چهارشنبه , ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
آخرین اخبار
Img20250409121322974 650x330 - تولید در اولویت استان خراسان شمالی قرار می‌گیرد | لزوم احیای معادن راکد

تولید در اولویت استان خراسان شمالی قرار می‌گیرد | لزوم احیای معادن راکد

استاندار خراسان شمالی در نشست هیات نمایندگان اتاق بجنورد با اشاره به قرار گرفتن تولید در اولویت استان، بر لزوم احیای معادن راکد و سرمایه‌گذاری در این حوزه تأکید کرد.

عباس کاظمی، رئیس اتاق بجنورد در نشست هیات نمایندگان اتاق با استاندار خراسان شمالی، گفت: در همایش پایان سال اعضای اتاق بازرگانی و پیگیری مشکلات فعالان اقتصادی استان ازجمله مجتمع دامی شیروان قدردانی کرد.

او ابراز امیدواری کرد: با مدیریت خوب استاندار و نمایندگان سه قوه در استان و همکاری و مشارکت فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی شعار سال محقق خواهد شد.

می‌خواهیم شرایطی فراهم کنیم که از دودکش استان بوی تولید بلند شود

بهمن نوری، استاندار خراسان شمالی نیز در خصوص تحقق شعار به موضوعاتی چون برندسازی برای محصولات استان ازجمله احداث پالایشگاه دام و گیاهان دارویی، بورس زعفران، زنجیره ارزش اسب ترکمن و فراورده‌های لبنی ازجمله ضروریات مهم استان برشمرد.

وی افزود: در بخش صنعت و معدن هم همین شرایط باید فراهم شود؛ چون بیش از یک میلیارد تن ذخیره معدنی داریم اما درصد ناچیزی استخراج می‌شود لذا معادن راکد باید احیا و سرمایه‌گذاری جدید انجام شود.

وی اظهار کرد: در بخش صنعت و معدن هم همین شرایط باید فراهم شود؛ چون بیش از یک میلیارد تن ذخیره معدنی داریم اما درصد ناچیزی استخراج می‌شود لذا معادن راکد باید احیا و سرمایه‌گذاری جدید انجام شود.

نوری افزود: باید مباحث مربوط به منطقه ویژه اقتصادی، راه‌اندازی بندر خشک و اقتصاد مرز را هم پیگیری کنیم؛ چون توجه به این ظرفیت‌ها می‌تواند جهش اقتصاد استان را رقم بزند.

استاندار خراسان شمالی در بخش دیگر سخنانش از برگزاری سه‌شنبه‌های تسهیلگری در اتاق بجنورد خبر داد و گفت: در سه‌شنبه‌های تسهیلگری همه‌ وقت خود را وقف تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی می‌کنیم تا هم موانع، بررسی و برطرف و هم بسته‌های جدید سرمایه‌گذاری از سوی دستگاه‌های متولی به فعالان اقتصادی معرفی شود و همه کمک کنند که کیک اقتصاد استان بزرگ‌تر شود.

عدم اخذ مجوز توسط دستگاه‌های متولی

عبدالوهاب غلامی، تولیدکننده محصولات آرایشی، بهداشتی شهرستان شیروان نیز گفت: سرمایه اولیه برای راه اندازی شرکت با هزاران مشکل و دردسر فراهم شد و در ابتدا مشکلات مجوزها بسیار زمان بر شد.

وی افزود: علی رغم سرمایه‌گذاری‌های فراوان مجوز اصلی صادر نشد، پی گیری های بسیاری با تهران انجام شد اما کمیسیون برای مجوز رأی نداد.

 وی بابیان اینکه ۲ سال کارخانه به دلایل مختلفی تعطیل بود و اکنون با کش و قوس‌های فراوان که مجدد راه اندازی شده است، افزود: مشکل منابع در گردش داریم و از مسئولان تقاضای سرمایه در گردش را خواستاریم.

مدیران باید به سرعت و در چارچوب قوانین، مشکلات را پیگیری کنند

فیض الله صبوری، متقاضی احداث نیروگاه برق آبی شهرستان اسفراین طرح نیروگاه برق آبی استان روی خط انتقال سد آب شیرین دره به بجنورد از سال ۱۴۰۰ علی رغم ناترازی های برق با جدیت دنبال شد و اکنون چهارسال است امور آبفا که دستگاه ذیربط مجوز می‌باشد مخالفت می‌کند همچنین مجوز لازم اخذ نشده است.

وی افزود: اجرای طرح از لحاظ فنی و اجرایی توسط مشاور آبفا تأیید شده است زیرا که احداث نیروگاه با تولید انرژی خوب و راندمان بالا خواهد بود.

منبع: اتاق ایران آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *