رئیس اتاق سمنان، در یادداشتی حاج علاءالدین میرمحمدصادقی را نماد انساندوستى، مسئولیتپذیرى، کارآفرینى و تعهد اجتماعى معرفی کرد و باور داشت که حاج علاء اعلا بود.
فرجالله معماری، رئیس اتاق سمنان در یادداشتی ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت حاج علاءالدین میرمحمدصادقی از ایشان به عنوان یک فعال اقتصادی پیشکسوت و یک خیر خاموش یاد کرد.
شادروان آقاى حاج علاءالدین میرمحمدصادقی یکی از چهرههای برجسته و اسطورهای در اقتصاد ایران بود که با ویژگیهای منحصربهفرد خود بهعنوان یک فعال اقتصادی پیشکسوت و یک خیر خاموش، شناخته میشد.
او از فعالان کلیدی اقتصاد ایران به شمار میرفت و در بخشهای مختلف اقتصاد از جمله صنعت، تجارت و معدن فعالیت داشت. ایشان مشارکت موثری در تاسیس و توسعه بسیاری از شرکتها و نهادهای اقتصادی داشت و نقش مهمی در ایجاد زیرساختهای اقتصادی کشور در زمان بحران ایفا میکرد.
حاج علا خیری خاموش بود، به این معنا که فعالیتهای خیریه و کمک به اقشار نیازمند را بدون تبلیغات یا نمایش انجام میداد. ایشان در طول عمر پربرکت خود نقش فعالی در ساخت مدارس، بیمارستانها، مساجد و پروژههای عامالمنفعه داشتند و تمام سعی خود را میکرد که این اقدامات در معرض دید قرار نگیرد.
اخلاق و منش انسانی، توجه به توسعه و اشتغالزایی، نقشآفرینی مؤثر در تشکلهای صنفی، استقامت در برابر مشکلات، انتقال تجربه به نسل جوان، پایبندی به اصول مذهبی و اجتماعی، رفتار متواضعانه و اخلاق حرفهای، او را الگویی برای سایر کارآفرینان تبدیل کرده بود.
رهبری در اتاق و نهادهای اقتصادی او را به یکی از چهرههای برجسته اتاق و نمایندهای شایسته برای بخش خصوصی ایران تبدیل کرده بود. میرمحمد صادقی با تیزبینی و درایت خود به تقویت همکاری میان بخش خصوصی و دولت کمک میکرد و همواره دغدغهمند بهبود شرایط اقتصادی کشور بود.
او در تصمیمگیریهای بزرگ اقتصادی بهعنوان یک مشاور قابل اعتماد شناخته میشد و صدای بخش خصوصی در مجامع ملی بود. حاج علاءالدین میرمحمدصادقى نماد انساندوستى، مسئولیتپذیرى، کارآفرینى و تعهد اجتماعى بود، تعهد اجتماعی حاج علا بسان یک ستاره درخشان جلوه میکرد، خوشخلق، صادق، خیرخواه، پایدار بر خوبیها و حفاظت از ارزشها از نکات بارز اخلاقمدارى ایشان بود.
منبع: اتاق ایران آنلاین