رئیس اتاق کرمان معتقد است: با تقویت کارآفرینی، خیر بیشتری به جامعه میرسد و امکان فعالیتهای خیرخواهانه بیشتر خواهد شد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان با اشاره به اینکه همواره فعالیتهای کارآفرینی فعالان اقتصادی منجر به فعالیتهای خیرخواهانه میشود، گفت: با تقویت کارآفرینی، کارهای خیر نیز افزایش مییابد و بهتر و بیشتر میتوان از گروههای نیازمند جامعه حمایت کرد.
سیدمهدی طبیبزاده، در آئین اختتامیه جشنواره ورزشی دانش آموزان با نیاز ویژه «طیف اوتیسم»، افزود: کارآفرینی خود یک فعالیت خیرخواهانه است و هنگامیکه پایان فعالیتهای کارآفرینی همراه با فعالیتهای خیرخواهانه باشد، این خیر مضاعف میشود و نتیجه آن به جامعه میرسد.
وی اظهار کرد: فعالان اقتصادی استان کرمان در فعالیتهای خیرخواهانه اقدامات بسیاری برای دانش آموزان اوتیسم، نابینا و … انجام دادهاند و سعی میکنیم در هر بخشی که نیاز به تکمیل اقدامات و فعالیتهای خیرخواهانه وجود دارد، کارآفرینان را برای ورود به آن تشویق کنیم.
طبیبزاده، خاطرنشان کرد: اگرچه باید پرداختن به فعالیتهای خیرخواهانه در استان اولویتبندی شوند اما به نظر میرسد که حمایت از معلولان ذهنی از اولویتدارترین فعالیتهاست.
رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه میتوان اتحادیهای برای فعالیتهای خیرخواهانه در استان تشکیل داد، گفت: برای تشخیص بهموقع کودکان اوتیسم، روشهای فناورانه و نوآورانهای وجود دارد که اتاق برای تشخیص و درمان آنها حمایتهای لازم را انجام میدهد تا به بهبود زندگی آنها کمک کند.
استاندار کرمان نیز در ادامه این آئین، مباحث آموزشی و توانبخشی را مهمترین نیاز کودکان اوتیسم عنوان کرد و گفت: همه دستگاههای دولتی مرتبط و نهادهای خیریه باید به این موضوع مهم توجه کنند و جامعه را نسبت به مسئولیت خود در قبال این دانش آموزان آگاه سازند.
محمدعلی طالبی، تصریح کرد: امروز نیازمند افزایش سطح آگاهی جامعه در زمینه پیشگیری، تشخیص زودهنگام اوتیسم و نحوه برخورد و تعامل با این کودکان هستیم که در این زمینه تدوین و اجرای برنامه منسجم در حوزه اطلاعرسانی و آگاهی بخشی ضروری است.
این آئین با اجرای موسیقی، نقاشی و متنخوانی به زبان انگلیسی توسط دانش آموزان اوتیسم همراه بود. و از برگزیدگان مسابقات ورزشی نیز با اهدای مدال تجلیل کردند.
منبع: اتاق ایران آنلاین