رئیس حوزه هنری استان کردستان برندسازی در بخش فرهنگ را یکی از برنامه های اولویت دار حوزه هنری در این استان عنوان کرد.
پایگاه خبری دنیای برند، امین مرادی ظهر امروز سه شنبه در جریان نشست مشترک معاون سازمان تبلیغات اسلامی با مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان و کارکنان حوزه هنری این استان، در خصوص همکاری و تعامل مشترک با سازمان تبلیغات اسلامی استان با قدردانی از حجت الاسلام حاتمیان مدیر کل تبلیغات اسلامی استان در همراهی و همکاری با حوزه هنری، افزود: ارتباط و تعامل بسیار خوبی از گذشته فی مابین حوزه هنری و اداره کل تبلیغات اسلامی وجود داشته است که تلاش خواهیم کرد همسو با سیاستهای ابلاغی و در قالب برنامههای مشترک تولید محور در خصوص گسترش فعالیتها اقدام کنیم.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان بیان کرد: برندسازی یکی از کارهای مهمی بوده که با برگزاری جشنواره بین المللی دف نوای رحمت در حوزه هنری رقم خورده است و توانستهایم در بعد جهانی نسبت به معرفی دف به عنوان یک ساز عرفانی و ثبت کردستان به عنوان پایتخت دف جهان اقدام کنیم.
وی ضمن اشاره به برگزاری موفق جشنواره دف نوای رحمت در استان کردستان، افزود: در طول ۹ دوره برگزاری جشنواره در قالب تبیین هنر دینی و اسلامی مخاطبین بسیار گستردهای را جذب کرده این و خوشبختانه برای اولین بار در دنیا اجرای هزار دف به عنوان یکی از برنامههای نمادین در سنندج برگزار شده و مورد استقبال گستردهای هم قرار گرفت.
وی به دیگر برنامههای حوزه هنری استان کردستان اشاره کرد و گفت: هرساله در ایام هفته وحدت بزرگترین مراسم مولودی خوانی کشور در قالب برنامه یادواره سید بها الدین شمس قریشی با حضور بیش از به ۱۰ هزار نفر در مسجد جامع سنندح برگزار میگردد که یکی از برنامههای مشترک با سازمان تبلیغات اسلامی است که تاکنون شانزده دوره آن را برگزار کردهایم.
به کانال پایگاه خبری دنیای برند در تلگرام بپیوندید |
برگزاری بیش از ۱۵ شب خاطره و تولید چندین عنوان کتاب ادبیات پایداری
مرادی خاطرنشان کرد: در بخش فرهنگ و مطالعات پایداری نیز کارهای بسیار خوبی انجام شده است که با برگزاری بیش از ۱۵ شب خاطره، تولید ۶عنوان کتاب خاطره و چند عنوان آماده چاپ در کنار پروژههای مختلفی که در حال انجام است امیدواریم بتوانیم در خصوص ثبت و ضبط خاطرات رزمندگان و ایثارگران دوران انقلاب و دفاع مقدس که مهجور مانده است، گامهای اساسی را برداریم.
رئیس حوزه هنری استان کردستان در بخش آفرینشهای ادبی به برگزاری ۱۰ دوره جشنواره استانی شعر و داستان جوان اشاره کرد و افزود: تولید چندین عنوان کتاب شعر و داستان و کسب عناوین برتر از جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری، برگزاری کارگاههای منظم شعر و داستان، برگزاری شبهای شعر به مناسبتهای مختلف و … از دیگر برنامههایی است که در این واحد انجام گردیده است.
کردستان قطب فیلم کوتاه کشور است
وی ضمن اشاره به تولید فیلم کوتاه در استان کردستان، گفت: امروز کردستان به عنوان یکی از قطبهای اصلی سینمای ایران در بخش فیلم کوتاه توانسته است در بعد جهانی و ملی خوش بدرخشد که بخش قابل توجهی از این موفقیتها حاصل تولیدات صورت گرفته در حوزه هنری است.
مرادی عنوان کرد: خوشبختانه با تعامل بسیار خوبی که فی مابین هنرمندان و حوزه هنری وجود دارد شاهد تولیدات فاخری در بخش فیلم کوتاه بودهایم که امیدواریم این تلاشها با توجه به پتانسیلهای ارزشمندی که در استان وجود دارد منجر به تولیدات بلند سینمایی گردد.
