پایگاه خبری دنیای برند، برند اپل در حال کار روی فناوری ماهوارهای است تا دادههایی را به دستگاه کاربران بفرستد. این شرکت قصد دارد با استفاده از این فناوری در پنج سال آینده، ابتکار جدیدی از خود نشان دهد.
پروژه هنوز ابتدایی است و میتواند متوقف شود» و هدف نهایی اپل معلوم نیست. همچنین، مشخص نیست که برنداپل قصد دارد ماهوارههای خود را به فضا بفرستد یا از اطلاعات دیگر ماهوارهها استفاده کند. با وجود فناوری ماهوارهای سازنده آیفون میتواند کارهای مفید زیادی انجام دهد.
برند اپل میتواند خدمات نقشه و ردگیری مکان خود را بهبود دهد یا آنتن همراه و پوشش اینترنت دستگاههای خود را سرعت ببخشد و راه را برای مستقل شدن تولیدکنندگان گوشی همراه هموار کند. به گفته بلومبرگ، هماکنون حدود یک دوجین مهندس روی پروژه این برند کار میکنند و قرار است در آینده افراد بیشتری استخدام شوند.
دو مهندس هوافضا، به نامهای مایکل ترلا و جان فنویک، تیم برند اپل را رهبری میکنند. این دو قبلا برای Skybox Imaging کار میکردند؛ ماهواره تصویربرداری که گوگل آن را در سال ۲۰۱۴ خرید. ترلا و فنویک، قبل از آنکه در سال ۲۰۱۷ به اپل بیایند، در گوگل روی ماهواره و فضاپیماها کار میکردند.
ابن گزارش ها اگر چه تا زمان تایید از سوی اپل نمی توانند کاملا مورد تایید قرار بگیرند اما قطعا برند اپل تنها شرکتی نیست که به ماهواره ها علاقمند شده است.
در این فیلد، یک رنسانس رخ داده است، زیرا با ورود فناوری جدید، هزینهها کاهش یافته است. هر دو برند اسپیس ایکس و آمازون در تلاشند تا پوشش اینترنتی خود را از طریق ماهوارهها فراهم کنند. و در نهایت، قصد تمامی این شرکتها، راهاندازی مجموعهای از هزاران سفینه فضایی به دور مدار پایین زمین است.
معرفی برند آمازون (Amazon)صنعت ماهوارهها دارای گذشته مبهمی است که با نارضایتیهای بسیاری به خاطر شکستهای عظیمی مانند ایریدیوم، گلوبال استار و تلهدیسک روبرو شد. این شرکتها، بودجه قابل توجه و ناوگان عظیمی از ماهوارهها را وارد این صنعت کردند، اما سرانجام به خاطر چالشهای مالی و فناوری از پا درآمدند.
هنوز مشخص نیست که ماهوارههای مبتنی بر این فناوری ماهوارهای برند اپل، میتوانند پرواز کنند یا شکست میخورند. بر طبق گزارش بلومبرگ، مدیر عامل اپل، تیم کوک، شخصا به این پروژه علاقمند است. یکی از نشانههای علاقمندی او، افزایش ۱۴ درصدی بودجه بخش تحقیق و توسعه به میزان ۱۶ میلیارد دلار است.