62638390 660x330 - توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره انواع شرکت‌های دانش‌بنیان

توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره انواع شرکت‌های دانش‌بنیان

معاون علم و فناوری رئیس جمهور توضیحاتی را درباره انواع شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی صبح چهارشنبه نهم اسفند ۱۴۰۲ در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره روند دانش‌بنیان شدن شرکت‌ها اظهار کرد: ما سه مکانیزم برای دانش‌بنیان شدن شرکت‌ها داریم. یک روند این است که شرکت‌های جدیدی تاسیس شوند که تحت عنوان شرکت‌های نوپا نامگذاری می‌شوند. شرکت‌های مشخصی که کمتر از ۱۰ نفر هستند.

وی ادامه داد: دسته دوم شرکت‌های نوآور هستند اینها شرکت‌هایی هستند که دانش‌بنیان نبوده‌اند و با اضافه کردن فرآیندهای تحقیق و توسعه ورود به فعالیت‌های تحقیقاتی به جمع شرکت‌های دانش‌بنیان اضافه می‌شوند.

دهقانی فیروزآبادی در توضیح دسته سوم بیان کرد: دسته سوم شرکت‌هایی هستند که سال‌های سال کار می‌کردند و محصول دارند و بالای ۵۰ درصد فروششان دانش‌بنیان است که شرکت‌های فن‌آور گفته می‌شوند.

وی با اشاره به آیین‌نامه جدید یادآور شد: الان در دسته‌بندی‌هایی که در آیین‌نامه جدید مشخص شده، از قریب به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان، ۸۰۰ شرکت فن‌آور، ۲ هزار تا ۲ هزار و ۲۰۰ شرکت نوآور و ۷ هزار شرکت نوپا هستند. یعنی کاملا مشخص می‌شود که سهم اینها از تولیدات دانش‌بنیان چقدر است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور درباره تاکید رهبر انقلاب مبنی بر تبدیل صنایع بزرگ به شرکت‌های دانش‌بنیان هم گفت: این دسته نوآور دقیقا از همین جنس است یعنی شرکت‌هایی که با اضافه کردن قراردادهای تحقیق و توسعه و تقویت واحدهای تحقیق و توسعه‌شان آنها را دانش‌بنیان می‌کنیم. سعی می‌کنیم اینها وارد توسعه فناوری شوند و دانش‌بنیان بشوند. این از همان جنس جریان دانش‌بنیان شدن صنایع بزرگ کشور است.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *