62722311 660x330 - توسعه طرح‌های سلامت‌محور کاربردی در راهپیمایی اربعین امسال

توسعه طرح‌های سلامت‌محور کاربردی در راهپیمایی اربعین امسال

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت معاونت علمی ریاست‌جمهوری از اجرای طرح‌های سلامت‌محور در راهپیمای اربعین همچون سال‌ گذشته با حمایت معاونت علمی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری دنیای برند به نقل از ایسنا، چهارمین کنگره بین‌المللی سلامت در اربعین با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و با حضور مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و جمعی از فعالان عرصه بهداشت و درمان در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. در این کنگره اعضای کارگروه‌های تخصصی ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت، متخصصان داخلی و بین المللی به بیان تجربیات و موضوعات کلیدی در حوزه پرداختند.

مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت معاونت علمی که به عنوان رئیس پنل تخصصی بیماری‌های تنفسی در این کنگره حضور داشت به معرفی حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان پرداخت و افزود: معاونت علمی با همکاری دانشگاه‌ها و متخصصان کشور در ادوار پیشین راهپیمایی با شکوه اربعین، تلاش کرده است تا با حمایت و توسعه تحقیقات دانشی و کاربردی، سلامت زائران را ارتقاء ببخشد و در راهپیمایی امسال زمینه برای پیاده‌سازی و اجرای پژوهش‌های فناورانه در حوزه سلامت فراهم شود.

وی بیان کرد: در تلاش هستیم تا اربعین امسال نیز بر اساس یک تحقیق گسترده علمی، مطالعه اثربخشی پروبیوتیک دیگری که بر روی روده و ریه اثر تقویتی دارد و ضمن تقویت سیستم ایمنی، از بروز یک سری از بیماری‌های تنفسی از طریق میکروبیوتای روده جلوگیری می‌کند، اجرایی شود.

قانعی با بیان این که باید توسعه فناوری‌ها با ایجاد زمینه برای بخش خصوصی و اختصاص فضای لازم برای پژوهش‌های کاربردی صورت بگیرد، افزود: اگر زیرساخت و بستر لازم برای توسعه فناوری در کشور به دقت و درستی پیاده سازی نشود، همواره وابستگی به دستگاه‌ها مانع از توسعه فناوری می‌شود.

وی افزود: با همکاری معاونت علمی، دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله (عج) و سازمان هلال احمر پیشگیری از بروز بیماری‌های تنفسی با تاکید بر کاربرد پروبیوتیک‌ها در فیلد دنبال شد و با این همکاری مشترک، مطالعه‌ای با کاربرد یک اسپری بینی برگرفته از عصاره یک نوع جلبک قرمز به همراه یک قرص مکیدنی پروبیوتیک صورت گرفت. نتایج به دست آمده از مطالعه بر روی تعدادی از امدادگران سلامت که در پیاده روی اربعین سال گذشته، خدمت رسانی می‌کردند و از این ترکیب استفاده کردند، اثربخشی آن را نشان داده است.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، چهارمین کنگره بین المللی سلامت در اربعین با بیش از دو هزار شرکت کننده، ۳۸۷ مقاله، ۱۸۰ سخنرانی، ۲۰۷ پوستر الکترونیک، ۲۰۰ سخنران موضوعی در ۱۷ محور علمی و ۳۸ سخنران علمی کار خود را به پایان رساند.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *