63266184 660x330 - حیرت کاربران اپل از نقش محصول این شرکت در ایجاد نقص مادرزادی و سرطان/ راهکاری بهتر از انتقال پایتخت

حیرت کاربران اپل از نقش محصول این شرکت در ایجاد نقص مادرزادی و سرطان/ راهکاری بهتر از انتقال پایتخت

دنیای علم و فناوری امروز شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ حاوی اخبار مختلفی بود که در این بسته خبری به طور خلاصه آنها را از نظر می‌گذرانیم.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، جهان علم و فناوری در روزی که گذشت، خبرهای گوناگونی برای ما داشت که در این بسته خبری به گزارش خلاصه‌ای از آنها خواهیم پرداخت.

از نیت سامسونگ برای ساخت نخستین باتری تاشوی جهان برای استفاده در گوشی‌های تاشو، حیرت کاربران «اپل» از نقش محصول این شرکت در ایجاد نقص مادرزادی و سرطان و افزایش کارایی آنها و توانایی باور نکردنی ربات انسان‌نمای اپتیموس در گرفتن توپ تنیس در هوا تا لزوم توزیع عادلانه شغل و درآمد به‌ جای انتقال پایتخت و تقدیر از طرح پژوهشگر ایرانی در هفتمین دوره جایزه بهترین نوآوران جوان، همگی از جمله اخبار مهم امروز بودند.

گفتنی است که شما مخاطبان ارجمند می‌توانید با کلیک بر روی هر یک از تیترها که به رنگ آبی درآمده‌اند، به محتوای خبر مورد نظر خود دسترسی داشته باشید.

حیرت کاربران «اپل» از نقش محصول این شرکت در ایجاد نقص مادرزادی و سرطان

کاربران «اپل» پس از این که فهمیدند دستگاه فروخته‌شده توسط این غول فناوری حاوی مواد شیمیایی مؤثر در ابتلا به نقص مادرزادی و سرطان است، حیرت‌زده شدند.

سامسونگ اولین باتری تاشوی جهان را می‌سازد

شرکت سامسونگ می‌تواند اولین باتری تاشوی جهان را در یک گوشی تاشو که ۳ بار تا می‌خورد، عرضه کند.

کلیه شهرهای بزرگ کشور با مشکل آب شرب مواجهند/به‌ جای انتقال پایتخت توزیع عادلانه شغل و درآمد صورت گیرد

مدیر بخش زلزله مرکز تحقیقات مسکن با بیان اینکه اگر در انتقال پایتخت به دنبال این هستیم که جمعیت ۲۰ میلیون نفری از دماوند تا قزوین کاهش یابد، این امر محقق نخواهد شد، گفت: در حال حاضر میزان آلودگی هوا و ترافیک در سایر کلان‌شهرها تفاوت چندانی با تهران ندارد، ضمن اینکه بزرگترین شهرها نیز با کمبود منابع آب شرب مواجهند.

توانایی باور نکردنی ربات انسان‌نمای اپتیموس در گرفتن توپ تنیس در هوا

ربات انسان‌نمای اپتیموس(Optimus) محصول شرکت تسلا(Tesla) با ارتقای جدید که دریافت کرده، قادر است توپ تنیسی را که به سمتش پرتاب می‌شود، در هوا با دست بگیرد.

سبکترین میکروفون کوچک بی‌سیم جهان معرفی شد

یک شرکت اندونزیایی از سبکترین و کوچکترین میکروفون بی‌سیم جهان موسوم به «بویا مینی»(Boya Mini) پرده‌برداری کرد که به قدری سبک است که به سختی احساس می‌شود.

گورستان هسته‌ای کانادا در عمق ۸۰۰ متری زمین

کانادا قصد دارد برای دفن زباله‌های هسته‌ای خود یک گورستان مخصوص در عمق ۶۵۰ تا ۸۰۰ متری زمین بسازد.

طرح محقق ایرانی شایسته تقدیر رویداد دانشمندان جوان بریکس

طرح تیم نوآوران ایران در هفتمین دوره جایزه بهترین نوآوران جوان شایسته تقدیر شد.

برگزیدگان جایزه فناوری و حکمرانی روستا آزاد تقدیر می‌شوند

آیین اختتامیه نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد روز دوشنبه، ۱۲ آذرماه برگزار می‌شود.