رئیس حوزه هنری استان کردستان در زمینه هنرهای نمایشی و تجسمی نیز گفت: برگزاری چندین جشنواره تولید محور، برگزاری کارگاهها و نشستهای تخصصی، برگزاری نمایشگاههای تجسمی متعدد و حمایت از هنرمندان این بخش در کنار بسترسازی جهت اجرای نمایشهای صحنهای و خیابانی در کنار توجه به تئاتر بچههای مسجد که با اقبال خوبی روبهرو شده است و همچنین فراهم کردن بسترهای مورد نیاز در جهت جذب، کشف و پرورش استعدادهای هنری و حضور و واکنش به موقع هنرمندان در اتفاقات روزاز جمله دوران کرونا و پاسخ به توطئههای دشمنان نظام با برپایی نمایشگاه و کارگاههای تولیدی سبب گردیده است تا حوزه هنری به عنوان کانون اصلی فعالیتهای هنری و فرهنگی استان معرفی گردد.
وی به آغاز به کار دفتر حوزه هنری در شهرستان بیجار اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با این رویکرد این دفتر نیز با همکاری همکاران تلاشگر استان توانسته است در تمامی بخشها موفق عمل نماید و امیدواریم در دوره جدید شاهد به ثمر نشستن اتفاقات ارزنده هنری و فرهنگی در این شهرستان باشیم.
افزایش سرانه صندلی سینمای کردستان به ۲۰۰۰ صندلی
مرادی در زمینه زیر ساختی هم با توجه به محرومیت استان در این زمینه، گفت: امروز حوزه هنری با ایجاد زیر ساختهای مورد نیاز از جمله سینما گامهای بلندی را برداشته است و با حمایت مؤسسه فرهنگی تبلغیاتی بهمن سبز علاوه بر پردیس سینمایی بهمن سنندج که در حال تبدیل شدن به ۷ سالن سینمایی است در شهرستان بیجار با سه سالن سینمایی و در شهرستان سقز نیز در حال احداث یک پردیس مجهز سه سالنه است.
پایگاه خبری دنیای برند را در اینستاگرام دنبال کنید |
وی با اشاره به پیش بینیهای صورت گرفته برای بهره برداری از پروژههای در دست اجرا، گفت: امیدواریم تا سه ماه آینده پروژههای سینمایی حوزه هنری کردستان به بهره برداری برسد تا سرانه صندلی سینمایی استان را ارتقا بخشیده و استان را که بیش از این تنها دارای ۵ سالن سینمایی بوده است به ۱۷ سالن سینمایی افزایش دهیم و در کنار این مهم تعداد صندلیهای سینمایی کردستان به ۲۰۰۰ صندلی برسند.
وی تأسیس کتابخانه تخصصی هنر با ۴۵۰۰ عنوان کتاب را بخشی دیگر از اقدامات حوزه هنری بر شمرد و افزود: ایجاد گالری استاندارد در سنندج و بیجار، چند منظوره کردن سالنهای سینمایی و ایجاد استودیو را از دیگر اقداماتی است که در این جند سال در حوزه هنری انجام گردیده است.
مرادی در پایان به دانشنامه فرهنگ، هنر و تمدن استان کردستان هم اشاره کرد و گفت: تأسیس دبیرخانه دانشنامه و برنامه ریزی جهت تدوین و چاپ ۱۱۰ عنوان کتاب در این حوزه که ۴ عنوان آن چاپ و ۶ عنوان دیگر آماده چاپ میباشد با حضور اندیشمندان و پژوهشگران عرصه دانشگاهی و هنرمندان برجسته استان زمینه ارتباط بسیار خوب دانشگاه و هنر را رقم زده است که امیدواریم با حمایتهای مسئولین استانی ازروند فعالیتی این دبیرخانه بتوانیم در زمینه معرفی فرهنگ وهنر استان اقدامات لازم را به انجام رسانیم.
وی در پایان ضمن تقدیر از حمایتهای صورت گرفته از سوی سازمان تبلیغات اسلامی، بیان کرد: یکی از مشکلات حوزه هنری کردستان نداشتن ساختمان اداری است و انتظار داریم که در سایه نگاه ویژه سازمان تبلیغات اسلامی و همچنین مسئولان استان، بتوانیم این مشکل را نیز در کوتاهترین زمان ممکن رفع کنیم.
منبع: مهر