتاق بیرجند نیز با بیان اینکه استان خراسان جنوبی ۵۸ ماده معدنی دارد، گفت: توانمندیهای زیادی در استان داریم و میخواهیم از این نمایشگاه برای جذب سرمایه استفاده کنیم. در حال حاضر کمتر از ۲۰ هزار نفر سطح اشتغال معادن استان است که باید آن را افزایش دهیم. صمد حسن زاده نیز در پایان این دیدار دفتر یادبود اتاق بیرجند را امضا کرد.
بخش پایانی بازدید رئیس اتاق ایران از حضور در پنل آموزشی کمیته اکتشاف خانه معدن بود. حسن زاده در این پنل گفت: برای اینکه در اکتشاف معادن موفق باشیم باید از نخبگان دانشگاهی استفاده کرده و بر آموزش نیروهای تخصصی تمرکز شود.
منبع: اتاق ایران آنلاین