یکی از شرکتهای فناور به دانش فنی ساخت سل لیتیوم یون ۱۸۶۵۰ دست یافت که به گفته آنها از این باتری میتوان در خودروهای برقی، وسایل برقی خانگی و وسایل نقلیه بهره برد.
مهدیه صبور مدیر حوزه دیجیتال یکی از شرکتهای فناور در گفت و گو با پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، گفت: شرکت ما از سال ۹۴ در حوزه بانکداری فعال شد و محصولاتی در حوزههای بانکداری و فناوری اطلاعات به تولید رساندیم.
وی شروع فعالیت این شرکت را در حوزه بانکداری با ساخت دستگاههای پوز دانست و افزود: تولید رولهای کاغذی حرارتی که در دستگاههای پوز استفاده میشود از دیگر محصولات این شرکت به شمار میرود.
صبور تولید سل لیتیوم یوم ۱۸۶۵۰ را جدیدترین محصول تولیدی این شرکت دانست و یادآور شد: این باتریها برای موتورهای برقی و خودروهای برقی و تجهیزات برقی مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر بخش حوزه دیجیتال این شرکت، این باتری را از نوع باتریهای استوانهای دانست که به منظور تامین توان الکتریکی بالا و حفظ جریان بالا برای عمرهای بلندمدت و تحت شرایط شارژ و دشارژ نوسانی و بسیار تکرار شونده طراحی و ساخته شدهاند.
وی تاکید کرد: این محصول توان تامین جریان مستمر ۲۵ هزار میلی آمپر تحت شرایط حداکثر دمای ۸۰ درجه سانتیگراد را دارد. طراحی ویژه این محصول موجب شده تا امکان استفاده در دماهای بسیار پایین تا منفی ۳۰ درجه سانتیگراد را برای کاربر فراهم کند.
به گفته این محقق ابعاد استاندارد سل استوانهای باتری ۱۸۶۵۰ این شرکت امکان کاربری در محدوده وسیعی از محصولات چون ابزارآلات شارژی، وسایل نقلیه کوچک، لوازم خانگی، ادوات پزشکی و وسایل قابل حمل را مهیا کرده است.
صبور خاطرنشان کرد: قطر نامی این باتری ۱۸.۳ میلیمتر، ارتفاع آن ۶۵ میلیمتر و وزن نامی آن ۴۴.۵ گرم است. همچنین ظرفیت دشارژ باتری تولید شده حداکثر ۲۹۵۰ میلی آمپر ساعت است.
پایان