ساخت دستگاهی برای آنالیز مواد آلی از سوی فناوران کشور

محققان یک شرکت دانش‌بنیان دستگاهی را برای آنالیز مواد آلی فرار و نیمه فرار در نمونه‌های گازی، مایع و جامد به تولید رساندند.

جشن شکرگزاری در ایستگاه فضایی بین‌المللی

فضانوردان ناسا حاضر در ایستگاه فضایی بین‌المللی در بحبوحه نگرانی‌های بسیار درباره سلامتی‌ آنها، با وعده‌های غذایی روز شکرگزاری را جشن گرفتند.

اثبات ارتباط سر زدن به توپ فوتبال و ناهنجاری‌های ماده سفید مغز

تحقیقات جدید نشان می‌دهد سر زدن به توپ فوتبال با ایجاد ناهنجاری در ماده سفید مغز، منجر به آسیب مغزی می‌شود.

مالک فیس‌بوک، کابل زیردریایی می‌سازد

شرکت «متا» قصد دارد با ساخت یک کابل زیردریایی فیبر نوری و توسعه جهانی آن، زیرساخت‌های خود را برای انتقال داده توسعه دهد.

تصفیه پساب یکی از بزرگترین کارخانه‌های پروتئینی با نانو حباب

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه نانو فناوری سامانه تصفیه‌ پساب با کمک نانوحباب را در یکی بزرگترین کارخانه‌های پروتئینی کشور راه‌اندازی کرد.

کاوشگر ناسا صدای خود را دوباره به دست آورد

کاوشگر میان‌ستاره‌ای «وویجر ۱» با بازیابی دوباره صدای خود، ارتباط را با ناسا از سر گرفته است.

توسعه فعالیت‌های بنیاد ملی علم تا سه سال آینده/راه‌اندازی کرسی‌های بزرگتر با تمرکز بر دوره‌های ۵ و ۱۰ ساله

رئیس بنیاد ملی علم ایران با اشاره به توسعه فعالیت‌های بنیاد تا سه سال آینده گفت: می‌خواهیم با کمک محققان از طریق برگزاری هم‌اندیشی‌ها، برنامه‌های جدیدی را معرفی کنیم که بتوان با کمک آنها، به جایگاه پژوهش در کشور بیش‌ازپیش اهمیت دهیم و پروژه‌های بزرگ را از طریق پژوهش در کشور پیاده و اجرا کنیم. همچنین بنا داریم تا مدل‌های جدید فعالیت تحقیقاتی و پژوهشی را معرفی کرده و کرسی‌های بزرگتر با تمرکز بر دوره‌های پنج و ۱۰ ساله بنیاد را نیز راه‌اندازی کنیم تا بتوانیم در حوزه‌های مشخص شده، هم در انتشار علم جدید در دنیا نقش اساسی داشته باشیم و هم در راستای حل چالش‌ها و مسائل جهانی و ملی قدم برداریم.

تبدیل گرمای هدر رفته به برق، ساده‌تر و ارزان‌تر می‌شود

محققان ژاپنی با کمک لایه‌های نازک دی سیلیسید تنگستن موفق به ساخت ابزاری شدند که می‌تواند گرمای هدر رفته در دستگاه‌های مختلف را به برق تبدیل کند. این کار با کارایی بالا انجام می‌شود.

اهواز با زلزله ۳.۶ لرزید/ثبت دو زلزله ۳.۱ در استان گیلان

در هفته گذشته اهواز استان خوزستان با زمینلرزه‌ای به بزرگای ۳.۶ و جم استان بوشهر با دو زلزله به بزرگای ۳.۱ و یک زلزله ۴.۲ لرزیدند، همچنین در استان گیلان دو زلزله به بزرگای ۳.۱ به ثبت رسید.

اکتشاف ذخایر جدیدی از طلا در کردستان

۵۷۲ حوضه آنومالی ژئوشیمیایی طلای جدید در پهنه دیوان‌دره واقع در استان کردستان در طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی شناسایی شده که از این تعداد، عیار ۱۲۷ حوضه در محدوده پرپتانسیل قرار دارد.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *