محمدجواد امانی، رئیس اتاق اهواز با تأکید بر اینکه بهبود محیط کسبوکار یکی از مصادیق اقتصادی مقاومتی است، از بنگاههای اقتصادی استان خوزستان خواست در اجرای طرح ÷آیش محیط کسبوکار بیشتر همکاری کنند.
رئیس اتاق اهواز با اشاره به همکاری ضعیف بخش خصوصی استان خوزستان در اجرای طرح پایش محیط کسبوکار، گفت: پایش وضعیت محیط کسبوکار و بهبود شرایط محیط کار از اولویتهای مهم دولت در شرایط کنونی اقتصاد و اشتغال است.
محمدجواد امانی در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان خوزستان، افزود: مشارکت بخش خصوصی خوزستان در اجرای طرح پایش و بهبود فضای کسبوکار بسیار کمتر از میانگین کشور است و باید تقویت شود.
وی بهبود محیط کسبوکار را یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: بهبود فضای کسبوکار مستلزم یک برنامهریزی و نیازمند پایش و سنجش است.
رئیس اتاق اهواز گفت: باوجود حجم بالای نمونه فضای کسبوکار در استان مشارکت و پاسخگویی فعالان اقتصادی در ارزیابیها بسیار کم است.
امانی ادامه داد: صنایع بدون عضویت در اتاق بازرگانی باید بتوانند برای ارائه گزارش وضعیت محیط کسبوکار صنعت استان ورود کنند.
پذیرش هیاتهای تجاری خارجی در خوزستان تقویت اقتصاد صنایع داخلی را در پی دارد
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان نیز در این نشست، با تأکید بر اینکه پذیرش هیاتهای تجاری خارجی در خوزستان تقویت اقتصاد صنایع داخلی را در پی دارد گفت: خوزستان طبق ارزیابی وزارت امور اقتصادی و دارایی جزو سه استان اول کشور در بهبود فضای کسبوکار است.
حمیدرضا فلاح افزود: یکی از مهمترین مؤلفههایی که میتواند در بهبود محیط کسبوکار مؤثر باشد شناسایی نقاط ضعف موجود در مسیر کار فعالان اقتصادی است.
به گفت وی، ۲۱۰۰ واحد تولیدی در خوزستان فعال هستند.
فلاح با ابراز گلهمندی از حضور کم هیاتهای تجاری در استان گفت: از اتاقهای بازرگانی استان انتظار میرود برای حضور و دعوت هیاتهای تجاری و سرمایهگذاری در استان مؤثرتر عمل کنند.
گفتنی است از سال ۹۱ اجرای طرح بهبود فضای کسبوکار در مجلس شورای تصویب شد و در ماده چهار این قانون اتاقهای بازرگانی مکلف به تهیه گزارش از وضعیت محیطهای کسبوکارها شدند.
هدف از اجرای این طرح شناخت محیط کسبوکار در کشور است و از سال ۹۵ اتاقهای بازرگانی بهطور رسمی برای اجرای این طرح گام برداشتند.
منبع: اتاق ایران آنلاین